![]() |
Bez urazy ale jak czytam wypowiedzi niektorych ludzi to sie zastanwiam czy czasem im mozg nie wypadl :baby:
|
Ja byłem idiotą... raz gościu chciał mnie do gildi, poszlismy do GH gdzie był juz Lider gildi... dali mi pokój, potem mówili ze chca zdjęcie z moim eq.. ja sie zastanawiałem ,bo to raczej fajna gildia, ale mogą mnie okraść.. tam były PACC-e, tylko anglicy chyba i jeden gosciu 20 sorc co mnie zapoznał z liderem... tak wiec spróbowałem, wyłożyłem na ziemie i BEC! jestem poza GH... co zrobiłem? przestałem tam grać.. ale jakoś kiedyś to odrobie..
|
;( ;( eheheheh(płacze)eheheheheheyhyhyhyheheheeheh ja straciłem magic plate armor 100k ;( 4bp sd ;( iiiii rh ;( ;( ;( ;(
|
Mi raz zleciał cały secik czyli:
Blue Robe, Crown Legs i Bohy... Pozatym runy Sd, Uh, Gfb itd.. Aha i jeszcze rope.... ;( |
Co mi wypadlo?
1.Crown helmet
2.10k :( 3.knight armor X( 4.okolo 12 SD przy pierszej smierci helm i kasa,a przy drugiej armor i runki Juz stracilem ochote do grania ale po paru dniach znowu zaczolem grac <tibia góra> |
You sock
mi wypadł crown armor i 60K w backpacku 35K ale to jest 3 dni grania
|
A jak mnie na 15lvl zabił pk to wypadło mi 10k:((((((((( ;( .Pamiętam, że wtedy na jakąś broń niosłem to do depo ;( .No i długo se nie poniosłem ;( ;(
|
Jak wracalem z huncika na zamku to PK mnie zabil p-legi, BP o wartoscu 2k i duuzy loot poszedl sie je*** ;(
Xeris Knight Selena :cup: Ab'Dendriel :flaga_pl: lvl:18 profesja: Knight :crusader: skills sword :sword:50 shield: 48 |
MI najcenniejsze wypadl p-arm i d-hammer
|
Ja stracilem knight armora. :/
|
: ( : (
Ja kiedyś szedłem sobie do ab patrze.. oO Fire elemental i red skull Pod brama red skull zaczal mnie wlaic i dead chociaz ze mnialem 2 bp uh i exure vite....
Wypadlo mi: W Helm ;/ Dsm G legs X( X( X( X( A DSM I G LEGI KOLEGI!!!!! :confused: X( X( |
Mi dragon hammer druitka (koles uciekal przed skorpem i sie przezucil :( ) ale zdazylem glownym harem po loota wrocic :D
|
mi wylecial raz fire axe i crown armor =P ale koledzy zara tam pobiegli po moj sprzecik i odzyskalem :P
|
Mnie wypadl golden armor i bohy ;( ale odzyskalem :cup:
|
hmmm.....
Na Julerze ;/ g-legs , dsm . rh , boh and moj ukochany giant sword ;( i Nie odzyskalem ;( wje**lo we mnie 5 master sorcow ;( ni bylo szans ;( |
mi kiedys wypadl tower shield 5 bp hmm 1 bp uh
ok 13 run sd ale szybko poszedlem na hg i odzyskalem |
Mi dość dawno temu wypadł fire sword [ którego kupiłem
poprzedniego dnia X( ] , wypadły mi też inne rzeczy jednak je odzyskałem . mieczyk zakosił mi znajomy moich kolegów z którymi expiłem ;( |
Noble Armor....
|
Ja często nie padam, i wyleciało mi kiedyś b robe i ss i kilkanaście run, m. in. 3bpki hmm, bp uh i z 2 bpki sd.
|
Największa strata- MPA, CROWN LEGS, CROSSBOW, ROYAL HELMET, BOH, WEEDING RING i backpack w którym było 300 power boltów. Acha- AOL jeszcze. Ahhh... po c***a nam te redskulle...
Btw. Nie odzyskałem :( dlatego przestałem grać palkiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |