![]() |
mówić(pisać) to sobie można :|
|
Od teraz jestesmy razem :)
I licze ze komentarze typu : "w royal navy to tylko pare osob potrafi grac..." albo inny juz sie nie powtorzy.B) |
Cytuj:
|
jak mozemy przeczytac na forum siar czyli lider gildi incendor i czlonek gildi avis~ uznal wojne za skonczona :o
|
Moglby ktos zamiescic jakies ss zrobione z filmu albo sam link do filmow??
P.S. Duuude ty masz dojscia ;P:P:P:baby: |
Cytuj:
|
Gdyby ktos niewiedzial, to wczoraj padl Vicas Tyria 66 ek o ile sie nie myle, Avis~ nie bylo gotowe do walki wiec po przeczekaniu pz locka Hurri~ weszlo spokojnie do pz i dalo loga... tyle
|
Cytuj:
tak? a powiedz mi co za **** uznaje wojne za skonczona ale pisze ze walki jeszcze beda? :P to chyba oczywiste ze dopoki sa walki i np ja sobie laam tak jak dzis pod chata nizahe a on sie boi z niej wyjsc to wojna raczej nie jest skonczona... |
Cytuj:
|
Cytuj:
pawełku nizahe jak nie ma ludzi nie wyjdzie od taka jego natura boi sie ja mu sie nie dziwie aczkolwiek dla mnie tibia nie jest calym zyciem :) |
dla mnie to jest chore, ze juz paymenty wprowadzil, no ale coz taka ich strategia
|
Cytuj:
Pozdro |
Niz sie raczej obawiał massloga imho.
|
wrong topic. sry
|
Cytuj:
|
Paymanty sa rozbrajajace :D Ogolnie wojna nie jest skonczona jak widzicie po ostatnim fragu. Gdy sie wszyscy logujemy to avis spyla do pzetow. Gdy ostatnio probowalismy sie umowic na openbattle to zmarnowali moj cenny czas (2h) i nie wyszli (przeciez przy takim dlugim czekaniu zdaze sie upic przed tym kompem).
Oczywiscie tak jak kazdy z czlonkow Hurricanes mam zamiar zaplacic moj payment nizahemu (i oczywiscie wyplata bedzie w formie SDkow skierowanych w jego tylek). Jesli chodzi o jegomoscia ktory nam zarzucal, ze moglismy wykorzystac sytuacje gdy nizahe i siar mieli bana, czlowieku jak wymyslisz sposob zabijania w Depo to mi powiedz, bo w tym czasie tylko tam i ewentualnie w domkach mozna bylo spotkac psow nizahego. Wojna bedzie trwac dopoki pewien knight z sorcem nie opuszcza morgany i o jeden dzien dluzej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Do wszystkich .... (lepiej nie powiem kogo :P). My walczymy do końca!!! Ja już w tibie pół roku nie grałem, wróciłem tylko z powodu wojny aby pomóc tym którzy mnie wszystkiego o tej grze nauczyli (no może oprócz Mority - pozdro:)). Aha, jeżeli ktoś ma mniej niz 50 lvl i nie bił się w żadnej wojnie niech lepiej nic na temat walk nie pisze!!! Zróbcie z 100 lvl i zaryzykujcie chara w wojnie, dopiero potem pozwalam się wam odzywać :P NIE PISZCIE PIERDÓŁ @down A tak prosiłem o nie pisanie głupot, sam sobie idź w trapa! A pokazywać to ja nie muszę nikomu, a już szczególnie tobie. |
Cytuj:
To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy ;) "nic nie trwa wiecznie" |
raczej niz ma duzo funduszy do rozdysponowania, niewiem jak jest z hurri
|
Cytuj:
Pozdro :> |
duble sorry
|
Pokaz mi te przewage avis :)
|
Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.
I nie jest tak zle bo padl dzis Shazzer Inferno oraz Serioz. |
Cytuj:
Tak wiec nie wiem czy nie jest az tak zle:( |
Cytuj:
snilo ci sie? czy to ja mam zwidy? |
Cytuj:
Podaj chociaż nicki, bo ja jakoś nie zauwazyłem żeby ktoś z naszych padł :) |
Cóż, piszecie non stop że ten sie boi, ten to grać nie umie, a tamten to jeszcze jakis... z fragów wynika ze Avis Reloaded wygrywają wojne i to raczej oni są bogatszą stroną. Nie ma co sie denerwować bo to są fakty. Nie mówie ze PRZEGRALIŚCIE tylko że PRZEGRYWACIE ;)
Pozdro 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Ja bylbym chetny B) |
Cytuj:
a gdzie mamy stac jak nie kolo chaty niza ?? zreszta co nam da frag na nizahe ?? straci 1 lvl i bedzie walil dalej lepiej atakowac jego kompanow w koncu zaczna sie wykruszac i bedzie czas na nizahe o fundusze sie nie martw a wojna bedzie trwala dopoki jej nie wygramy no chyba ze nizahe sie podda :) Zapamietaj Wojna to nie wyscig, zwyciezcą jest ten kto potrafi byc cierpliwy |
Gratuluję ostatnich fragów :) To chyba wasz rekord, jeśli chodzi o sneak attaki :P
|
podzielam twoje zdanie
|
W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P
|
Cytuj:
Kwestia czasu? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |