![]() |
Ja lubie Tarantuke :D Time ring, Plate Armor i Steel Helmet
Niezły locik jak dla mnie |
Mam sentyment do beholderow choc sam nieiwem czemu ale i na ElfFortress (dobry loot) jak i Mintwalin (dobry exp) B)
|
Draggy :-)
Giant Spieders |
Ja tam lubie expic na scarabach, duzy exp/loot(glownie kasa), ale lubie bo exp leci jak woda, 46 MS robi ok. 20-30k/h. Goraco polecam naprawde.
Co do sposobu wystarczy, wand+ evis i wszystko jasne. Pozdrawiam. |
The Best is.....
najlepszym potworkiem dla mnie na exp sa dwarfy guardy w kopalniach kolo kazzo.Na 44lvl w 1h wbijasz 20k expa.Wystarcza 2 bp manasow i lejesz ile wlezie.Nizsze levele summon monka i heyah.Ale radze wziasc pare gfb bo moze byc czasem goraco:D
|
Ja kocham dwarfy guardy ,dragi i becho zawsze się zwraca
|
Ja obecnie expie na Dragonach i Dragon Lordach :D Dobry expi i loot sie zwraca .
Ale na guardach tez nie moge nażekać :) |
ja kocham na mint expić swoim sorcem z 2 monkami exp super =) bez lootbaga(non postman =/)wicogam ok 10~15k/h i okolo 2K kasy na czysto przy fuskie wyleci cosmic energy z minomaga
|
Tomb=ghoule , mumie, crypty , vampy , ghosty itd... :D
|
A ja za to lubie Dark Katedre :] i Cyce :]
|
Mam posta DRUID 23lvl 23mlvl
okolo 10 leveli nabiłem na rotach kolejne na 4 lvl na dwarf soldierach B) |
...
Roty, Larvy, Hydry, Dragony,wszystkie potwory w tombachxD
|
Trollle, orci do warriora, rotworny (zwykłe) , slime (ale 1 sztuka:p ) i gobliny czasami też dwarfy czasami soldiery.
|
A ja kocham dwarfy guardy , gsy i dragi niezły exp i loocik i zawsze mam zatysfakcje
|
Szmok ! Zielony!
|
|
Ja tam chodze na valkyrie i amazonki expa może dużo nie dajom ale nabiłem na nich 10 leveli.No i może na minotaury.Pozdro ;)
|
Elfy/scaraby/tomby/zolwie/mino (tylko w mintwallin bo na darce za duzo ludu:p )/beho no i czasem jak nie mam co zrobic z kasa to ide na dragi i jest fun:D
|
Ja tam lubie expić na feministkach (Ama, Val, Witch)
|
Dwarfy, Dwarfy Soldy, Rotwormy, Bandit, Wild Warior, Smugler
|
ja tam lubilem expix na mino guardach i archerach ale jak naraz zaduzo wyskoczyl;o i mnie zbloczyli to dedzik i nie gralme w tibie chyba z 2 tyg potem zaczalem skilowac i padlem na slimie a teraz nie skiluje (ale amm zamiar)a tak to expie sobie na soldcha i czasmi blokam koledze guardy dwarf
|
Slime-Folda(dużo exp)/Ghoul-Ghostland(kasa)/Cyclops-Mt. Sternum i Femor H. (Exp,troche kasy i od czasu do czasu dobre itemki ;))/Beho-bagna i Trilange Tower(exp i itemy)
Wiem że troche słabe , ale akurat na tym lubie expić ;) |
Ja najbardziej klubie expic na żółwiach ,żabach _ a zarabiam na scrabach
i na tombach |
My Exp
lubie raczej bezpieczne expowiska :D
np Tomby , dragi ,Dle i demce jak sie znajdzie bloker albo OF itp EF raczej bezpieczne expowiska i oczywiscie zlowie wyspy ale rzadziej |
Ja tam wole expic na cyclopolis i na Thombach bo nice exp jest i wogule nice loot HAIL IMMORTAL FAMILY:cup:
|
heh... chary coraz le[sze to i upodobania inne...
teraz to już dragi solo spokojnie, elfy arcanisty, dsy... to jest fajne :p pierwszy arcanist i zlootowałem holy orchid, drugi i elven amulet... :p :D |
Ja lubie expic na Dwarf Guardach i od niedawna na mino archerach, ale umia dokopac w grupie czasami:D
|
ja tam lubie expic na dwarf guard fajny exp i czasem loot B)
|
Ja preferuję Beholdery. Fajnie schodzą i loocio fajny, tylko gorzej jak jest więcej niż 2 :P
|
Vampy, Necro czasem beholder no i Dwarf guard bo niezły loot z niego.
|
Ja najbardziej lubie expic na:
-Dragonach -Dragon Lordach -Hydrach -warlokach a najbardziej na demonach oczywiscie czeba miec strasznie ale to strasznie duzo uh ;) |
zmień profil...ten twój knight na 9lvl... nie robi wrażenia ;)
|
Uwielbiam...
Siemka! :)
Ja preferuję wszelkiego rodzaju dwarfy :) z soldków lecą chain armory dwarven shieldy i kusze więc z jednego posiedzienia(loot bag) wychodzi mi około 10k :) Pozdro all |
ostatnio expie na malpach.jak sie omija wieksze respy i skupiska to mozna dac rade.kasa szybko leci i czsem ape fur wypadnie a zbieram na brode:)
|
ja lubie bic slimy bo sa slabe a daja 160expa co przy moim 22 lvl jest nawet nawet.
|
Po co chlopie w ogole pytasz:) Przeciez najlepiej jest na hunterachB)
|
Ghoule bez dwóch zdan dobry dosyc loot ( vikingi. 1= 66 gp ) jak masz duzego capa
|
ja uwielbiam expić na dragach (ale jak jest 1) arcanach, na dwarf soldierach i guardach, niezłe są tarantule i demon skeletony z niewidką :p
|
Ostatnio polubiłem expić na żółwiach, z 2-ręczną bronią naprawde dobry (jak na mój lvl i skille) exp leci. Gdyby tylko nie te denerwujące toady... -.-
|
Mi najlepiej chodzi sie na Shamany, Archery, Guardy, i ds-y:) :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |