![]() |
Jest tańszy od sorca/druida, ma dużo capa, bierze z huntów dużo lootu, dobry knight się nie nudzi, jest potrzebny na huntach, a palek musi się wpychać.
|
Knight może i zarabia więcej od sorka/druta, ale mniej od hlv palladyna. Capu ma najwięcej, ale to nie problem, bo sorce/druty mogą lootbag zrobić. A co do huntów to najczęściej knight bierze 50% lootu / 50% reszta ekipy. Zauważ, że z blokowania ma 0 expa, a jeszcze strata uhów. Czasami się nie zwróci jak nic nie wypadnie. A po za tym co to za przyjemność blokować potwory? Jakbym wiedział, że będę musiał blokować potwory to bym się nie zdecydował na grę knightem..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Jak knighta zaatakuje orshabaal to bedzie żył o pare sekund dłużej. 3. Może huncić o 10 minut dłużej bez lootbaga. |
Cytuj:
|
Knight bierze 100% loota! A przynajmniej ja tak robię... :baby:
|
kloccie sie dalej ktora profesja ma wieksza srednia hitow ktora expi oplacalniej ktora szybciej ktora sra zielonym a ktora brazowym gownem -.- zamiast tego idzcie poexpic swoimi sorkami albo poczytac ksiazki bo z tego bedzie wiecej pozytku ...
|
@ninifri
To ty chyba huncisz soldy conajwyzej jesli bierzesz loot w calosci dla siebie ;f |
Huncę demony i jeszcze dodatkowo na nich expie w tym samym czasie. Wale z dwurecznej na full atak. :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do demonów to nie wiem... ale jak ja idę z kumplem np na dl to on zgarnia 1/3 expa bronią dwuręczną.
|
Knight niejest najlepszą profesją.... Jest dobry :-)))
|
Cytuj:
|
@ do kogos tam up
Wedlug mnie blokowanie jest 100 razy ciekawsze niz ciskanie w hotkeye runami. Co to za przyjemnosc nawalania z visa , tylko sie odciski robia na palcach :D[CHAR]Muel Lan[/CHAR] |
To ja Wam wyrażę moje zdanie.
Co z tego że Sorc może mieć 70 knighta na powiedzmy, 2 hity z ue? Sorc many potrzebuje do wszystkiego, zarówno do leczenia,jak i zadawania obrażeń. Sd wiąże się z waste, gdyż knight zdąży się wyuhać. UE też nie za bardzo ma sens, dlatego że np. 60 sorc raz hitnie z UE i koniec many. I co teraz? Zanim zdąży wypić tyle manasów to od knighta dostanie spam z broni dwuręcznej plus exori.. Utamo vita nie da nic, bo sorc musi mieć przecież manę na UE, które jeśli już rzuci, będzie miał do dyspozycji tylko swoje hp(na 60 lvlu nie za wiele) No, trochę się rozpisałem. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahahahhah sorc knighta 70 na 2 ue LoL chyba że taifun (rotfl:baby: ) albo 200 + sorc z 60 ponad mlvlem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |