![]() |
Dobra już nie zaśmiecajmy ten temat eRDeBe i rozmowie o moim temacie.
Może ja zaczne ;) NIUS: Sporro wbił 71 lvl.. |
Cytuj:
Tylko w dwóch kwestiach zgodzę się z tobą RDB jest sumienna i jako że spędziła trochę czasu na wyspie nowych ma potrzebne doświadczenie innych + nie dostrzegam. Sądząc po twoim "Wam" ty się z użytkownikami tego działu nie identyfikujesz albo tak jak jest Ci sie podoba. W końcu nic dziwnego mając za sobą Moda i kręcąc z nim wałki na boku. Poza tym trudno mi uwierzyć że spamowanie PW Matkus-a czy Droma byłoby dobrym pomysłem więc pozostaje nam tylko zakładać denne tematy. Dopóki jesteś tylko użytkownikiem ty tego nie zmienisz chciałbym zauważyć =]. |
Nius !
Sunrise wbił 101 lvl !! 17:18 Sunrise [101]: Thanks :) - Voodoo Rhythm nie expi - Wesoly Rookstayer expi powoli lecz skutecznie :-) - Rookguardian de'Bove expi ........ |
Dodam też, że Sir Mafjozo 76 lvl:)..
|
Sunrise 101 lvl? GZ
Chyba się przestraszył RdB :D A może chce zrobić 200 lvl? Kto wie... |
Cytuj:
Gdy sie zapytałem Suna czy bedzie expił dalej to mi odpowiedział "No idea" Wiec może pogra może nie... Chce jeszcze powiedzieć ze Sunrise wbił ten "cały" lvl (100-101) w MH w około dwa tygodnie :-) |
Ostatnio zapadła prawdziwa moda na jak najszybsze poinformowanie kto z h-lvli wbił kolejny poziom. Nie za bardzo widzę sens informowania o każdym awansie, skoro można to szybko i sprawnie sprawdzić na Rookstat. Poza tym, szczerze mówiąc, nie pasjonuje mnie przyglądanie się każdym kolejnym pojedynczym awansom.
Rozumiem, jakaś spektakularna śmierć, ew. zdobycie jakiegoś "okrągłego" levelu można tu zamieścić, ale po jaką cholerę pisać tu o każdej, nawet niewielkiej zmianie w liczbie poziomów? Moim zdaniem - bez przesady. Sorki za offtopic, btw. ;). |
Otóż na znanej nam stronie Rookstat.com
wprowodzone nową funkcje : Where Are You ? Otóż wchodzimy w dana fukcję i wpisujemy swój Character na Rookgaardzie. Dostajemy kod i wchodzimy tu na swoje konto wpisujemy kod i czekamy 5-15 min. , oczywiście my Polacy mamy takie IP jakie mamy i nie mozemy wybierać, państwa, tak samo jak BR? xD [CHAR]Gala Ebbedron[/CHAR] 60 lvl, Tenebera padł na Goblinie... Mi sie zdaje, ze to byl kick na mostku, a wy co sądzicie ? |
@up
Goblin Quest |
Niusy !!
[CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR] - stała sie posiadaczką free acc
[CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] - awansował na poziom 77 gratulacje @Edit Wesoly Rookstayer - awansował na poziom 87 :-) Nasi chłopcy dają rade (Sir Mafjozo , Wesoly Rookstayer) Pozdrawiam ich i życze powodzenia w dakszej grze !! Robal |
sunrise chyba wnet dozbiera 100 mino leathers, lub znowu ma zamiar expic -.- sprawil sobie premium account
|
Wiadomosc moze nie tyczy sie tylko i wylacznie rooka ale napewno tez jest ciekawa.
Orginalnie z tibia.com "Jul 20 2007 - We are getting very close ... o the magic number of 100.000 active Premium Accounts!" W wolnym tlumaczeniu:" Jestesmy bardzo blisko uzyskanie 100.000 aktywnych kont Premium=Acc Pacc" No no teraz w najtanszym wypadku pomnozyc to raz ~100~zloty to i tak wyjdzie boska suma, a przecie wiadomo ze pacc sa w 3 wersjach, to juz wogole sumka NIEBOTYCZNA :) |
A ja nadal przypominam o Rookstat.com oraz funkcji
Where are you ? Musimy dogonić BR, z resztą to tylko 50,000,000 expa, a jak Rookguardian de'Bove da to : oOo xD Voodoo przestał expić, może jakies problemy z bottem ? HaH ciekawe jaki Outfit ma teraz Rd'B xD |
Cytuj:
dsl ! byl bym jedynym posiadaczem tego jakze niezwyklego rare xD btw. sunrise 101lvl :| moze do emerytury jak tibi nie zlikwiduja dobije do 200 xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Panno Instynkt do 2 punktu. Nie zostalo nic napisane czy tyczy sie to rooka czy maina, bo z tym moze byc roznie i nie wiemy tak do konca na 100% nic wiecej bo to pierwsza sytuacja tego typu w tibi. Ale tak czy siak kazdy z nas ma postac na mainie tez z roznymi levelami ale ma :P ... |
[CHAR]Lord'Luster[/CHAR] awansował na poziom 89...
|
NOWA OPCJA NA ROOKSTACIE!
Insomniac (lol nowa płyta tego jak mu tam, Enriqe Iglesiasa chyba ;p) Przy niektórych nickach widać taką zółtą buźkę, oznacza ona, że w którymś tam dniu gracz grał ponad 21 godzin :D na dobe. Ewidentnie widać botterów/sharerów/ludzi bardzo wytrzymałych w co wątpię. XD.. |
Hello!
Podczas mojej nieobecności zaliczyłem banacza, co według mnie i paru innych jest przynajmniej niesprawiedliwe (może było by 9 - 24 miesiące temu, ale to inna historia). Piszę to, ponieważ co niektórzy zacierają rączki w oczekiwaniu na ban następny i delete. Także z rozżalonym serduszkiem, aczkolwiek z pełnym wyrozumieniem pragnę podzielić się moimi spostrzeżeniami, co mam nadzieję, uchroni kogoś z Was przed podobną sytuacją. Myślę, że te zdjęcie mówi samo za siebie: http://i20.photobucket.com/albums/b2...antage/ban.jpg Jeżeli występują problemy z interpretacją powyższej fotki, pragnę zauważyć, że ban ma postać zaporową, ponieważ nikt nigdy nie złapał mnie podczas używania bota / cavebota / czy innego cheata, co siłą rzeczy było niemożliwe w ostatnim roku. Nawet podczas używania takiej czy innej funkcji takowego, mogę powiedzieć z całą pewnością, że nie istnieje w Tibii takie narzędzie w rękach GMow, które udowodniło by mi cokolwiek. Ban dostałem za . . . samo mówienie o bocie. Mówiąc o 'upadłych aniołach' miałem na myśli wszystkich rookstayerow, a nie wszystkich botterów mihih. W pewnym temacie wdałem się w niepotrzebną dyskusję, która zaowocowała podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności, więc nie mogłem się bronić. Używania sarkazmu / przenośni czy innych tego typu jest niewskazane, ponieważ istnieją poważne problemy w interpretacji. Za błędy się płaci. Swoje czy też nie. Także dla niektórych moich 'serdecznych znajomych' pragnę jeszcze raz zauważyć, że wcale na niczym nie wpadłem, niczego mi nie udowodniono i nigdy nikt mi nie udowodni. Ale jestem skromy mihihi, obym się nie przeliczył. PS. I tegoż momentu zaliczyłem jeszcze cryminal record za link do strony nieoficjalnej, mojej domowej, nie będę poruszał tego tematu. Tu GM miał rację. @edit Nie będę rościł swoich 'praw' nigdzie, jest już za późno i nie chce więcej mieszać. |
@up
Criminal Rekordy znikają po pół roku, także za 180 dni będziesz miał czyste konto i od nowa będziesz mógł zbierać bany. btw. nie wiem tylko czy wiesz, ale to zabrzmiało tak: "używam bota i mnie zbanowali, ale oni nie mogą mi udowodnić, że używam!" <ave> |
|
Heh, ja bym to raczej nazwał wyścigiem botów XD
btw. [CHAR]Lady Glass[/CHAR] (wspomniana wcześniej botterka) założyła nową gildię ^^' Dzisiaj dokładnie o godzinie 12:00 wypowiedzieliśmy im małą wojnę, jak na razie 1:0 dla naszej gildii. Kolega (10lvl pacc) gracza [CHAR]Sven[/CHAR] padł na mino hell, przy każdej lepszej okazji, wrogowie będą of course trapowani. Żałuję tylko, że nie padł sam [CHAR]Sven[/CHAR], ponieważ miał już mocno czerwone hp, ale jakoś uciekł :< no cóż niedługo ujrzycie screeny z innych wypraw naszej gildii na pomstę botterce XD (po tym ataku 3 członków odeszło z gildii Lady :*) To jak na razie był atak ostrzegawczy i dajemy szansę innym do ucieczki z jej gildii do jutra, ale jak już wiemy jutro przerodzi się w prawdziwe piekło! z Rookgaardu świata Zanera komentował nasz reporter - Tocallo. Enjoy! @down Nie padł, ale miał czarne życie i uciekł :<< za to jego najlepszy kolega padł, pacc. XD |
@up , ale czy ten "Sven" padł ? bo troche nie zrozumiałem
@Robal xD! @ Topic Wczoraj [CHAR]Filho de Rookgaard[/CHAR] znany z tego iż na 65 levelu padł na Wolfie, osiągnał 70 lvl jako 11 gracz. [CHAR]Xaerook[/CHAR] nadał myśli, że nikt go nie zbanuje, za bottowanie. [CHAR]Lealuk[/CHAR] wbija 69 lvl i być może wbije szybciej 70 od Xaerooka ( w co wątpie ) Zmienione państwa Polacy lubią sie bawić i to nawet nieźle, pomagając sobie programi z gOOglów. Wesoly Rookstayer - Japonia, tiaa jeszcze odrazu "Sri Lanka" Sir Mafjozo - Hiszpania, Buenos dias ? McBunny - UE , ;O i wiele innych "pseudo rookstayerow" zmienilo np. Mowicz na Nepal xD |
Cytuj:
A ja dostalem bana rowniez za uzycie sarkazmu - ironi, odbieralem obelki i oskarzenia gdyz wmawiano mi ze iz nie gralem moim charem glownym 104 rp przez pol roku, w tym czasie zaczelem grac na rooku, i nagle wrocielm na kilka dni na main to char odkupilem, no to napisalem dokladnie to w temacie na moj temat: " account trading (The trading of accounts is a violation of Tibia Rule 3g "Yes i buy Char and I don t play good JOB*), account will be deleted in case of further rule violations" no i tepe istoty - CM - no jeden :P - wlepil mi za to bana, chodziasz kolo JOB byla * - Gwiazdka a na dole postu wyjasnienie ze to sarcazm i mam juz dosc tych oskarzen i nie bede tu juz pisal, oraz ze pisze do CM/GM temat zwiazany z bezpodstawnym oszczerstwem a po tygodniu loguje sie i jeba kur mac BAN, pisze @ do CM wchodze z nim w otwarta polemizacje - okazalo sie ze mego @ odebral nawet CM ktory wlepil mi bana, i powiem wam ze po czesci przyznal mi racje, chodz powiedzial ze nie powinienem tak tego ujmowac, na co ja mu ze nie powinno byc bana a on ze tu tez mam po czesci racje ale trza walczyc profilaktycznie ... wiec kur co to ma byc,,, profilaktycznie to mozna wiecie co sobie leczyc :P |
Taki miały offtop ale jak myślicie kto będzie następnym 100lv? =D
Ja obstawiam na Lord'Lustra bo na de'Bove nie ma już co liczyć... =( |
Wesoly lub Mafjozo..
|
ja też zarwałem w marcu baniacza, nie wiedziałem że nie można podawać adresu serwerów ots, na szczeście w sierpniu record zniknie i robie testa na tutora :P
|
Wczoraj doszedła do nas kolejna "50" wbił ją znany i lubiany [CHAR]Tocallo Herodes[/CHAR] na forum Tocallo. :D
Również wczoraj 54 lvl [CHAR]Lork on Rook[/CHAR] wyszedł na maina, nie wiadomo, czy Hack, czy 4fun ;O , jest to drugi co do zhackowanych itp. Rookstayerow 1. Aqua Pal - 4fun xD 2. Lork on Rook - ? 3. Lady-Cathie - Hacked =/ A pani Instnykt ma do 93 lvl'a niecałe 32k expa http://www.erig.net/xphist.php?playe...dian+de%27Bove |
Ehhh, dzięki dzięki :) ale i tak się nie cieszę, bo Lady wbiła 55 lvl :<
Trzeba jakoś ją dogonić, ale wiecie jaka to jest walka z bot'em ... :< @down Dla mnie to żadna nowość. Gra od bardzo dawna i tak myślałem, że ma tego brass armora. Ale bym się śmiał gdyby kiedyś padł i ten brass mu wypadł. |
nie wiedziałem gdzie to zamieścić, ale dział "Plotki i Ploteczki" to chyba to
http://img267.imageshack.us/img267/1042/lololoaf1.png i jak co o tym myślicie?? |
Cytuj:
Cytuj:
"Bot nigdy nie bedzie expil szybciej od czlowieka". Ale z drugiej strony nie ma sensu siedziec niewiadomo ile przed kompem... byle by tylko dogonic tego bottera. To mija sie z celem. Najlepiej grac swoim wlasnym tempem... raportujac, kiedy tylko botuje... a noz kiedys GM przyjdzie... wpadnie ban na miesiac... i panna [CHAR]Lady Glass[/CHAR] zostanie spowolniona o caly miesiac, co Ci da w tym wypadku znaczacą przewage. :) A tak nawiasem to gratuluje równej 50-tki !! :) |
@Dindsuk
Jak dla mnie podmienione tibia.pic/fake. Mogles krecic filmik :). Sunrise nie jest/był taki by pokazywac swoje eq. Jesli ten ss to nie fake to dowód na to, że Sunrise sellnal chara lub zmienił poglądy:P |
... Lub jacys odszczepiency wybudzili go ze spiaczki, podczas ktorej przeszedl zabójczą metamorfoze ... :)
|
Ej mam taką plotke, że w tym temacie pószczacie plotki :p :D
|
@2up i 3up
też mam wrażenie że to inny Sunrise... kiedyś jak do niego zagadałem to "ignore" a teraz "Aloha :)", więc może to nie on ;) |
NEWS:
[CHAR]Arkel Minoslayer[/CHAR], najwyższy level na Rookgaardzie (Guardia) przeszedł na emeryturę. Zanosi się na to, że jeszcze długo poczekamy na 50 level, na tymże świecie. Pozdrawiam, Regoor. |
Cytuj:
mino maga kiedys zabil, czy za 100lvl na rooku dostal od GOD'ow? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Normalnie... otworzyl sobie drzwi przeszedl przez energy fieldy, otworzyl nastepne drzwi i zaciupal gadzine :D Skad ma Brass Armora? Hm... jezeli to rzeczywiscie nowy Sunrise. To sie juz nie dowiemy. Moze poznal jakas panne... i mu tak w glowie zawrocila... ze stal sie nagle milutki i slodziutki :D I wogole... cacy !! Ale najbardziej prawdopodobne jest to ze to nowy user... Aczkolwiek nie przejdzie metamorfozy w kilka miesiecy, bedac zlym... stanie sie nagle dobry i na odwrót... Wogole jego sam powrot do gry jest bynajmniej dziwny... Tak tak... przeciez byl update, ale com z tego? Wbil by ten level albo i niewbil... ale zeby odrazu PACC'a kupowac... i addona robic? Ciekawe ile latek ma nowy user Sanrajs :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |