![]() |
Grałem na Saphirze i uważam, że server ten nie jest aż tak niebezpieczny jak np. Berylia lub Amera.
Na Saphirze jest tyle samo ludzi co rar itemów, czyli garstka. |
No własnie tylko ppl ile rarow czylli garstka. Tylko ze na Amerze gra ile 700 osob ? Jakbys policzł w % Pa,Pk to uwierz ze Saphira bedzie "rox" w porównaniu do Amery. Tutaj bedziesz miał 60 lvl bedzie fikal w*****al Cie 30 powiedzmy ms jebniesz go albo cos mu powiesz to bedzie kwestia sekund albo ktos wpadnie do szpanu i zeby postraszyc Ciebie, albo napisz na priv, a jak nic z tego to mozesz byc w 80% pewny ze na expie jebniesz o floor'a ;/
|
Cytuj:
|
Lol jak dla mnie Nobztrakt teraz sie troche zmienil, juz nie widze zeby robil takie pa jak wczesniej, raczej przylozyl sie do expa. Inna sprawa jest z tymi frajerkami co to zaczynaja grac wyboca sobie chary do 50lvla i pkuja non stop.
|
Cytuj:
nobz przymierza sie do wt ;;; |
Cytuj:
|
Cytuj:
moim zdaniem zamiast próbować zrobic jak najlepsz± postać to (zależy jakie lvls maj± przeciwnicy) powbijałbym po 40lvl+ i trapy im robie po kolei, choć moje pomysły rzadko wypalaj± to ten mi sie podoba ;p bo po co sie ukrywac? to że wbije 100lvl i bede latał w mpa, bez deda to nic nieda, jak nie zaatakuje to oni tez nabija wiecej lvli i może gdy zobacz± ze sie wybijasz to cie lać zaczn±, więc po co to ?? ja bym zrobil jakas gildia (sami polacy, chyba ze kto¶ chcialby szwedom dupe skopac), jakies 40lvl+ moze 50lvl+ i wylać swe z serva xD mam wyobraznie, no nie? |
W sumie rzeczywiscie wiekszym probleme jest ta banda frajerow zwylifobi i nie tylko. Nob sie nie bedzie lapal za 70 pl przeciez jak ma inne rzeczy do roboty. Kiedys nie bbylo kogo lac to nobz jechal z pl 60 ale teraz co innego . . .
|
Cytuj:
|
ja powiem tyle : chcesz grac nie pekuj to pograsz
ja gram 2 lata i 0 hunta i jak ide do jakiegos miasta expic to ma mtaka strategie: -obcykac kto moze byc zagrozeniem - najczesceij redy pod depot -jakos do nich zagadac -przeciagnac na swoja strone, nie musisz sie juz ich bac i jak co to masz informacje kto ma pro i u kogo bo najczesciej takie 60 redziki to wtyki maja |
Nobztrakt dla Saphiry jest tak charakterystyczny jak Orzeł dla Polski wiec gdyby nawet zrobil wt to w dalekiej przyszlosci i nie sadze aby zakonczyl tu gre zreszta ma tu 220+
|
Cytuj:
|
@Uncle_Srooge
Ta grasz 2 lata i masz 60lvl... wprost bosko na taki czas gry ( oczywiscie rozumiem, ze podczas tego okresu mogles grac gdzie indziej, nie czepiam sie o to). A tak do twojej wypowiedzi... nie pkowalem i i tak dostalem hunta. Na nizszym lvlu bylo to tylko oczywiscie takie gadanie,ze jestem hunted, ale na wyzszym poziomie Klockren, ktory wpadl mi na exp, zaczal bic i kazal poprostu placic nie dal mi juz tak szybko spokoju. Jeszcze kilka razy probowal mnie ubic, a kiedy pytalem o reason mowil ze "I hate u... No a teraz to w ogole lepiej zebym nie wylazil z depo, bo juz mam przesrane na maxa ;] |
ludzie, wy 40 stron przegadaliscie co na saphirze robi nobztrakt i co robia ogólnie szwedzi oraz jaka jest wasza postac, to jest temat w ktorym zglaszaja sie chetni do odbicia saphiry przez polakow. dziekuje xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja jestem jego giermkiem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: