![]() |
Cytuj:
|
Co do celu życia wierzących w 'Jedyną_Słuszną_Religię' - prowadzenie na ziemi życia według dekalogu (pomijając przykazanie dotyczące samej wiary - pierwsze trzy, to reszty chyba każdy powinien ich przestrzegać) by osiągnąć życie wieczne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Właśnie, zastanawiałem się jak to ładnie ująć w słowach : d |
Cytuj:
|
"nawet jesli twoja racja jest twojsza niz mojsza, to moja racja jest racja mojsza niz twojsza, co znaczy ze moja racja jest racja najmojsza"
wnioskując, wyraziłem tylko swoja opinie - powiedzmy wierze, że nic tam nie ma - umre i koniec. wierzcie sobie w braki wiary, zakladajcie czy bóg istnieje czy nie, rozwazajcie mozliwosci nad tym istnieniem etc., ja mam swoja opinie i mam prawo ja wyrazic ^^ nigdzie nie jest napisane ze jest prawdziwa, niekoniecznie musicie sie z nia zgadzac. |
Cytuj:
|
Co do tych wszystkich katolickich 'cudów'... poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale mechanika kwantowa chyba zakłada, że możliwe jest przeniknięcie przez ścianę (jest po prostu bardzo mała szansa, że Ci się uda, jak spróbujesz... go on, try it!), więc myślę, że zanik komórek nowotworowych jest możliwy? ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w niebo ani inne takie pierdoly nie wierze, umierasz i koniec, nie ma cie, wiec jak dla mnie moje zwloki ktos moglby najpierw 15 razy zgwalcic, potem zjesc a nastepnie wysrac je na skwerku miejskim zaraz obok osiedlowych burkow i jakos malo by mnie to wzruszylo, bo jak juz mowilem, bylbym nie zywy. Zawsze jakas altenatywa do bycia zjedzonym przez robale:) |
Cytuj:
wydaje mi sie ze najlepszym sposobem jest chyba 'na zyda' krematorium wita |
@up
mi tam wszystko jedno ;p niech sie inni martwia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |