![]() |
oj napewno robia test server dla graczy pacc albo nawet public ;p. A tu sie okazuje że to sorkowie co nie chieli tego upade zhakowali tibie.com hehehe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up całkowita racja :) |
New server pliz :D Chce byc jednym z 2% zrobionym na nich druidow ;P
|
Tibia działa ale stronka nie:o
|
a jutro rano na tibia.com napis :
Thanks for update :) Sorcerers and Druid @down Zapomnialem o drucie, to chyba dlatego ze niezauwazylem aby masa druidow narzekala |
@up hehehehehhe dobre xD
i jescze "and Druids" |
o0
strona Tibia.com nie działa czyżby update? Rok temu było tak było stronka off przez 1h potem napis ze jutro servery zostaną wyłączone. Zobaczymy :P
|
@up
To by było za szcześliwe żeby się spełniło ale może coś bęndzię ;p |
no dokladnie rok temu byl taki zonk, ze stronka padla a nastepntego dnia sery wylaczyli i up ale rok temu to piekielnie pozno byl ten uipdate (z teg co pamietma to 1 sierpnia?)
ja ide spac bo zaduzo czytam o tym upie hehe :P Diobranoc wszystkim |
Nie będzie jeszcze update ponieważ:
1. Powinien być publiczny test server najpierw 2. mieli za malo czasu na poprawienie wszystkich bugow oraz wyrownanie profesji. 3. jeszcze nigdy nie byl tak wczesnie żaden update Przypuszczam że strona padla ponieważ forum bylo tak oblegane przez graczy |
Cytuj:
|
@Demonq
1 niemusi byc publicznego ts :D 2 moze cip uznal ze obecny etap jest juz good i zostawia jak jest 3 jak kolega napisal pora na zmiany nadzieja matka glupich powiadaja ale ja mam nadzieje ze up bedzie niedlugo :P |
Nie mówie że nie:p
Ale w to wątpie zresztą jutro się dowiemy :) |
o0 mam nowego newsa ponoć servery wyłączają server Guardia off podtwierdzoine to przez 4 graczy z guardi
|
Jusus juz panika ... poprostu strona padla bo niewytrzymala oblezenia br p: up pewnie bedzie za tydzien bo musza wszystko dopiescic zeby bylo jaknajmniej bugow i te wyrownanie bylo madre anize zeby bylo kolejna porazka p; Pozdrawiam Zbyszek
|
Morgana działa.
|
Ahh no coz :P
Wreszcie! OTSowe Exori Gran :D o polowe tych boltow to ja w zyciu nie znalem Oo Użytkowników czytających ten temat: 98 (zarejestrowanych: 23, gości: 75) hah xD nice |
Mi też nie działa tibia.com :P wydaje mi sie że juz jakis news o updte i ts
|
Pisali że update bedzie szybiej niz sie spodziewamy, więc możliwe ze oto i on xd i zostanie tak jak teraz na TS'ie czyli -15% poprzedniego dmg. Widzialem filmik jak 100+ knight testowal ave na dragach, moim zdaniem tak powinno zostac, nie było żadnych 300+ nawet raz za 1 uderzył =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |