![]() |
Mudry mor , Letko , Adam Ziomus nie ladnie szarowac/trejdowac acc : /
|
Cytuj:
|
Nie widze innej możliwo¶ci na rozdanie tych banów niż ta, że czarnuch spotkal sie z CMem w Burger Kingu i postawil mu obiad, a przy okazji pogadali.
|
Dlaczego tak sadzisz Jacku? Może po prostu nieuczciwie grali czyt.Szarowali konto tudzież kupowali / sprzedawali
|
Dajta filmik z dzisiejszej akcji
|
Nieuczciwie? To dlaczego naprzyklad Kinia bana nie dostala co ? i wez skoncz takie pierdolenie
|
Lol, przeciez Cm to rl tata russela wiec o co wam chodzi ? ; o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przynajmnije ja mam a ty kurwa dalej roczko sie bawisz.... ahahaha masz pewnie ryj zjebany ze wypominasz takie cos komus. stara pewnie karmiła cie z procy dlatego dziewczyny nie chco do ciebie lazic |
BANOWAC BANOWAC
I tak nie wygracie :D No chyba, ze poleci wieeele osob |
Cytuj:
Kto Cię pytał o zdanie? Ze mnie maj± pompe? To ja mam pompe z tego kapricho i z tego paymencika, który jest oczywi¶cie ŻARTEM. Edit: Wiem, że mój char jest mega. Twoje chary nawet z 200 lvlem nie będa mu równe! _______________ Powiem, tak: Feb 26 2009, 13:47:36 CET Died at Level 246 by a frost dragon Feb 26 2009, 13:26:10 CET Died at Level 248 by a frost dragon O co chodzi? |
OWRZ kozaku, "nie chco", "roczko", całkiem nieĽle haha. CHAM ZE WSI WYJDZIE, WIES Z CHAMA NIGDY.
|
Ponizyles tylko sam siebie, Twoje pelne bledow wypowiedzi jakos mnie nie bola.
btw. Twoja stara robi wjazd bezdomnym na chate xd Happy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak ty uzywasz alta zeby z "o" zrobić "±", to pozdro, poćwicz.
|
Cytuj:
a co do czego >? bezdomni ? chata ? pfff lecz sie pierdolcu |
Cytuj:
a sry trzeba miec kome wpierw masz kurwa nick inzynier ? co najwyzej smietnikarz mozesz byc |
To twojo dziewczyne musi kryncic jok ji tak piszesz eski. Ja pisze "a" zamiast "±", matole.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |