![]() |
@Rege-N-tuS
Osh ty łobuziaku, palaczu. Pewnie wszystkie forumowe laski schrupały by cię ze smakiem ;) . |
Hahahaha ale bosal fajny komiks wystawil ;D
Edit Ray wyglada z krotkimi wlosami jak moj byly facet z w-f'u ;P, IMHO lepiej niz z dlugimi ;p |
Walekifa w asg sie moze bawisz? Fajnie wygladasz w tym hełmie, widać pasujesz do wojska xD Chodz ze mna niahniahniah. Pozdro 4all.
|
co ci sie stalo z reka? ; o
|
@up
komu? : o ;p |
Xavieri, o ile to Twoja łapa - co Ci się w nią stało? : /
|
XaWieri ;)
Dam wam to co już pisałem na Gygy Cytuj:
Jakieś pytania? : p |
Cytuj:
Niee, za drogie hobby jak na mnie;p,no i za mały jestem. Zlot w Darłowie to był. @ Xawieri Na tym zdjęciu wyglądasz na oko na 14-15 lat,więc ciekawy jestem jak wyglądasz teraz ;] |
@Xawieri
Niewesoło, ale i tak Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Yassek
Jak już mówiłem ta wypowiedź jest z GG Pisałem ją kumplowi który jest maniakiem tibii Inaczej bym mu napisał to by nie zrozumiał ; p I owszem,nie wesoło ;p @Arri Stanąłes w mojej obronie? :D ;* @Walekifa Wtedy miałem około 15 lat. A teraz wyglądam jak o rok później ;) I specjalnie dla Ciebie zrobiłem sobie teraz fotke; p <Mina śmieszna bo sam musiałem robić i lekko sie wygiąć by mnie obiektyw objął> Ale fotka jest w temacie Foty RL :p |
skoro zrobil 100 lev to chyba dlugo gra :)
# Ryba tez mi sie wydaje ze ray~ dobrze jest w krotkich wlosach |
Tą łape wczesniej widzialem w fotobukecie Xawieri, nie wiedzialem osohozi ;P
Fajnie wyglada Twoje ,,I,, \/ i \../ heh;p |
Cytuj:
O.o Thx. :) |
Cytuj:
@Walekifa Proszę ;p |
Cytuj:
|
Lewą ręką bardzo dobrze
Palce sa chudsze niż na prawej I pisząc lewą nie robie tyle literówek Bo palce sa w sam raz na klawisze :] A gra mi sie bdb. Np w CSa szybko fajnie i przyjemnie ;) |
lol z tymi palcami.
|
Ups nie tu wkleilem gdzie trzeba :D
Ide wkleic tam gdzie trzeba hehe |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |