Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

_WrD_ 27-12-2010 12:31

Wczoraj grałem przeciwko tak ogarniętej revive Eve, że wygrała im grę. Wardy i oracle nam nic nie pomagały, jechała każdego. Pod koniec miała około 19/3 (raz sama padła przed golemem do revive, dwa razy ją zabiłem bijącą golema by ją opóźnić, a i tak pwniła), w sumie się nie dziwię, z Youmuu's w late to kille same wpadają, dziwię się tylko czemu tak dobrze jej szło w early. Ja takiego dużego dmg nie mam, a buduję ją tak samo. Pewnie ma runki na AD albo armor penetration. :F

Ippe 27-12-2010 13:38

Jak chcecie wyjsc z jakiegos elo to grajcie DUO i przestancie plakac, ze wam sie trafiaja nieogarnieci gracze :baby:

Yoh Asakura 27-12-2010 15:05

Ja gram solo i wychodzę.

rentonB 27-12-2010 15:33

Przedchwila gralem z AD Kassadinem na 4 carry, super...

_WrD_ 27-12-2010 15:54

Sam mówiłeś że grałeś AD Soraką dla jaj, widzisz jak to jest.

Yoh Asakura 27-12-2010 15:58

Czy ludzie nawet na PRACTISE GAME na all mid all random muszą oszukiwać i grać jak największe ścierwa? Masz 10 hp - co z tego, NIE możesz tulić turreta, NIE możesz się wracać, ale tamci oczywiście nie, siedzą sobie pod drugim turretem, czekają aż nasi przepchną, zgarniają expa i tak do usranej śmierci, a jak powiesz "dont cheat" to od razu "haha lol qq bla bla bla", nie rozumiem takich idiotów, którzy rujnują nawet pure fun grę.

rentonB 27-12-2010 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2794263)
Sam mówiłeś że grałeś AD Soraką dla jaj, widzisz jak to jest.

Nie widzisz roznicy miedzy Ranked a Normal? :lolo:

_WrD_ 27-12-2010 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentonB (Post 2794272)
Nie widzisz roznicy miedzy Ranked a Normal? :lolo:

Od zabawy, przeszkadzania innym i testowania buildów są CUSTOM GAME, normal game to gra NORMALNA, ranked jest dla tych, którzy grają naprawdę poważnie i chcą coś konkretnego osiągnąć. A ty psujesz normalne gry, nie żadne practice na których gra się Tryndamerami z Manamune, ale mecze, w które gra dużo ludzi i które też jakoby mają znaczenie. Chcesz grać dla jaj - won na custom game. Normal to normal, gdyby było inaczej, nazywałoby się to "here-you-can-play-like-you-want-test-builds-and-play-for-fun-destroying-matches-by-your-stupidity game".

Yoh Asakura 27-12-2010 17:52

Normale to gry, na których nie ma tryhardu i błędy (z nonszalancji czy czegokolwiek innego) powinny być wybaczane, ludzie błędnie myślą, że skoro tam nie ma ratingu (przed season 1 był normal elo btw, jest do sprawdzenia na lolbase, teraz zresztą też można sobie obliczyć, ja bym pewnie miał z 1500), to można rujnować innym grę. Fakt, że czasem robiłem AD Sorakę czy inne kwiatki, ale robiłem to tylko wtedy, kiedy grałem pełną piątka i kiedy reszta mi na to pozwalała (no way, don't do it, omg, we're not gonna play with you again :D).

Ale w przypadku niektórych, wymówka, że normal to 4fun i można lamić, to tylko nieudolne tłumaczenie słabej gry i ciągłego failowania ;)

Btw, mam tę przyjemność siedzieć na vencie i grać na EU z jednym z ludków z top US, spytałem go o Ezreala, odpowiedź była jedna - only AD is viable.

rentonB 27-12-2010 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2794286)
Od zabawy, przeszkadzania innym i testowania buildów są CUSTOM GAME, normal game to gra NORMALNA, ranked jest dla tych, którzy grają naprawdę poważnie i chcą coś konkretnego osiągnąć. A ty psujesz normalne gry, nie żadne practice na których gra się Tryndamerami z Manamune, ale mecze, w które gra dużo ludzi i które też jakoby mają znaczenie. Chcesz grać dla jaj - won na custom game. Normal to normal, gdyby było inaczej, nazywałoby się to "here-you-can-play-like-you-want-test-builds-and-play-for-fun-destroying-matches-by-your-stupidity game".

Ta AD soraka bylem lepszy niz dwoch innych noobow. Na custom champa przeciw dobrym graczom nie sprawdzisz.

Zamor1 27-12-2010 23:47

A ja zaczalem grac Sionem i gosciu wymiata nawet nie majac full run zlozysz ph dancera i bloodthirstera i jedziesz 1vs3 solo z ulti i wtedy 100% lifesteala :) Ale wbijesz 30lvl i ci sie nudzi ta gra ;p juz zmieniam champy bo 1 nudno grac caly czas.

rentonB 28-12-2010 00:52

AP Sion lepszy

Yoh Asakura 28-12-2010 01:07

AD Sion: leczysz całą drużynę, walisz mega kryty
AP Sion: o nie, zbili mi tarcze, teraz jestem bezużyteczny

Luker's 28-12-2010 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2794381)

Mam być szczery to yoh teraz trochę racji... AP Sion jest zagrożeniem tylko dla takich super tanków jak szczur... może tarcza wytrzymuję a stan nawala liczbę cztero-cyfrową ale... ale co potem?

AD sion może nie stworzy super tarczy a stan jest tylko dla zatrzymania goscia ale jak sam yoh mówił , crt + ulti...

Erverse 28-12-2010 11:05

Dobra, mam pytanko co do ranków. Jakie byłyby 2 dobre championy do lane'owania ze sobą biorąc pod uwagę, że robek ma anivia/shen/ashe/xin/mf/poppy a ja malza/ania/kata/nidalee/ashe/akali/ezreal/kassadin?

rentonB 28-12-2010 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2794381)
AD Sion: leczysz całą drużynę, walisz mega kryty

AD Sion zanim uleczy cala druzyne to spadnie w 0.5 sek

Yoh Asakura 28-12-2010 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2794404)
Dobra, mam pytanko co do ranków. Jakie byłyby 2 dobre championy do lane'owania ze sobą biorąc pod uwagę, że robek ma anivia/shen/ashe/xin/mf/poppy a ja malza/ania/kata/nidalee/ashe/akali/ezreal/kassadin?

Xin + Nidalee

_WrD_ 28-12-2010 17:47

Albo Anivia i Akali. Do 6 levela lipa, ale po - miazga.

Yoh Asakura 28-12-2010 18:13

Lol? Anivia, która po prostu jest słaba, jeśli nie jest solo/mid? Akali, która na linii jest beznadziejna i jej przeznaczeniem jest albo jungla, albo spokojne solo i farma?

Xin + Nidalee to bardzo dobra synergia, nieśmiertelna linia ze względu na pasyw Xina i heal Nidalee, mega harass (Q Nidalki + faceroll Xina), no i jeśli Xin zdecyduje się zaatakować, to razem z buffem na AS od Nidalki, nikt od niego nie ucieknie, bo w połączeniu z W będzie po prostu spamował Talonem. Carry + Babysitter to mocna linia. A Anivia i Akali to dwa beznadziejne picki na duo lane, które w ogóle się nie uzupełniają.

_WrD_ 28-12-2010 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2794477)
Lol? Anivia, która po prostu jest słaba, jeśli nie jest solo/mid? Akali, która na linii jest beznadziejna i jej przeznaczeniem jest albo jungla, albo spokojne solo i farma?

Znowu mówisz bardzo sytuacyjnie, Yoh. To zależy przeciwko komu grasz na lane, a Anivia wcale taka zła na sidelane'ach nie jest. Spróbuj w praktyce, bo w teorii to Soraka może solować lane i mieć legendary.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53.