Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ferumbras. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91233)

Domis 27-08-2006 02:38

o jejku! bb b b b

Fillipex 27-08-2006 10:14

a ja wymyslilem pewien plan czytajac posty w tym temacie...

A mianowicie.. wchodzi 4 knightow.. kazdy podcohdzi do jakiegos rogu probujac przezyc i probujac wziac ze soba 3 demony... jak juz kazdy bedzie stal z tymi demonami to zostanie sam ferumbras z 2 demonami i wtedy wchodzi nastepnych 3-4 knightow i leca do ferumbrasa zeby go trapnac... gdy on juz bedzie trapniety oczywiscie przy uzyciu m walloi jak to konieczne to wcohdza palle i kazdu z pali ma konkretnego knighta do uhania i go uha.. bo wkoncu bloknac 3 demony to tez sztuka... gdy juz wszystko w miare opanowane to wchodza sorcki i druty i sd,sd,sd w ferubrasa stojac przy tp zeby jak cos to uciec... to jest dobry plan ktory moglby sie udac.. ale latwo sie to pisze a wez to zrob... teraz trudnosco w tym planie... po 1 to jak wejda ci knighci na poczatku to moga nawet nie zdarzyc sie ustawic i juz dead bo tyle tego tam jest.. po 2 to moga byc odrazu trapnieci jak wejda do tp.. po 3 to tez trzeba sie nameczyc zeby przejac 3 demony i ustawic sie pod sciana przy tym nie dajac sie ubic przez te demony i Ferumbrasa... po 4 to nie wiem czy da sie przejac summony ale chyba sie nie da dlatego napisalem ze zostanie Ferumbras + 2 demony zsummonowane przez niego.... po 5 to prawdopodobne on summonuje max 5 demonow dlatego ze kiedys tyle summonowal wiec jakby tyle zrobil to ja pie*dole.... po 6 to nie wiem czy na jakims swiecie jest z 7-8 knightow z 150 lvl + bo tylko tacy maja szanse przerzyc tam dluzej niz 5 sekund... no.. to chyba tyle.. plan dobry... ktory moglby sie udac ale w praktyce nie jest tak latwo niestety..

Drzamich 30-08-2006 13:27

Apel!!!

Ludzie i ludziska którym działa ten film!!!
Jestem posiadaczem Win98, wieć nie działa mi TibiCam.
Czy ktoś z was mógłby zrobić zdjęcia z tego filmy i wkleić je tytaj?
Bardzo prooooooosze. ;( ;( ;(

Lord-Jacko 30-08-2006 15:59

Napewno szybko nie padnie...
Przydałby sie łud szczescia i dobrze zgrana i dopracowana ekipa..
Lvl tonie wszystko bo mozna expic na scarabach i nabic 100+ najwazniejsze ja umiejetnosci
Prawdopodobnie kazdy sposob jest dobry jednak gdy wejdzie za duzo osob to tez moze nie byc dobrze bo zrobi se wielkiezamieszanie
scisk i wogole
Spekulacje pozostawmy 1 ekipie ktora tego dokona :)

yazid 01-09-2006 20:09

wedlug tibi pl ferumbras ma 11k zycia wsumie to mlao gdby nie te demony....

KonioMaster 01-09-2006 21:34

Na takim nonpvp to trudne nie będzię, wchodzą knighci dużo z nich padnie ale co tam, potem wchodzi 10 sorcow i mass ue i ferumbasek pada.(Jeśli ma serio 11khp)

Frapper 01-09-2006 22:45

up@ I zanim zaspamują to ue to nie bedą juz mieli many żeby uciec?Gfb demów, jakis moze zmienić cel ataku.

Pozostaje czekać aż pojawi się na jakimś z 4 najstarszych światów.

Fillipex 01-09-2006 22:56

@up
Eternia to jest wlasnie jeden z najstarszych swiatow... nie wiem czy miesci sie w pierwszej 4.. ale jeden z najstarszych :)

-Chris_master- 01-09-2006 23:11

trudno bedzie go pokonac... ale wiem napewno ze to sie odbedzie na serwerze antica. dlaczego? bo jest tam ekipa ktora zna sie swietnie od 3 lat noi sa zgrani w takich sytuacjach bo jako pierwsi wyczyscili ferumbras tower ;) i jako najszybsi zabili orsha i jako pierwsi zabili 200lvl+. co do planu to napewno jakis bedzie, tak samo bylo z orshem^^ niby potwor nie do pokonania ale jednak sie udalo tutaj bedzie trudniej ale wierze w to ze na antice go pokonaja, a jesli nie na antice to na novie albo znowu na eterni :)

Pozdro
Chris

Keel 02-09-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Chris_master- (Post 968646)
trudno bedzie go pokonac... ale wiem napewno ze to sie odbedzie na serwerze antica. dlaczego? bo jest tam ekipa ktora zna sie swietnie od 3 lat noi sa zgrani w takich sytuacjach bo jako pierwsi wyczyscili ferumbras tower ;) i jako najszybsi zabili orsha i jako pierwsi zabili 200lvl+. co do planu to napewno jakis bedzie, tak samo bylo z orshem^^ niby potwor nie do pokonania ale jednak sie udalo tutaj bedzie trudniej ale wierze w to ze na antice go pokonaja, a jesli nie na antice to na novie albo znowu na eterni :)

Pozdro
Chris

Moim zdaniem nie, poniewaz maja za malo sorcow/drutow + 150.

Honusu 02-09-2006 21:51

fajny filmik ;]:D

-Chris_master- 02-09-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel (Post 969455)
Moim zdaniem nie, poniewaz maja za malo sorcow/drutow + 150.

lol nie wiesz co mowisz men ;] nie widziales jak rozprawili sie z ferumbras tower? ;) najszybciej zabijane demony jakie kiedy kolwiek widzialem czlowieku spojrz na liste expa na antice to zrozumiesz.. btw kazdy z nich ma 75 magic~

Sowa 02-09-2006 21:55

Szkoda, że bloczyli kamerzyste - on chciał sie wydostać z final roomu a tamci stali sobie pod TP ;/ szkoda...

Pozdrawiam
Sowa.

-Chris_master- 02-09-2006 22:00

czlowieku ty jakbys zobaczyl tyle demow w jednym miejscu to po pierwsze posralbys sie w majtki i wolal mamo ratuj! a po drugie to oni tez byli w poplochu i za bardzo nie wiedzieli co zrobic ale ty nie masz mozgu i nie rozumiesz

pozdrawiam sowa omfg powiem ci 1: WY*******AJ Z FORUM!!!!

Sowa 02-09-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Chris_master- (Post 970602)
czlowieku ty jakbys zobaczyl tyle demow w jednym miejscu to po pierwsze posralbys sie w majtki i wolal mamo ratuj! a po drugie to oni tez byli w poplochu i za bardzo nie wiedzieli co zrobic ale ty nie masz mozgu i nie rozumiesz

pozdrawiam sowa omfg powiem ci 1: WY*******AJ Z FORUM!!!!

EDITED~Tak zesrałbym sie w majtki sraczką i bym wysrał tyle na cały pokój i bym utopił się we własnym gównie.~
Tak tak oznaka noobóstwa. Post nad tobą był tylko moim zdaniem, mym komentrarzem i moim punktem widzenia.

EDIT : A I ZAPOMNIAŁEM DODAĆ FILM TO ŻAL PONIEWAŻ UŻYWALI HOTKEYÓW :D

Specjalnie Dla Ciebie:

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum.
Sowa.

Exodus 03-09-2006 05:45

A co mieli nie uzywac bota danego z " góry" tylko po to ze byc fajni i szybciej pasc?

Sowa 03-09-2006 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 970954)
A co mieli nie uzywac bota danego z " góry" tylko po to ze byc fajni i szybciej pasc?

Ich sprawa co robią. Ale dla mnie granie na Hotkeyach to zal. be er . pe el .sfe

Pozdrawiam
Sowa.

KonioMaster 03-09-2006 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa (Post 970988)
Ich sprawa co robią. Ale dla mnie granie na Hotkeyach to zal. be er . pe el .sfe

Pozdrawiam
Sowa.

Proponuje przestać karmić trolla. Skoro uważa że uhać się na hotkeyu jest gorzej niż zostawić to botowi to proszę bardzo, po prostu nie kłóćmy się z nim już:D

Czeko 03-09-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa (Post 970988)

To po co sa te hotkeye ? Jak zrobiono takie cos to czemu z tego nie kozystac? Jak chcesz to uhaj sie normalnie a jak padniesz bo nie zdazysz myszka dojechac albo cos z tego stylu to sam sie zaczniesz uchac na hotkeyach :D

Pozdro ;)

Hessoleya 03-09-2006 11:38

Lepsze już te hotkeye nić ten syfny boot...

Karuch from hell 03-09-2006 15:46

Sowa ty jebany huju,juz mnie w*****asz ty zjebie,huj kogo obchodzi ze ty nie lubisz uzywac Hotkey'ow,wy*******aj z tego forum!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.