![]() |
@ Episode
Kur*o smiejesz sie z takich dzieci pokaż swój prawdziwy Pysk i wtedy sie posmiejemy cipo |
Chciał być fajny ale mu nie wyszło...Dla mnie to był jest i będzie zerem...Po 1 nie przyznaje sie że jest Polakiem...Po 2 te jego "wy*****scie" smieszne posty w kosmos...Po 3 jest swe...:confused:
|
ej twoja stara jakim cuem masz w lapie wiecej niz w nodze ? ;)
|
Wszyscy jesteście chrystusami =*
No wreszcie cos sie ruszyło na moj temat kocham jak jestem sławny ^.- -Lervex Co sie k~rwa nabijasz z takich dzieci ? Ciesz sie ze tak nie wygladasz a nie wstawiasz ss z takimi dziecmi...Troche moralnosci -Mornalonść nie istnieje ^.- -lante Chciał być fajny ale mu nie wyszło...Dla mnie to był jest i będzie zerem...Po 1 nie przyznaje sie że jest Polakiem...Po 2 te jego "wy*****scie" smieszne posty w kosmos...Po 3 jest swe... - Po 1 sram na pólske oddałbym noge zeby być niemcem ale nie da sie : / -Mixek @ Episode666 jestes smieciu żalosny ... co tu dużej mówic jestes ZEREM nad ZERAMI Btw Gz all Pzdr - Przepraszam śmieć to twoj dziadzio clenluzir @ Episode Kur*o smiejesz sie z takich dzieci pokaż swój prawdziwy Pysk i wtedy sie posmiejemy cipo -Milcz kurwo prawdziwy pysku i cipo |
up- wiesz ile sie rodzi ludzi chorych , lub w biednych rodzinach co nie maja na chleb a ty sie urodziles w polsce masz na komputer jedzenie i pacca i jestes chyba zdrowy to wygrarales jak na loterii kupon ma milion zlotych i ty masz czelnosc sie smiac z tych ludzi?sory moze moj post jest nieedorzeczny ale twoje zachowanie mowi o tym ze jestes zerem i pisze to pod wyplywem impulsu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
POdkarpacie>Rzeszow>Ropczyce Pytac o Zienia/Ziętka A ze wzgledu na twoja glupote zapodam Ci linka od wujka google http://www.kulturystyka.pl/artykul53/ To dla Ciebie nasz ty cpunie. Napisz gdzie Ty mieszkasz, moze bede mial zaszczyt zawitac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
zapodaj fotke z napisem Zieniu To ja i wtedy będziesz domnie posty.Zobaczymy jaki z ciebie "pedau".Kozaczku jebany |
Cytuj:
Morski zawsze był najlepszy ^.- |
ładnie chłopcy
|
Powiem tak.Karmicie trolli i tyle(bezmózgie zombie pochłonięci przez tibie) wciągają was
w głupie kłótnie ... A wy jeszcze bardziej ich prowokujecie >.< Ściągną was do swojego poziomu i zniszczą. Pozdro. |
@Episode666
Na chuj siedzisz na forum tibia pl ? Przeciez srasz na Polakow wiec idz na tibia.de :o Szkoda wypowiadac sie na twoj temat :D Najlepiej zajeb tacie i mamie z krzesla za to ze sa Polakami i Cie zrobili ... |
@Episode666
Wyjdz i nie trzaskaj! |
|
Cytuj:
A od kogo pajacu masz passy na torrenty ?:> |
Wt 700k z Celesty za 600k na Nerane jak co to pisac na pw albo w grze ;p
|
ja chodze 5-ty miech na siłownie i nie biore kreatyny KRETNY a pozatym speedy sterydy bral wiec nie mowcie ze na kreatynie urosl
|
masz rare na mordzie, gejlogger
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |