![]() |
Dokladnie, bump.
A dzieje sie to ze Ci, ktorzy tak rozlegle i przekonujaco opowiadali o loyalnosci zakladaja guildie Rebels i.... wszystko zaczyna sie od nowa? Prosze o linki do .rec, o ile beda. ...and GL, of course... |
BUahhaha and U FEEELLL ITTT??? xDDD EXPLOSION U GOT IT XDDDBylo sie wymadrzac Szyderca??? hahha Twoja pewnosc byla cool;p Nie no dla mnie akcja roku. Jednak debile zawsze zostana ukarani;p
|
Heh... no niestety...Szyderca skopaj im dupy...
|
Gogo Rebelsxd
|
Żeby nie było wątpliwości to jestem za tym zeby Rexis przegralo Jendak ciesze sie ze Mr. Explo dostał po dupie i moze skończy sie wymadrzac. DAJ BOZE
|
Ehh i mamy nowa wojne........
Hmm myslicie ze jak Rexis przegra to nie bedzie PA ^^ ? pewnie ze bedzie a nawet wieksze niz bylo. |
Z tego co wiem to nie walczy cale rexis.
Walcza pl vs swe i do tego z tego co slyszalem wielu zostalo neutralnych. Napisze jak dowiem sie czegos wiecej |
Cytuj:
|
no paru ich jest... :> haha
tak czy siak Powodzenia obu stronom |
Cytuj:
|
xD 2 deady moje ~~
1 na freeze :) Poza tym nie dostałem go :] |
No dobra, wymieniles :)
|
Taki cwany to może sie do własnego chara przyznasz? :)
|
Ta sami szwedzi podobno maja sie lac z pl to dlaczego Zunri sie w*******a i Bajexe on Askara pfff ?
|
@up
Umiesz składać zdania??
|
@up
umiesz rozumiec zdania ? wytlumacze dokladniej dla slabo kapujacych. Chodzi oto ze wojna dotyczy (dotyczyla) Szwe vs Pl wiec dlaczego Zunri, Bajexe on Askara etc pomagali w ubiciu Szydercy. Dodam tylko ze Zunri nie jest szwedem tak samo jak Bajexe~ wiec WTF ja sie pytam ! ? |
Cytuj:
Zunri - Sweden plz ? lub jakis kraj skandynawi lub panstw Beneluksu ;P (nigdy nie mozna byc pewnym) |
Zunri jest Holendrem. Mieszkal 4 lata w Polsce kiedy jego tata byl ambasadorem w Polsce
|
Szyde'rca
Oct 24 2006, 11:48:43 CEST Killed at Level 142 by Bajexe on Askara czemu bajexe zabil szyderce? i czemu szydercy nie ma juz w rexis? |
w zasadzie czemu nie??
|
DarkOwca ty lepiej juz nic nie pisz !
Hail Askara ! PS:Mogby wogole ktos napisac jaka jest sytucja polityczna jakie gildi zadza na serverze. JAcy gracze sa hunted z bylego Pat~. Jak ktos wie to niech napisze Askara to ciekawy Pa server :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |