![]() |
Cytuj:
Chodziłeś do szkoły? Czy może zbyt tępy jesteś na kształcenie się? Edit: Uważaj, bo ci żyłka pęknie ;) |
Cytuj:
Z zewnątrz frajer, w środku jeszcze gorszy frajer. Xr3 otruć psa - dobrze. Xr3owi otruć psa - źle. |
Cytuj:
Cytuj:
Coś mi się wydaję, że ty mi zwyczajnie czegoś zazdrościsz...;) |
Cytuj:
|
Ej ej ostry jesteś, ej...
|
.. a ty głupi i niedowartościowany :J
|
Filush kuwa banujom mnie na ventrilo powiedz im cos plx bende plakal
|
chuj mnie to boli twoja stara gryzie glebe
|
|
Kto słucha techno?
|
Cytuj:
down* sploniesz w piecu... |
Ta jestes...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak sobie możesz do swoich przyjaciół z Tibii mówić. Gówniaż sobie dał w profilu 22 lata i robi za poważnego...
Jeszcze nie dawno chciałem zacząć od nowa na PvP, ale gdy codziennie widzę jakie tam dzieci grają, to z góry mnie ich widok zniechęca. @Filush Po twarzy widać, że za dużo jarasz, albo za dużo czasu poświęcasz Tibii. Sam nie wiem co gorsze... Po samych wypowiedziach widać, że coś z tobą nie tak;). |
A ty myślisz, że jesteś tu lubiany? :( Koleś, kurwa, kiedy zrozumiesz, że nikt cie tu nie lubi. Wyjdź z domu lepiej czasem:-) Chill Out. :)
|
EDIT: No tak koleś... Na PVP idioci grają... A na non to sama inteligencja pokroju Julian Czołgista Knight... Daj spokój koleś... Masz jaja to się targnij na życie...
|
EDIT: No tak koleś... Na PVP idioci grają... A na non to sama inteligencja pokroju Julian Czołgista Knight... Daj spokój koleś... Masz jaja to się targnij na życie...
|
Julian expił na 90lvl manualnie na banucie. Mam jaja, ale nie chcę zbierać paymentów za nic. To już nie stara Antica, gdy lubiałem PvP.
|
yafl fajnego edita zes dał
edit@ ja slucham trance ale nie jestem dresik |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |