![]() |
Ja bym BARDZO prosił o pokazanie całego Edron,Ankrahmun oraz darashia na tibie 7.6:))
|
Nie jestem pewien ponieważ pacc mi się skończył i przez to nie mogłem sprawdzić :D To da radę z tą tiquandą? Bo ja sam bardzo chciałbym zobaczyć wszystkie "tajne" jaskinki a narazie znalazłem tylko 2 :(
|
:)
Nice filmiki :) NIE MAM NAWET SLÓW DO NICH :P
|
Te filmiki są zajebiste.Wiele graczy poznaje b.duzo nowych i przydatnych miejsc dzięki nim.
Pozdro |
Cytuj:
|
A ja prosiłbym o wszystkie tomby ale na 1st floor B) Bo mam zamiar się wybrać:) Jak już był taki post to bardzo przepraszam:p,Ale nie chcę mi się czytać all postów :) a i jak był taki film to proszę o link^^
Bo oglądałem jeden filmik z grobowca na "Black Water" ale tam gdzieś na Behe zaleźliście xD to pomyślałem ze wszystkie takię są,więc prosze tylko o 1st floor |
up : grobowce przed tp sa wszystkie tylko pod inna tibie sciagnij se starsza i zlokaj film a nie udajeszz debila ze nie umiesz czytac
|
Cytuj:
|
Cichy kufa dlaczego ty wszystkie filmiki dajesz na rapidshare?? Nie wiesz ze jest cos takiego jak tibicams bez limitów??
@down: a widziales kiedys tibicams noobku? |
Cytuj:
|
Bardzo przepraszam za zmiane tematu, ale chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się NPC który sprzedaje klucz do kopalni trolli w Ab i gdzie on się znajduje
|
Jest na lewo od pierwszych drzwi do kopalni.
|
Cichy, a może pozwiedzałbyś Orc Land na edron to bardzo dobre expowisko, ale wiele osób może tam zginać wchodzać do dziury z 4 zerkami bez przygotowania.
|
Cytuj:
|
8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem) :)
I jak z tą tiquandą Cichy? :P |
zobaczymy.
|
Cytuj:
Fajnie Cichy że rozpatrzyłes możliwość zwiedzania Dżungli. |
Cytuj:
Mam nadzieję iż nie był to QS a jeżeli tak to modki zedytujcie mojego posta i nie dajcie mi więcej niż 3 punkty karne bo będę miał bana ;d |
Cichy mogl bys nagrac te orki na edron ale na tibie 7.6??:P
|
^up
jakie wymagania, chlopak i tak sie postaral a tobie ciezko sciagnac tibie 7.5? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |