![]() |
a jak myślicie kiedy będzie test serwer bo nie mogę sie już doczekać kiedy sprawdzę wyrównanie profesji
|
Cytuj:
Ale jakby to wyglądało jakby sorc i druty miały jeszcze większą siłe. Pytanie ile osób brało by palków i knightow na starcie ? 5% góra 10 Nudna byłą by gra samymi shoterami =/ Według mnie to dobry pomysł Cipsofty chcą jak najlepiej , dzęki temu Tibia będzie ciekawsza. Gra Knightami była ciężka , niech sorcki i druty też sie troche pomęczą ;p Ehh dużo osób krytykuje ;/ a nawet niewie jak to będzie wyglądać Przepraszam , że akurat twój post cytowałem ;p |
Mam nadzieje, że takie pajace sorki/druty przerobia sie szybko na knightów. Paranoja 2k za bp UH na trade ... koniec fali noob shoterow. Co do "polepszenia" knightów ---> i tak będe grał drutem -.-.
|
Widzę że większość userów nie umie pisać po polsku. Ale mniejsza o to. Ktoś tam wcześniej napisał żeby można było zostać rzemieślnikiem(kowal,alchemik). Dobry pomysł ale zarabiać można też expiąc. Gdyby za wykonany przedmiot dostawało się exp np. za plate armor- 50exp miało by to sens. Druga sprawa: powinni wprowadzić ograniczenia mlvl na wandy i rody (Sneakebite Rod/Wand of Vortex-5mlvl, Monlight Rod/Wand of Dragonbreath-10mlvl itd.). O Knightach/Pallach nie ma co za dużo mówić bo
Cytuj:
ps.Mój kumpel 24ms zabija 2 crypty bez problemu z ruzgi ,a ja 34ek mam problem z 1! |
hmm ktos wyzej pisal o tym jak gral dawno temu ja czuje to samo ;) jak dla mnie mogli by zostawić tibie 7.5/6 a ulepszać np. grafe/dużo wiencej terenów, to musieli spierdolić system profesji który przez kilka lat był niezawodny :(:(
|
Cytuj:
|
Sorcerów zostawić w spokoju
druidów , knightów polepszyć a Pall to wogule jest za silny -.- |
Cytuj:
|
Zaglosowalem na polepszenie knightow i paladynow.
|
najlepiej by było gdyby dali jakis czar offensywny dla druta(dla facca).
niech inni se tez postrzelajom xd |
Wszystko było by dobrze tylko np. mogło by być aby zmienione że mf więcej dodaje bo postacie magiczne mają duże waste na tym. Trzeba stać i uhy robić żeby na expienie zarobić :baby:
|
@up
Fakt... Mana fluid, który dodaje 40 many i kosztuje 55gp?! To jest śmiech na sali! @down Ja płaczę nad jego przyszłością, a nie jaki jest teraz. |
Cytuj:
PS: w co drugim temacie płaczesz jaki sorcek jest biedny... to jest żałosne wiesz? |
Moim zdaniem sorcow/drutow zostawic w spokoju powinni, ale knightowi/pallowi powinni dac wieksze obrazenia i wiecej hp..;p
pozdro';p |
Niebywałe 8o EK, który dopuścił się do tego, aby mieć inne zdanie niż jego fanatyczni koledzy!
|
czy ktos wie na pewno od ktorego lvla bedzie mozna uzywac f axe po uptade
|
Cytuj:
|
Tak Knighotowi niech dadza jeszcze wiecej HP :D a magam niech wogule moze nie rosnie? Jest taka z was zieja jak sie cos czyta, pie****cie takie bzdury! Jak mowicie ze wasz Knight albo Pall jest slaby to na huja nim gracie? X( mag jest silny ale zastanowcie ile musi wydac kasy zeby wbic lvl i co wyda 100K na mfy i mu sie zwroci moze 50K :D a rycek co, pojdzie i expi sobie bez waste , ma w huj capa i siedzi ile chce nie padnie tak latwo , a mag sie zlozy na wiekszy combo :D wasz to dziwi zastnawiam sie ile macie lat, 10-14 ? Niech magom jeszcze zabiora Visa albo niech 100 mag wali po 100 DMG :D:D a Knight jeszcze niech cisnie z SD :D8o i po 300-400 z miecza :D dzieci tibi, pozdro dla tych co madrze pisza ;)
|
@up
No cóż, ty raczej nie należysz do tych co mądrze piszą i raczej ciebie mianowałbym "dzieckiem tibii". |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |