![]() |
Cytuj:
Btw napisz kiedyś na gg ^^ |
Cytuj:
|
szybki kurs nauki szwedzkiego od jego przyjaciela Patanou ;) :D
|
Cytuj:
@Down ;) |
to ironia byla zeus :D hehe
|
Wymar Herachear - Oct 12 2007, 12:39:38 CEST Killed at Level 141 by Xajaki and by Sir Hary Portier.
W końcu Raul masz fraga ;) |
lord dzedaj, napisz do mnie na tibii
|
Punishers/Dof/Numenor
A swoim fragiem na bamlee się już tutaj nie pochwalicie??:D:D:D:D:D:D:D:D:D Lista fragów na tibia.com to po prostu jedno wielkie pośmiewisko!!najlepszy jest Hawek który napisał że jakby liczyć noob chary to byłoby 200-76 dla punishers 8o Śmieszy mnie to bo choćbyście wpisali tam wszystkich co pomagaja wanted a maja np 30 lvle i prowadzili w statystykach to i tak każdy teraz widzi że wanted wygrywa wojnę !! |
A czy ja na forum wypisuje każdą osobę która padła ?? Nie, więc "twarz w kubeł". Jak Ci się nie podoba to płacz na forum tibia.com a nie tutaj.
|
Tyle osób dziennie pada na azurze, ze ciezko ogarnac :P
|
Xavisto
Oct 12 2007, 22:59:52 CEST Killed at Level 97 by Mataca :confused: |
Viskovleen - Oct 13 2007, 12:52:20 CEST Killed at Level 115 by Fonder
|
patanou (fonder) farta mial, a raczej Visko pecha. no coz, gramy dalej. :p
|
Czemu Visko miał pecha, nie widziałem tej sytuacji, ale moim zdaniem każdy kto pada ma po prostu pecha :P no chyba, że specjalnie to robi :)
|
nie bylo innej opcji niz xlog na demonii, wszystko zrobil ok, a mimo to padl. szkoda.
|
Marjola i Judofix~ owned
|
Maharadza umbajoko siema
Oct 14 2007, 20:47:19 CEST Killed at Level 84 by Kruchy Mag and by Viskovleen |
w0w masslog na noob chary
|
Maharadza to czyjś noobchar czy po prostu koleś który nie lubi Wanted ?? bo tak prawdę mówiąc to nie mam zielonego pojęcia.
@Ciri Jak widziałem, to bardzo śmiesznie to wyglądało :D |
@Ciri the Witcher
Wow mass log noob charami. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |