![]() |
Chłopaki mam taki problem włączam gre zloguje sie wybieram postać i ładuje sie włącza i wyskakuje mi błąd pisze tak "Run-time error 429:Activex competent can't create objects" pomocy co mam zrobić żeby nie wyskakiwał ten błąd i rzeby szło grać
|
Gdzie tu można się zarejestrować? Bo strona mało przejrzysta... nawet jeśli chodzi :P
Srry, mam. Gra fajna ^^" Ps. szczególnie jak się treni ^_^ |
Ponawiam prośbe czy mógł by mi ktoś pomuc z tym błędem prosze
|
Stronka jest bardzo przejżysta a postac się robi w grze :)
|
Zagrałem razy czy dwa razy w nią. Grafika denna ale z czasem może się zmieni ;) ...
|
lol ty myślisz że się zmieni , oni nawet nie napisali serwera gry a ty chcesz żeby grafa się zmieniła powodzenia!!
|
@up:
O ludu ! A muszisz sie kozaku odrazu rzucać ? -.- to tylko moje sformuowanie ;]. |
Wszystko miło fajnie, wybieram postać - ładowanie mapy - runtime error 6... Jak temu zaradzić?
|
nie grać w ta gre :> bo z tego nic nie wyjdzie dobrego:>
|
Gra jest super teraz jest wszystko ok wytarczy scignac clienta nowego patcha i bedzie ok.niedlugo bedzie ostateczny reset kont i gra bedzie juz mozna grac spokojnie puki co zapraszam w pomocy zalozenia klanu God of War jego forum to www.godsofwar.phorum.pl gdy zbierzemy cala sume na zlozenie klanu to bedziemy mogli wybrac jak ma wyglodac nasza siedziba czyli caly jej wyglad itp.
|
gra ktos w dbo2???
|
Ummm...zasadniczo to temat powinienen byc o TEJ grze, a nie o pytaniu " Gra ktoś w dbo2? "
|
Wie ktoś może co trza zrobić z RTE7 ? Ściągnęłem klienta 2.0 i patha 2.6... Co dalej ?
|
I sproboj sie teraz zaloogowac...
|
Moge prosić o jakiegoś linka? Bo główna strona niedziała...
|
@up
http://www.dbo2.pl/a/ strona dziala...btw...Servy off...nie wiadomo z jakiego powodu ;p wiec narazie nie mozna grac ;[ |
Cytuj:
|
bez przyszłości
wzorowane na tibi shit jakich mało DBO2 MOWIE NIE |
@up emm wydaje mi się że Rpg maker był szybciej niż tibia to nie pisz głupot :/
|
Fellank ty jeszcze w to grasz ?XD Ja przestalem po pierwszych 2 dniach, glownie przez klopoty z serverami i logowaniem ;/
|
jezeli wyskakuje ci rte7 wejdz w google i wpisz ocxy lub runtime error 7 i tam znajedziesz odpowiednie bliki by temu zapobiec.A fellank gra w takie gry jest vice w moim klanie jak cos ci niepasuje to idz se pograj w karty
|
help !!:P
ja jak odpalam gre wlacza mi sie taki blad
run-time error '339' Component 'RICHTX32.OCK' or one of its dependenciesnot correctly registered: a file missing or valid pomocy please !! :) |
Monotonia!!!!!!!!!!!!
Dajcie SpokÓj!!!!!!!!! Monotonia Na Maxa Pozabijalem Pare Potworków I Mi Sie Nie Podoba Pozatym :
Jedna Z Gorszych Gier W Jakie Gralem... X( |
nie dziala HELP!:D
|
gra moze byćć fajan ale ma dużo błędów !!!!
Lepsze jest dragon ball legendary ( lepsza grafika i wszystko) Link: www.dragon-ball-legendary.bloog.pl Link do forum : www.dbl.ok1.pl Clienta możecie znaleść w download na bloogu !!! DB is ROX |
hehe taka gierka 22 MB(Cała tibia ma około 150 MB, tylko nie ściągamy map przy ściąganiu tibii, mapy się wgrywają podczas gry odkrywając ją
edit@: hahah podniosłeś dmuchawka(widać na screnie) ciekawe do czego to służy ;) |
Dziala wam teraz DBO2? Bo ja gdy sie loguje widze monit ze server moze byc offline... na dbo2.pl niby sa jakies prace, mozliwe ze wylaczyli?
|
kiedy bedzie wreszcie ONLINE!!??
|
odświeżam ...
|
znalazłem fajną grę podobieraną DBO polecam link
http://dbo.apinternet.pl/dbzo//register.php?ref=3470 |
lol wlanczam linka ktory mi on dal i szukalem i dupa nie znalalzem opcji
"download DBO2" moze mi ktos dac linka zebym mogl sobie pobrac :PPP |
Wiem że, odkopuję stary temat, ale nie ma potrzeby zakładania nowego.
Gra ma wystartować znów i wypuszczenie jej ma być 1.08.09 czyli dziś. Strona : http://www.dbo2.pl/ |
Hej InVerson, nie wiesz moze o której godzinie?
|
Nie, nic mi nie wiadomo wszystkie informacje są podane na stronie.
|
aha dzięki bardzo
--- Dark_Sage dodał 1 minut i 1 sekund później --- poszukam w google moze cos znajde gdybys cos znalazł albo cos byłbym wdzieczny gg:10648205 |
Cytuj:
|
Mam pytanie:
1.Jak sciagnac klienta? Jak bralem "Pobierz Grę" pisalo mi "Klient gry nie jest jeszcze dostępny. Cały Team DBO2 ciężko pracuje nad ostatnimi poprawkami i już za kilka dni zostanie uruchomiona otwarta Beta. W międzyczasie goroąco polecamy nasze forum, gdzie możecie zadawać pytania oraz dzielić się sugestiami." Czy ktos mogl by mi pomoc? Z gory Dziekuje |
http://dbo2.pl/news-f5/test-t14.html masz tu odp
Juz zakasam rekawy mam na dzieje ze bd fajna jak bylem mniejszy to uwielbialem Db |
|
To musi być świetna gra, robiona w jakimś freewarowym edytorze do mmorpgów. Oczywiście teren ubogi jak pustkowie, ale co tam </3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |