![]() |
@up
:glupek: @topic Bracia bezjajeczni i przerostek to jakas pomylka. Ja rozumiem, ze sie wstrzymywal przed pojsciem do wc przed kazdym wystepem ale ludzie, bez przesady! |
No to było po prostu... Nie umiesz śpiewać nie wygrasz... :confused:
No dobrze, ale bez jaj tych dwóch gejów co wygrało I edycje (nie chce nikogo obrazić kto ich lubi, poprostu nie pamiętam jak się nazywają ;p) to po co im kasa? Jak, niby oni będą dzięki niej dokształcać? Audio Feels taa... Tym to by się przydała, mieli wyrobić płytę w 2009 roku i co? Dalczego nie mają? Nie mają sponsora i kasy :<. Aktualnie nawet nie wiem, aczkolwiek słyszałam, że wydali płytę? Prawda? :P |
Audio Feels w jednym z wywiadow powiedzieli ze w 2009 zagali 125 koncertow co daje koncert co 3 dni praktycznie a wiec ja niewiem o jakim ty braku pieniedzy mowisz
|
No dobra, ale tutaj nawet nie chodzi o Audio Feels tylko o innych. Powiedz mi proszę jak oni będą się dokształcać dzięki kasie? O.o Naprawdę było wiele innych, lepszych osób od nich, którym naprawdę przydałaby się kasa :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopaki są już po trasie koncertowej, która była w listopadzie, także bez obaw dają sobie nieźle radę. Ponad 100 koncertów w tym roku dali. |
Huh... Tego to ja nie wiedziałam :confused:
|
Haha, kaczorex mój ziomek dojechał nieźle ten program. Skubany wszędzie jeździ, ja dopiero co zacząłem, za rok czy dwa zobaczycie mnie zgarniającego nagrodę 300 czy ile tam tys. złotych :).
|
@up nie wiem czy to była ironia, ale ta pewnośc siebie do niczego ciebie nie doprowadzi :D:D:D
|
Z tego co mi wiadomo wygrał ten z akordeonem.
I fajnie, polubiłem go. Fajny koncercik odstawiał i lubił to co robił, nie to co ta dwójka śpiewaczków chórowych. Ten koleś od Filipin czy tam w jakim trzecim świecie żył też był w porządku, fajnie że mu wycieczkę tam zafundowali. Kurde, starzeje się. Polubiłem ten szajs :-/ |
Aleście niemrawi, tydzień od pierwszego odcinka III serii, a temat nieodświeżony. : )
Nie oglądałam w TV, ale potem na necie urywkami przejrzałam. Nawet nieźle, Yclan super. Ale i tak Transformers ftw. : DD |
No generalnie Transformers i gość który pożerał bigos <3.
|
Cytuj:
|
ktorym i tak za 3 lata sie pewnie zmieni glos, a i tak po takim mam talent nie odniosa kariery.
|
Wielki podziw dla goscia niewidomego co tam spiewal i gral na kibordzie nie wiem co (slucham tylko metalu, thrash metalu, heavy metalu, rocka, hard rocka,poniekad rock'n'rolla) Natomiast z kolesiem co spiewal bee gees to porazka jak dla mnie xF
|
@Smutas no z tym gosciem to tak samo ;p i ta sama muzyka tylko troche bardziej rozwinieta
A ten koles od bee geesow to dla mnie nic nowego, musza miec takiego idiote/frajera do posmiaia sie, w polfinale ii tak odpadnie |
Odcinek byl nudny mozna powiedziec, nic, co mogloby nas zaskoczyc - glownie jacys spiewacy; osoba, ktorej nalezy wspolczuc (niewidomy, chociaz zagral ladnie); grupy artystyczne (znowu miliard osob tanczy do muzyki). Czy w tym kraju naprawde nie ma ludzi, ktorzy mogliby pokazac cos oryginalnego?
|
@up
Hej X( A Waldemar,zjadacz bigosu na czas X(? Ejzenberg,Yclan to moi faworyci,ale nadal czekam na czarny śląsk (mieszkam na śląsku i stamtąd jest najwięcej jełopów ;D |
Dla mnie tandeta jest mlodziez JP i rychu Peja no ale..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |