Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Etan Marth 11-11-2007 22:29

@up
wtedy to by nie byla berylia

Ok'rzes 11-11-2007 22:38

:< W sumie to i tak botterylia :D

ciekawe...

saia 11-11-2007 23:36

na tibia.com mi sie ciezko wbic wiec nie wylapalem wszystkich fragow pewnie polowy nawet nie wylapalem wiec zamieszczajcie pozostale

Exhausted:
Jez Ocw Dakituconelwo Mayst
Komanndoos Demozar Seismo
Pon'te Elder Mark Turkotte
Malihra Zavanda Fran do'urden chyba Izanh =P
Ulbaard Linax Kemolb'tam
Aradna Ressial
Byna Sandler
Cata The Royal Secutoor

IoG: (tu malo fragow mam =P)
Xaharde
Biechu Ca'Pone
Droglas
Zavil
o ile pamietam , Exetro Destain
Mytsubi (?)
Gold Fireblader
Mytsubi

wiecej fragow albo nie bylo albo nie znam =P

De.M.oN 12-11-2007 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saia (Post 1741513)
na tibia.com mi sie ciezko wbic wiec nie wylapalem wszystkich fragow pewnie polowy nawet nie wylapalem wiec zamieszczajcie pozostale

Exhausted:
Jez Ocw Dakituconelwo Mayst
Komanndoos Demozar Seismo
Pon'te Elder Mark Turkotte
Malihra Zavanda Fran do'urden chyba Izanh =P
Ulbaard Linax Kemolb'tam
Aradna Ressial
Byna Sandler
Cata The Royal Secutoor

IoG: (tu malo fragow mam =P)
Xaharde
Biechu Ca'Pone
Droglas
Zavil
o ile pamietam , Exetro Destain
Mytsubi (?)
Gold Fireblader
Mytsubi

wiecej fragow albo nie bylo albo nie znam =P

od nas padl jeszcze arma of dark

a od nich zythez droglas 2x heriverus i to tyle
xD

saia 12-11-2007 17:42

czyli w sumie 22:10 no na tyle wychodzi =P w kazdym razie coraz wiecej fragow widac a tibia.com wciaz nie dziala xd

whoos 12-11-2007 18:58

nie było mnie przy tym i nie można sprawdzić ale słyszałem że mokri i daki padli dziś... więc mokri pierwszy raz? xd

Krecikcisnie 12-11-2007 19:47

Tak padli ...

observer 12-11-2007 21:38

~~Pon'Te, jez ocw, Malihra Zavanda, ulbaard, aradna, arma~, byna, cata~, daki~, demozar, elder mark, Fran Do'Urden, Kemolb'tam, Komanndoos, linax, Ressial, sandler, Secutoor, seismo, Zaxofoun de Verra, izanh, Mayst, turkotte, to z wczoraj 23:9 było.
A dzis z rana mokri i daki i IoG theolus
;)

saia 12-11-2007 23:50

Kauczuk , mam pytanie(nie smieje sie ani nic , poprostu ciekaw jestem) u Was w gildii jest osoba "Eferanos" czy jakos tak , i Ty go zailes , i tu mam pytanie jakis missclick czy jeszcze zanim w guild byl Ci podpadl?

Wezu_aka_Polc 14-11-2007 19:21

.

Eeee pl, jak juz tak fajnie sie rozkrecacie ze dajecie swoje profile na fotka/epuls/moj kutas.pl to mam zajebiooooza pomysl!

Piszcie dł. kutasa w cm, ja zaczne! :D

7cm ;/ chyba od kompa nie rosnie...

Ok'rzes 14-11-2007 21:50

21cm... ~.^ Durny pomysł xDD ale udam nieświadomego i przemilcze :D

Krecikcisnie 14-11-2007 22:08

18cm

http://s18.photobucket.com/albums/b1...t=talvenis.jpg

i innych z wave , podobno są prawdziwe.
Ten link nie ma na celu nikogo obrazić , specjalnie dałem link odrazu do fotki z Talvenisem ponieważ , ten po zobaczeniu mojej strasznie mi na ublizał . . . zobaczcie jednak jego wredną mordę ;]

Liper 14-11-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1745924)
21cm... ~.^ Durny pomysł xDD ale udam nieświadomego i przemilcze :D

mam pomysł niech każdy ignoruje jego posty wtedy świat będzie lepszy !!!111!

Ok'rzes 14-11-2007 22:43

:> ??

Hmm myślałem że już wszyscy umiemy swoje problemy załatwiać na prv. Jeśli coś do mnie masz to KURWA napisz to Na prv!. Pozdrawiam. nara.

@krecik

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1745977)
18cm

http://s18.photobucket.com/albums/b1...t=talvenis.jpg

i innych z wave , podobno są prawdziwe.
Ten link nie ma na celu nikogo obrazić , specjalnie dałem link odrazu do fotki z Talvenisem ponieważ , ten po zobaczeniu mojej strasznie mi na ublizał . . . zobaczcie jednak jego wredną mordę ;]

wydaje się być luźny no co :P a co do ubliżania ja bym się nie przejmował :P ... mi się podobała fota twoja i Pharamoxa ;D

Krecikcisnie 15-11-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1746059)
Hmm myślałem że już wszyscy umiemy swoje problemy załatwiać na prv. Jeśli coś do mnie masz to KURWA napisz to Na prv!. Pozdrawiam. nara.

@krecik

wydaje się być luźny no co :P a co do ubliżania ja bym się nie przejmował :P ... mi się podobała fota twoja i Pharamoxa ;D

podobała w sensie?...

Ok'rzes 15-11-2007 15:06

No nie negatywnym ^^ :D:D:D a w jakimże ty myślałeś ;> ?:D

Figo 15-11-2007 16:20

Nie chce nikomu ubliżać ale jak oglądam niektóre foty to naprawde :D

whoos 16-11-2007 15:22

no to niedługo będzie ciekawie, sorc i druid dostaną zajebiste czarki ofensywne (na test servie 120~ed sypie hity po 900~ w ludzi), knight nie będzie uhow używał (110ek uha sie po 150) więc wojna rozpocznie się od nowa, kh dostanie troche więcej siły bo mają lepszych magów ale ciągle zostanie to samo kiepskie pvp więc będzie rzeźnia... cip jak już zacznie balansować to zawsze coś spierdoli...

Ok'rzes 16-11-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1748471)
no to niedługo będzie ciekawie, sorc i druid dostaną zajebiste czarki ofensywne (na test servie 120~ed sypie hity po 900~ w ludzi), knight nie będzie uhow używał (110ek uha sie po 150) więc wojna rozpocznie się od nowa, kh dostanie troche więcej siły bo mają lepszych magów ale ciągle zostanie to samo kiepskie pvp więc będzie rzeźnia... cip jak już zacznie balansować to zawsze coś spierdoli...

No w sumie ale nie dadzą im raczej takich hitów wielkich... tzn "wielkich" ... ale te healingi po 600 z potiona to dlatego że potwory nie bdą sypać combo tylko pojedyńcze hity (czyt. mają exhausted od teraz... )

Krecikcisnie 16-11-2007 23:11

Mirso padl i 6 exu~~~ ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39.