Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Avis Reloaded Vs Hurricane (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98495)

IceMaster :) 22-10-2006 20:13

mówić(pisać) to sobie można :|

Dider Z Rivii 22-10-2006 23:53

Od teraz jestesmy razem :)

I licze ze komentarze typu : "w royal navy to tylko pare osob potrafi grac..." albo inny juz sie nie powtorzy.B)

Gumball 23-10-2006 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 1043705)
Od teraz jestesmy razem :)

I licze ze komentarze typu : "w royal navy to tylko pare osob potrafi grac..." albo inny juz sie nie powtorzy.B)

Zycze malej ilosci dedow i malych paymetow :D

Raditz Saiya-jin 23-10-2006 13:34

jak mozemy przeczytac na forum siar czyli lider gildi incendor i czlonek gildi avis~ uznal wojne za skonczona :o

Feyzzy 23-10-2006 16:53

Moglby ktos zamiescic jakies ss zrobione z filmu albo sam link do filmow??
P.S. Duuude ty masz dojscia ;P:P:P:baby:

Duuuude 23-10-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1043955)
jak mozemy przeczytac na forum siar czyli lider gildi incendor i czlonek gildi avis~ uznal wojne za skonczona :o

Nie Ma Gilidi Incendor Teraz jest AVis Reloaded B)

Toowreck 24-10-2006 21:00

Gdyby ktos niewiedzial, to wczoraj padl Vicas Tyria 66 ek o ile sie nie myle, Avis~ nie bylo gotowe do walki wiec po przeczekaniu pz locka Hurri~ weszlo spokojnie do pz i dalo loga... tyle

dami50 25-10-2006 00:23

Cytuj:

tak? a powiedz mi co za **** uznaje wojne za skonczona ale pisze ze walki jeszcze beda? :P to chyba oczywiste ze dopoki sa walki i np ja sobie laam tak jak dzis pod chata nizahe a on sie boi z niej wyjsc to wojna raczej nie jest skonczona...

Glin 25-10-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dami50 (Post 1046589)
tak? a powiedz mi co za **** uznaje wojne za skonczona ale pisze ze walki jeszcze beda? :P to chyba oczywiste ze dopoki sa walki i np ja sobie laam tak jak dzis pod chata nizahe a on sie boi z niej wyjsc to wojna raczej nie jest skonczona...

Nie denerwuj się tak Clubie mój kochany :) Przecież każdy wie że to tylko polityka i próba zniechęcenia ludzi do pomocy nam.

pyzio2 25-10-2006 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin (Post 1046595)
Nie denerwuj się tak Clubie mój kochany :) Przecież każdy wie że to tylko polityka i próba zniechęcenia ludzi do pomocy nam.

pawełku nizahe jak nie ma ludzi nie wyjdzie od taka jego natura boi sie ja mu sie nie dziwie aczkolwiek dla mnie tibia nie jest calym zyciem :)

Raditz Saiya-jin 25-10-2006 13:59

dla mnie to jest chore, ze juz paymenty wprowadzil, no ale coz taka ich strategia

Duuuude 25-10-2006 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dami50 (Post 1046589)

Nizahe najwidoczneij uwazal ze niedaleko są twoi kumple i moze paść ;o dlatego nie wychodzil prawdopodobnie jakbyscie byli 1vs.1 nie miałbys wiekszych szanas

Pozdro

Lovah 25-10-2006 19:53

Niz sie raczej obawiał massloga imho.

Forlondzio 25-10-2006 21:04

wrong topic. sry

Fureyka 25-10-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlondzio (Post 1047553)
wrong topic. sry

Weź wyjdz chłopcze i nie podszywaj sie pod kogos kim nie jestes :confused:

pitt6ull 26-10-2006 02:02

Paymanty sa rozbrajajace :D Ogolnie wojna nie jest skonczona jak widzicie po ostatnim fragu. Gdy sie wszyscy logujemy to avis spyla do pzetow. Gdy ostatnio probowalismy sie umowic na openbattle to zmarnowali moj cenny czas (2h) i nie wyszli (przeciez przy takim dlugim czekaniu zdaze sie upic przed tym kompem).
Oczywiscie tak jak kazdy z czlonkow Hurricanes mam zamiar zaplacic moj payment nizahemu (i oczywiscie wyplata bedzie w formie SDkow skierowanych w jego tylek).
Jesli chodzi o jegomoscia ktory nam zarzucal, ze moglismy wykorzystac sytuacje gdy nizahe i siar mieli bana, czlowieku jak wymyslisz sposob zabijania w Depo to mi powiedz, bo w tym czasie tylko tam i ewentualnie w domkach mozna bylo spotkac psow nizahego. Wojna bedzie trwac dopoki pewien knight z sorcem nie opuszcza morgany i o jeden dzien dluzej.

pyzio2 26-10-2006 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pitt6ull (Post 1047861)
Paymanty sa rozbrajajace :D Ogolnie wojna nie jest skonczona jak widzicie po ostatnim fragu. Gdy sie wszyscy logujemy to avis spyla do pzetow. Gdy ostatnio probowalismy sie umowic na openbattle to zmarnowali moj cenny czas (2h) i nie wyszli (przeciez przy takim dlugim czekaniu zdaze sie upic przed tym kompem).
Oczywiscie tak jak kazdy z czlonkow Hurricanes mam zamiar zaplacic moj payment nizahemu (i oczywiscie wyplata bedzie w formie SDkow skierowanych w jego tylek).
Jesli chodzi o jegomoscia ktory nam zarzucal, ze moglismy wykorzystac sytuacje gdy nizahe i siar mieli bana, czlowieku jak wymyslisz sposob zabijania w Depo to mi powiedz, bo w tym czasie tylko tam i ewentualnie w domkach mozna bylo spotkac psow nizahego. Wojna bedzie trwac dopoki pewien knight z sorcem nie opuszcza morgany i o jeden dzien dluzej.

wojna bedzie trwala dopoki ja nie bede mial 15 mlvla :) czyli bardzo dlugo :)

Glin 26-10-2006 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1047248)
Nizahe najwidoczneij uwazal ze niedaleko są twoi kumple i moze paść ;o dlatego nie wychodzil prawdopodobnie jakbyscie byli 1vs.1 nie miałbys wiekszych szanas

Pozdro

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1047422)
Niz sie raczej obawiał massloga imho.

Cytuj:

Za głupi jestem czy co? Piszecie że wojna się skończyła a potem że Nizahe boi się mass loga. No to chyba się nie skończyła? A może to że od ponad tygodnia unika open battle to też oznacza że wygrał? Albo że czai się na nas 5 godzin na HG a my mu pod domkiem stoimy to tez nasza przegrana?

Do wszystkich .... (lepiej nie powiem kogo :P). My walczymy do końca!!! Ja już w tibie pół roku nie grałem, wróciłem tylko z powodu wojny aby pomóc tym którzy mnie wszystkiego o tej grze nauczyli (no może oprócz Mority - pozdro:)).

Aha, jeżeli ktoś ma mniej niz 50 lvl i nie bił się w żadnej wojnie niech lepiej nic na temat walk nie pisze!!! Zróbcie z 100 lvl i zaryzykujcie chara w wojnie, dopiero potem pozwalam się wam odzywać :P

NIE PISZCIE PIERDÓŁ

@down

A tak prosiłem o nie pisanie głupot, sam sobie idź w trapa! A pokazywać to ja nie muszę nikomu, a już szczególnie tobie.

Caleth 26-10-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin (Post 1047975)
Za głupi jestem czy co? Piszecie że wojna się skończyła a potem że Nizahe boi się mass loga. No to chyba się nie skończyła? A może to że od ponad tygodnia unika open battle to też oznacza że wygrał? Albo że czai się na nas 5 godzin na HG a my mu pod domkiem stoimy to tez nasza przegrana?

Do wszystkich .... (lepiej nie powiem kogo :P). My walczymy do końca!!! Ja już w tibie pół roku nie grałem, wróciłem tylko z powodu wojny aby pomóc tym którzy mnie wszystkiego o tej grze nauczyli (no może oprócz Mority - pozdro:)).

Aha, jeżeli ktoś ma mniej niz 50 lvl i nie bił się w żadnej wojnie niech lepiej nic na temat walk nie pisze!!! Zróbcie z 100 lvl i zaryzykujcie chara w wojnie, dopiero potem pozwalam się wam odzywać :P

NIE PISZCIE PIERDÓŁ

To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy ;) "nic nie trwa wiecznie"

IceMaster :) 26-10-2006 15:31

raczej niz ma duzo funduszy do rozdysponowania, niewiem jak jest z hurri

Duuuude 26-10-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caleth (Post 1048187)
To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy ;) "nic nie trwa wiecznie"

Zgadzam się Pokażcie ze coś potraficie, bo jak narazie to... pozatym sam uwazam ze wojna powinna się zokończyć gdy jest bardzo wielka przewaga Avis~~

Pozdro :>

Duuuude 26-10-2006 15:56

duble sorry

Dider Z Rivii 26-10-2006 16:42

Pokaz mi te przewage avis :)

Toowreck 26-10-2006 18:09

Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.

I nie jest tak zle bo padl dzis Shazzer Inferno oraz Serioz.

Anonymouse 26-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck (Post 1048514)
Po co ma sie wojna konczyc skoro Hurri chce walczyc i ma do tego mozliwosci o ile wiem. Paymenty i tak sa wysokie, a watpie zeby ktos chcial placic nawet jakby byly nizsze.

Jakies kilkanascie minut temu na HG padlo kilku czlonkow Hurricane, potem dam screeny albo movie(niestety mam w avi nagrany i sporo zajmuje).

Tak wiec nie wiem czy nie jest az tak zle:(

Kafffffar 26-10-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1048536)
Jakies kilkanascie minut temu na HG padlo kilku czlonkow Hurricane, potem dam screeny albo movie(niestety mam w avi nagrany i sporo zajmuje).

kto z huri~ padl?

snilo ci sie? czy to ja mam zwidy?

Glin 26-10-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1048536)

Podaj chociaż nicki, bo ja jakoś nie zauwazyłem żeby ktoś z naszych padł :)

Senoth 26-10-2006 20:00

Cóż, piszecie non stop że ten sie boi, ten to grać nie umie, a tamten to jeszcze jakis... z fragów wynika ze Avis Reloaded wygrywają wojne i to raczej oni są bogatszą stroną. Nie ma co sie denerwować bo to są fakty. Nie mówie ze PRZEGRALIŚCIE tylko że PRZEGRYWACIE ;)
Pozdro 8o

Duuuude 26-10-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck (Post 1048514)

Shazzera ubili za Vohyta :S ktory padł niedawno na poh'u :S

Anonymouse 26-10-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1048572)
kto z huri~ padl?

snilo ci sie? czy to ja mam zwidy?

Eee sory, musialo mi sie cos je*** teraz przegladam filmiki widze ciala ale zadne hurr~. Jak ktos chce zobaczyc te filmiki to niech pisze, przerobie je z avi na mpg bo duzo zajmuja:]

Senoth 26-10-2006 22:15

@UP
Ja bylbym chetny B)

pyzio2 27-10-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caleth (Post 1048187)

3 fragi wczoraj to mało ?? jak nitt zabil shazzera w edron to nawet niechcieli walczyc i stal sobie obok domku russela lol

a gdzie mamy stac jak nie kolo chaty niza ?? zreszta co nam da frag na nizahe ?? straci 1 lvl i bedzie walil dalej lepiej atakowac jego kompanow w koncu zaczna sie wykruszac i bedzie czas na nizahe

o fundusze sie nie martw a wojna bedzie trwala dopoki jej nie wygramy no chyba ze nizahe sie podda :)

Zapamietaj

Wojna to nie wyscig, zwyciezcą jest ten kto potrafi byc cierpliwy

Jaz 27-10-2006 15:34

Gratuluję ostatnich fragów :) To chyba wasz rekord, jeśli chodzi o sneak attaki :P

zelow 27-10-2006 15:37

podzielam twoje zdanie

Morii 28-10-2006 03:36

W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/

Caleth 28-10-2006 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1050726)
W tym akurat zdaniu musze stanac na przeciwko pyzia, wojne wygra ten , kto umie wykorzystac czas miedzy bitwami na zagojenie ran, wam to nie wychodzi;/

eee, dzieci i ryby glosu nie maja. stfu

Raditz Saiya-jin 28-10-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1050726)

mowisz o tym ze avis bedzie odrabiac lvle w czasie miedzy bitwami?

Gumball 28-10-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1050933)
mowisz o tym ze avis bedzie odrabiac lvle w czasie miedzy bitwami?

bo avis nadrabia lvl lub huntach siedzi

Duuuude 29-10-2006 17:56

Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P

Avrerk 29-10-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1054034)
Shopithia jest strasznie siebie pewna na forum tibia.com ciekawe kiedy padnie :P

NIzahe tez byl pewny siebie i padl ^^

Kwestia czasu? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26.