![]() |
Zaczynajac kazo2.. to ja nieboje sie podac name swojego chara na forum i niewyzywam all jak ty... A tak wogole na 111 lvl wyjebalem sie bez blessowi na faccu wiec poszly sie jebac 4 lvl z 111 na 107. Ale i tak to odrobie do wyjazdu... A jesli mylisz ze latwo i szybko sie expi takim 100+ rp to jestes w blędzie, a tak wogole to chcial bym wiedziec jaki masz name i lvl... Skoro tak czesto udzielasz sie na forum!!!
Martool nie pk-uje- pomaga zbic lvl Martool nie kradnie- bierze, co mu sie nalezy Martool nie grozi- uswiadamia o przyszlosci Martool nie rozkazuje- stanowczo doradza Martool nie klamie- przedstawia swoja wersje Martool nie ucieka- tylko spieszy sie do dp |
stul pysk. Ludzie, którzy kupują konto nie zasługują na szacunek. A umiałbyś zrobić sam takiego rp?
|
@martoolek
Padles bez blesow czyli jestes lamusem |
Kazo2 chyba sie domyslam kto ty jestes i o ile dobrze mysle to nawet niemasz 60+... A tak wogole to kupilem tego chara z innych przyczyn.
Mialem innego chara i tez bylem w wojnie , wiec mi niepierdol ze niepotrafie expic. A tak wogole to juz wiecej sie tu nieudzielaj bo w wojnie niejestes ,niebyles i niebedziesz. A z nas wszystkich tu to gadasz o niej najwiecej. X( Martool nie pk-uje- pomaga zbic lvl Martool nie kradnie- bierze, co mu sie nalezy Martool nie grozi- uswiadamia o przyszlosci Martool nie rozkazuje- stanowczo doradza Martool nie klamie- przedstawia swoja wersje Martool nie ucieka- tylko spieszy sie do dp |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDD
|
Wy*******aj.
|
Do ivul hakjerów...
Czy wam się kurwa mać nudzi? Przecież i tak się nikt nie da na to nabrać to na huja spamować...? Bez sensu...Powiedz mi ile osób shakowałeś tym sposobem i ile p setów ukradłeś?! -.- @down A Ty kto? Niby od kogo mam go pozdrowić? "siema Norbi, masz pozdrowienia od jakiegoś nooba z forum"? Czy jak? Bo nie wiem... |
Jak juz to aś! Co za ludzie nie moja wina ze tepota to wasza mocna strona prosze bardzo
ImageShack From Wikipedia, the free encyclopedia Jump to: navigation, search ImageShack ImageShack Logo URL http://www.imageshack.us Commercial? Yes Type of site Image Hosting Service Registration Optional Available language(s) English Owner ImageShack, Corp. Created by Alexander Levin Launched November 2003 Current status Active ImageShack is the 5th-largest image hosting website on the Internet.[1] They have a subscription service, but the majority of their revenue is produced from advertising related to their free image hosting.[2] The imageshack.us Alexa ranking as of September 25, 2007 is 36.[3] According to Nielsen//NetRatings, ImageShack was the fourth fastest growing web brand in July, 2006.[4] ŻAL MI WAS to gdzie mam uploadowac fotki co? @Giatto Pozdrów Norberta odemnie :P |
Jak juz to aś! Co za ludzie nie moja wina ze tepota to wasza mocna strona prosze bardzo
ImageShack is the 5th-largest image hosting website on the Internet.[1] They have a subscription service, but the majority of their revenue is produced from advertising related to their free image hosting.[2] The imageshack.us Alexa ranking as of September 25, 2007 is 36.[3] According to Nielsen//NetRatings, ImageShack was the fourth fastest growing web brand in July, 2006.[4] ŻAL MI WAS to gdzie mam uploadowac fotki co? @Giatto Pozdrów Norberta od Marty on bedzie wiedzial o kogo chodzi! Sam jestes noobem -.- |
W takim razie wklejajac zdjecie do imageshack.us nie zmieniaj jego rozmiarow ani formatu to nikt do ciebie nie bedzie mial pretensji o to czy hakujesz czy nie ;)
|
|
xD za duzo noobow do mnie pisze skad mam seta :?
|
@up
Daj ip otsa ;* |
@up -.- naab :)
|
2up:
za duzo cilit banga :O |
@Up
@2up Poszli kurwa.. xd |
Muayem, tak samo jak Xiarem, wziąłem d arm ^^
http://img502.imageshack.us/img502/566/muayannidw6.jpg |
Gratz Xiar ;)
|
gz, a ten mat soldier mnie kiedys zajebal jak 8 lvlka bilem z zerkami bo mi sie nudziło :ppp
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |