![]() |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiec komu pękł monitor szczerze. Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;> @Lockhar i reszta ktorzy jada Saperowej Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko. I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się. |
Cytuj:
ale ja absolutnie nikogo nie jade poprostu cytuje teksty z piosenki (Chada i Pih-Osiedlowa piękno¶ć ft.pyskaty s*****el) a teraz cos dla was :D .. " to targówek alkocholowa sekcja .." .. xD pozdro :) ktos mowil ze jestescie hujowi ? ja mam to serdniecznie w dupie :P jak mi sie zechce ( w co w±tpie ) albo jak mnie ktos wezmie ( w co tez w±tpie ) to sobie dolacze do jakies gildi ;P ktora jest w wojnie :D ALE CHLOPAKI TO JEST TYLKO JAKAS JAKAS POPIERDOLONA GIERKA W KTOREJ SMIGASZ SMIESZNYM LUDKIEM :p ale w sumie jak ktos jest ciota w tibi to prawdopodobnie jest tez ciota na rl proste :> pozdro for both side |
Cytuj:
Ten wasz ¶mieszny piecyk to jest taki jak z koziej dupy tr±ba. Wasz piecyk raczej ognisko które przygasa czekałoby mnie za mówienie prawdy za która wasz autorytet maleje. A ja mam jeszcze duzo w zanadrzu ... Oj oj na wszystkich pokojeli :) Strzeżcie sie bo sami będziecie podniecać płomienie i poszczać sie z dymem. |
off topic:
Cytuj:
Cytuj:
ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach |
Cytuj:
|
Cytuj:
nic wiecej nie mam do dodania |
Cytuj:
|
@up
Zdjęcia widział to wie co gada. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a jakby¶ nie zgrywał kozaka to nie byłoby tu 90% twoich dennych postów. |
Cytuj:
|
Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |