![]() |
Cytuj:
|
RafcioK ty jestes z bb team? teraz zobaczylem podpisik ;s
|
@Kapucha
Jestem z bb, ale nie jestem z bb team. W sumie nawet nie wiem kto w nim jest, mozesz mi napisac (ewentualnie na PM), moze kogos znam ;). Gram tu na servie z kumplami z RL ale oni tez nie sa w bb team ;) |
Cytuj:
gdyby glupota miala skrzydla to nie uzywalibyscie srodków komunikacji : / |
Cytuj:
btw ma ktos link do drowinig pool Bodies? bo mp3 nie moglem nigdzie znalesc a jak chialem zamowic caly album "Sinner" to juz nie bylo ( za stray 2001 rok) |
Cytuj:
Let the bodies hit the floor- Drowning Pool to jest poprawna nazwa.. znaj moj gest wrzuce ci na rapida, oto link: http://rapidshare.de/files/11300885/...r__1_.mp3.html |
Cytuj:
Thx za hosta :P Killed at Level 100 by an orc warrior <-------- WTF? RATILLT kick ? |
a coz by innego?
|
nie nie kick porostu lubie czesto zdychac na byle gownach i tracic lvl'e -.-
chyba jasne ze kick >.< |
Cytuj:
To byl duel do Dead'a !! |
Cytuj:
A miłes blesssy? |
Cytuj:
@Artisto To byl taki sam duel jak z Van~,bije sie bije i... kick. Po paru min. moge sie juz zalogowac w tempe ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
13:05 You see a dead human (Vol:10).You recognize Zwierz. He was killed by a slime.
Niema to jak brak polaczenia przez 4 minuty z netem i jeszcze free acc X( ;( |
Cytuj:
Power Gamer jeden |
Cytuj:
Mam taka nadzieje ale 550k expa lost dobija ;( . 3 dni expienia do d*py 8o ps. pierwszy raz zaluje ze niemam 2 ownera :D bo by mi odrobil, lognal bym sie i 0 strat ino do przodu :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi tam zwisa kto ile ma , ino fajne uczucie by bylo jakbym wbil i niebylo strat ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |