![]() |
Cytuj:
Lecz od początku Furory był "stan wojenny", więc bez różnicy :P |
I dobrze niech sie pozabijają :))) Galana Rox
btw. Jak zobaczyłem 10:1 dla Śląska... to spadłem z krzesła |
Panowie ma to moze cos wspolnego z [GUILD]Inshon[/GUILD] ???
The guild was founded on Furora on Oct 15 2007. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Podobno,podobno [GUILD]Inshon[/GUILD] Oraz [GUILD]Duskiness[/GUILD]
Będą walczyły przeciwko osobą z Gdańska |
Czekamy na pierwsze fragi, duzo akcji i oczywiscie filmiki ; )
|
Z całym szacunkiem dla Inshon, ale na razie ich skład może co najwyżej pojebać kozy.
@down Spaaw, yakapushi to mięso ? ;s |
Let's start party!!
|
I jest ql. Znowu się zaczyna. :) Nawet Mr.Petro porzucił grę na "swoim" ek na pandorii i łaskawie raczył się zalogować na furorze. :)
|
Czekalismy długo, ale było warto... mam nadzieje ze to prawda a nawet ze duski teraz spiora vision ;p
|
Cytuj:
Youen w ekipie z Gdańska ? Proszę nie obrażaj mnie Gdańszczanina Start Game :) @edit Moze ktos z Vision sie wypowie ? |
Robicie wielkie halo a tak naprawde wiecie, że z tego nic nie będzie. Nie potrafili pokonać Vision jak mieli dużo wyższe lvle to teraz dadzą ?;] W gildi Yenxa jest moze 5 osób które mogą coś zdziałać reszta to pionki, a Vision teraz ma pionków co nie miara ;] Pozdro.
|
Zaraz powinny posypac sie fragi
|
olewajcie Slovika to wyjdzie wszystkim na +
ta nowa gildia to gówno zrobi jak poprzednie 'zrywy niepodległościowe' jedynie więcej osób do zrokowania a pelikan awansował o jedną pozycję :D (fakt ze z ostatniej na przedostatnią ale zawsze coś :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@sallc no no ale będziecie grac w nowej 2 lidze ; pp (choć nie wszystko przesądzone) @Reloop 2x down jeszcze dużo może sie zmienić ; p |
Czekamy na Draca , Felka , Alabolka i Tridusa Sewonusa na join do Yenxa gildii.
:-))))))) ALEM BENDZIE SÓPCIO |
Cytuj:
I moja mała sugestia nie sugeryjcie sie listą fragów jeżeli w ogóle jakieś będą. Bo te 100 ek z Vision to nie raz padną i będą nabijać punkty na wyrali. Ale elita z Vision ma w nich wyjebane ;] @Proszewas Ja też ale powiedzialem jak jest. |
Powstała nowa gildia [GUILD]We rule again[/GUILD] na czele z Drakiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |