![]() |
to nie byl w sumie kick tylko dlugi lag a zaczolem sie poruszac dopiero wtedy gdy lag odpuscil wtedy tylko zabaczylem cialo valdarnoka slowa gz czy cos w stylu i mnie zjabeali uwierz mi ze nie zapomnialem gdzie mam uhy bo ustawilem se na hota i go pare razy przez lagiem uhnolem ;] wiem ze chcecie mnie osmieszyc ze niby zjebalem czy cos ;] ale uwierzcie ja potrafie grac w tibie i wiem gdzie mialem stac ;]
|
/\
xD nie ośmieszajcie go, on przecież chciał dobrze :P |
Cytuj:
|
kilka x up
tak to ta piosenka :D dzieki tylko ze ona jest z eslowami a ja chcialbym miec sama melodie ;z moze ktos podac jak to co to gdzie to :D? |
Cytuj:
Cytuj:
|
sue w*****aja mnie maksymalnie ludzie twojego pokroju nie byles/as nie widziales/as wec nie pierdol mi tu smutow chcialem sie wytlumaczyc zeby nie bylo zbednego pierdolenia na forum ale widze ze bylem w bledzie
|
Stanę po stronie Galla.
Chyba faktycznie miał problemy z netem, nawet z venta go wyjebało xD |
Cytuj:
|
Wszyscy jada po Gallu to sie dolaczam do niego i jade po was!
SUA MUHAUAHAUHAUAHUAHAUH IDZ DO SZKOLY! SZKOLA SIE ZACZELA CZAS SIE ZACZAC UCZYC ORTOGRAFII ! |
16:04 Buksl [60]: tak jak twoich starych?
16:04 Buksl [60]: jebia w dupe? Nastepny frajer co wjezdza na rodzine. Up@: a ty do przedszkola:| |
Cytuj:
|
17:16 Armonos Oroth [53]: twoj stary
17:13 Buksl [60]: twoj stary 17:14 Wowulustoon Mefean [50]: twoj stary 17:14 Saint Oziris [53]: twoj stary |
Cytuj:
|
kurwa ogarnijcie sie same offtopy zamna nam temat i po klopocie ;|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Teraz Ruch wjezdza w Lech...xD |
Cytuj:
@Lech - Ruch Ponad 23 tys. kibiców zniszczy Ruch..xd |
Cytuj:
@Lech - Ruch Taa, moge sie zalozyc ze na stadionie bedzie spokoj... A po meczu to raczej nie 23tys. nie wbije w nas^^ |
Lamus, po calej nagonce na Borotha~ jaka odstawiles tu i na tibia.com pochwal sie co zrobiles:)
|
Co to za nowa gildia? Tiuso lider o.O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |