![]() |
nie , Apitova
|
|
Witam :) po dlugiej przerwie w grze postanowilem sprobowac na tym serverze...
http://img39.imageshack.us/img39/2603/75959980.jpg Pozdrawiam ;) |
olej tibie stary, szczególnie, że pvp to lipa teraz.
|
nie logowalem od miesiaca, a gniefko to dalej mÓł tibijski. sssiej @!
|
nie gram od maja/czerwca, dupo. dwa dni grałem w lipcu, jak ze swelandii wróciłem akurat, obczailem update i to by było na tyle. to już nie jest tibia, niestety.
|
a ja bym pogral, ale komputer kolezanki u ktorej mieszkam nie nadaje sie do tibii ; /a w domu bde tylko na ostatni tydzien wakacji ! nie no, mysle wlasnie nad tym, a moze for fun jakiegos chara uda mis ie zalatwic na aldorze, who knows :S? narazie zyje wyjazdem na hel pod koniec tygodnia!
|
Cytuj:
w kazdym razie tibia to gowno aktualnie, 20 fragow za jednego typa, loool. |
przeciez Ty i tak sie boisz wlaczyc czaszke ; /
|
Cytuj:
ps pamiętaj, że w tym roku masz maturę. :> ps2 pamiętaj, że musisz się ze mną napić. :>> |
hahaha, no tak.
ps.1 wiem ps.2 pamietaj, ze jeszcze nie masz 18 lat ; / ps.3 na helu bede piłłłłłłłłłł |
Cytuj:
ps2 rok w ta czy w tamta, pfff, wuts de difference? ps3 co nie zmienia faktu, ze kolejny polmetek mego LO przed nami w niedalekiej przyszlosci. ;) |
no i co, ze wasz polmetek, juz wiecej tam nie ide. Takis wplywowy, ze wywalili Cie po 10 minutach a ja potem sie dokonczylem i przez rynek musialem slalomem isc sam. Malo ludzi juz tam teraz moich znajomych zostalo, wiec LOW
--- Vatian dodał 25 minut i 42 sekund później --- Cytuj:
|
|
gz, po helu. kozak:D
|
żyje ktoś tam jeszcze na tej Warlorii w ogóle? :) Jak się kręci międzynarodowe party? soldater till fronten!
Pozdrawiam zza światów. |
Cytuj:
Cytuj:
btw. to nie mnie wywalili. ;) |
ale wyszedles :) mnie jakos nigdy z zadnego klubu nie wywalili ;)
|
Cytuj:
|
jasssssssssssssSSSSSSS$$$$$$$$$$$$$$$$neeeeee
edit. dopiero teraz zauwazylem ze na tej stronie jest screen na ktorym zabijacie Diona |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |