|  | 
| 
 Moimi ulubionymi potworkami są: -Ferumbras:mag: -Assasin:kon: | 
| 
 Moje ulubione: Rotworm(stary wygląd) Dwarf geomancer Carrion worm Elf scout Fire devil Witch :p Slime :] Monk Fire elemental Pirate Buccaneer Marid Adept of the cult Priestess Necro Banshee (lol) Hero Serpent spawn Draggy lord Behemoth Demon i Ferumbras o.O Nie wiedzialem że aż tyle tego będzie :D | 
| 
 -Asassain -Ferumbras -Dragon i Dragon Lord -Frogi (all) -Skeleton | 
| 
 Assasin  muj ulubiony :berserk: | 
| 
 Mój ulubiony to orc berserker ma fajną szczenę :D:Ork: | 
| 
 Behemot i Dragon Lord. | 
| 
 Moje: Dragon Lord ^^ Sheep Smuggler Ten ostatni najbardziej. Mój kumpel nabrał się i myślał, ze mam Pacc'a :p | 
| 
 najleprzy jest fire elemental i dragonB) | 
| 
 Ferumbras Assassin i małe żółwiki :D | 
| 
 Dwarf Guard,Dragon!! :) | 
| 
 Mój A dla mnie assasin i SNAKE :P | 
| 
 Jak dla mnie : - Giant Spider - Te frogi kolorowe :D - Orc Berserker | 
| 
 Mi najbardziej podoba sie : -Vampire -Scrypt Scamber -Elf Arcanist -Hydra | 
| 
 -hydra -berserk -arcanist -demon (Oo?) | 
| 
 Dla mnie? Cóż.. chyba: -Rabbit -Chicken -Yeti No i tyle :) | 
| 
 Mi sie najbardzej podoba zerk ma fajna twarz :p | 
| 
 no to tak : -Elf Scout -Quara Predator -Demon -Fire Devil -War Wolf | 
| 
 Zerk, za mimikę twarzy. Demon, za budowę ciała :) . Hydra, bo co 3 głowy to nie jedna. Ferumbras, za fajną brodę. | 
| 
 Ja najbardziej lubie: -Asasin -Warlock 8o -Elf Scout -Dragon -Postaci Nawalajace Na pvp :D | 
| 
 -Assassin -Giant Spider (stary) -wszystkie rodzaje Dwarfow | 
| 
 potworki: Yeti <beka z niego:D > slime <hehe> wszystkie rodzaje dwarfow B) lubie :] fire devil demon :cup: | 
| 
 potworki: Yeti <beka z niego:D > slime <hehe> wszystkie rodzaje dwarfow B) lubie :] fire devil demon :cup: | 
| 
 Hummm :P Najbardziej mi się podoba arkan :P co tam jeszcze ?:P crypt "szamblery " mumie :d necrosy :d itp :P rożne te paccowskie bzdury :P ancient scarab xD | 
| 
 Ok. po kolei: Hydra Demon lub orsh NEromathus(jak to sie pisze ??) właściwie to wszystkei potworki z tibi m.oj char:[CHAR]MAster HAzir[/CHAR] | 
| 
 LoL mi na serio sie najbardziej podoba... Tarantula... i Tortise bo kojazy mi sie z dziecinstwem... zawsze uwielbialem zolwia-ninja :D:D:D:D | 
| 
 Jak mi sie uda to pokaze screena Pszereszajoncej mumii :D (ort specjalnie) | 
| 
 Serpent Spawn Wszystkie beho Wszystkie lizardy Quara mantassasin Lich Roślinki Rot i Carrion worm Pirate Ghost Djiny (oba kolory i "poziomy") Kultyści (poza novice) Ferr Żółty motylek (xD) | 
| 
 Moje ulubione potwory to: Fire Devil i Quatra Predator:D | 
| 
 ... 1. Ferumbras 2. Quara Mantassin 3. Blood Crab Dużo potworów kozacko wygląda ale te 3 chyba lubie najbardziej. : P | 
| 
 Mi się podoba najbardziej: - Serpent Spawn, - Ferumbras, - Demon, - Rotworm i Carrion Worm :p | 
| 
 Rat. Mam sentyment do niego, przecież to pierwszy potwór, którego zakatrupiłem ;) . Beholder. Ech, to oczko ;) . Orc Berserker. Fajnie wygląda, jak tak biegnie z pyskiem otwartym jakby muchy łapał i wymachuje tym helberdem. Rotworm. Ale stara wersja wyglądu, gdyż teraz wygląda jak dżdżownica... | 
| 
 tia.. a mi sie podoba najbardziej demon !! NO I ORSCHABAAL !! a no i tez nawet fajny jest Morgaroth ale nie az tak jak demon ... -.-' a tak serio to mi sie podoba ferumbras,warlock no i banschee... :) | 
| 
 Feru,piekny podowdny albo lodowy demon i podoba mi sie potwor i nicku Akio Jones(jego pikny kaptur dla huntera na ktorego zbieram itemki!!!:D) | 
| 
 Quara Hydromancer Ferumbras Elder Beho | 
| 
 najnowszy "face" rotworma bo wyglada tak, jakby ci robil blowjob. | 
| 
 Wszystkie Quary(predator the best) i oczywiście nasz super hiper mag Ferumbras | 
| 
 Ferumbras, Water Elemental, a i ten nasz kochany rat on jest taki slodki ::*:*:* pisi pisi | 
| 
 water elementar elder beholder dragon lord/demodras no i racik ;p zawsze przed depo mozna sie znubic i wpisac ''utevo res ina "rat'' xDD:D :D | 
| 
 terror bird mummy merklin | 
| 
 ten nowy kościany smok... wymiata. jest chyba na tibiabr.com... no co tu dużo mówić CUDEŃKO! | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |