Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Lordeq 16-04-2006 14:05

Ja bym BARDZO prosił o pokazanie całego Edron,Ankrahmun oraz darashia na tibie 7.6:))

Aureański newbie 16-04-2006 14:25

Nie jestem pewien ponieważ pacc mi się skończył i przez to nie mogłem sprawdzić :D To da radę z tą tiquandą? Bo ja sam bardzo chciałbym zobaczyć wszystkie "tajne" jaskinki a narazie znalazłem tylko 2 :(

GAjdUS 16-04-2006 15:53

:)

Nice filmiki :) NIE MAM NAWET SLÓW DO NICH :P

Antyhak 16-04-2006 16:03

Te filmiki są zajebiste.Wiele graczy poznaje b.duzo nowych i przydatnych miejsc dzięki nim.

Pozdro

Vohihidilix 16-04-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Nie jestem pewien ponieważ pacc mi się skończył i przez to nie mogłem sprawdzić :D To da radę z tą tiquandą? Bo ja sam bardzo chciałbym zobaczyć wszystkie "tajne" jaskinki a narazie znalazłem tylko 2 :(

No właśnie Cichy nakręć wreszcie tą tikuande. Swampy nakręciłeś a jest tam mniej ciekawych miejsc niż w dżungli.

Drafti 17-04-2006 19:01

A ja prosiłbym o wszystkie tomby ale na 1st floor B) Bo mam zamiar się wybrać:) Jak już był taki post to bardzo przepraszam:p,Ale nie chcę mi się czytać all postów :) a i jak był taki film to proszę o link^^
Bo oglądałem jeden filmik z grobowca na "Black Water" ale tam gdzieś na Behe zaleźliście xD to pomyślałem ze wszystkie takię są,więc prosze tylko o 1st floor

Palladyn von hellgate 17-04-2006 20:24

up : grobowce przed tp sa wszystkie tylko pod inna tibie sciagnij se starsza i zlokaj film a nie udajeszz debila ze nie umiesz czytac

Bake Samo 17-04-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
...Jak już był taki post to bardzo przepraszam:p,Ale nie chcę mi się czytać all postów :) a i jak był taki film to proszę o link^^

hmmm Nie chce mi sie. masz liste szukaj -.-

Rabanbar 20-04-2006 13:51

Cichy kufa dlaczego ty wszystkie filmiki dajesz na rapidshare?? Nie wiesz ze jest cos takiego jak tibicams bez limitów??

@down: a widziales kiedys tibicams noobku?

Adner 22-04-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Cichy kufa dlaczego ty wszystkie filmiki dajesz na rapidshare?? Nie wiesz ze jest cos takiego jak tibicams bez limitów??

Cichy 'kufa' daje filmiki na rapidshare zapewne dla tego, że jest proste w użyciu i szybkie.

Eldaron 22-04-2006 19:15

Bardzo przepraszam za zmiane tematu, ale chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się NPC który sprzedaje klucz do kopalni trolli w Ab i gdzie on się znajduje

Cichy 22-04-2006 21:42

Jest na lewo od pierwszych drzwi do kopalni.

Revaga of Elysia 22-04-2006 22:30

Cichy, a może pozwiedzałbyś Orc Land na edron to bardzo dobre expowisko, ale wiele osób może tam zginać wchodzać do dziury z 4 zerkami bez przygotowania.

Cichy 22-04-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revaga of Elysia
Cichy, a może pozwiedzałbyś Orc Land na edron to bardzo dobre expowisko, ale wiele osób może tam zginać wchodzać do dziury z 4 zerkami bez przygotowania.

Revaga of Elysia, a moze przeczytał byś spis filmów przed zadaniem propozycji?

Aureański newbie 23-04-2006 11:21

8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem) :)
I jak z tą tiquandą Cichy? :P

Cichy 23-04-2006 11:30

zobaczymy.

Vohihidilix 23-04-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Nom, forbidden land wymiata miałem całe odkryte już ale innym warto pokazać ^^ Setzer Gambler nazywa to miejsce "Jurrasic Park" :D Aby się tam dostać trzeba bodajże zrobić 1 część Banuta questu czyli serpenty ale nie jestem pewien.

Raczej mało prawdobobne że droga na Forbiden land ma coś wspólnego z questem w banucie. Forbiden land został dodany w update sierpień 2005 wtedy kiedy weszła tikuanda, a banuta quest w grudniu. Dojście do Forbiden land musi byc albo z gór oddzielalących Ankrahmun desert i Tikuande albo gdzieś z dżungli.
Fajnie Cichy że rozpatrzyłes możliwość zwiedzania Dżungli.

Aureański newbie 23-04-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vohihidilix
Raczej mało prawdobobne że droga na Forbiden land ma coś wspólnego z questem w banucie. Forbiden land został dodany w update sierpień 2005 wtedy kiedy weszła tikuanda, a banuta quest w grudniu. Dojście do Forbiden land musi byc albo z gór oddzielalących Ankrahmun desert i Tikuande albo gdzieś z dżungli.
Fajnie Cichy że rozpatrzyłes możliwość zwiedzania Dżungli.

Wiesz co ja akurat wiem co mówię bo nie raz widziałem jak się idzie tam B) Jest taki npc co wygląda jak merlkin i przepuszcza ciebie jeżeli cośtam zrobiłeś, na filmie na którym go widziałem jeden gościu musiał się cofnąć do banuty pogadać z tym w mieście małp npc o jakiejś misji bo coś nie mógł przejść dalej. Ponadto na forbidden jest dalsza część questu ponieważ widziałem jak otwierali jakąś stopę i znaleźli jakieś kłaki. Dla zainteresowanych : jak chcecie się przedostać an forbidden to musicie pogadać do "the blind prophet" hi > transport > yes, i zostaniecie teleportowani na forbidden. Cichy pokazuje teleport powrotny ale w niego nie wchodzi :)

Mam nadzieję iż nie był to QS a jeżeli tak to modki zedytujcie mojego posta i nie dajcie mi więcej niż 3 punkty karne bo będę miał bana ;d

Roni Shooter 24-04-2006 09:44

Cichy mogl bys nagrac te orki na edron ale na tibie 7.6??:P

zoom 24-04-2006 10:31

^up
jakie wymagania, chlopak i tak sie postaral a tobie ciezko sciagnac tibie 7.5?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.