![]() |
Cytuj:
|
Wypraszam sobie :P
Cytuj:
|
Temat nie na konkurs!
Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki :cup: , lecz nie ma w nich nic nowego :o np. jak jakiś rycerz walczy z dragonem, a nic na sobie nie ma nowego,
Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale. |
Cytuj:
Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii? |
Cytuj:
w tej kwestii calkowicie sie zgadzam z Karmazynowym zwierzem, przeciez Twoja teza jest bez densu z leksha :/ wyobraz sobie nowe potwory : latające osmiornice czy "pierdzące miecze" :D przeciez to bez sensu to ma byc wlasnie zwiazane z tibia :baby: |
Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu :P... ale obowiazki itp itd...)
Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3 |
Cytuj:
no jak 30 min to Ci fajnie wyshlo :P heh....ale wiesh nie watpie w to ze bylby lepshy efekt jakbys robil to 15 h :P |
Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'
http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg Dzieki :) |
Cytuj:
moje zdanie jest nastepujace, odwróc negatyw bo o wiele gorzej wyglada w tym negatywie, przez niego prawie nic nie widac, nie widac detali, i w ogole, po za tym jak bedzie juz shkic to go lepiej wykadruj tzn zrob ramke rowno bo troche to nie wyglada :/ i potem najlepiej wlacz auto color, a ogolnie co do pracki to zrobilem to co napisalem wyzej i serio lepiej sie prezentuje i jezeli ocenic shkic po zmianie negatywu i w auto colorze to moge powiedziec shczerze ze rysunek jest dobry, dobry cien choc moglby byc mocniejshy troshke perspektywa nie taka ale az tak zla nie jest :P, podoba mi sie (tylko pamietaj ze ocenialem to samo dzielo po lekkich tych przerobkach co wypisalem) tego co wystawiles nie komentuje jest za ciemne i nie zwraca uwaki oka :D pozdrawiam bryndii |
|
Cytuj:
ja juz sie wypowiadalem (kiedys na temat Twojej pracy) shczerze to mi sie bardzo podoba, ogolnie ciekawa poza pajaka :P poprostu nice wykonanie , mila dla oka itp. lecz........troshke zbyt blyshczacy :D chodzi mi o zbytni połysk, nie znam sie na tworzeniu w 3D, ale brakuje mi na jego nozkach wloskow mogles je chyba dodac w jakims photoshopie :) ale ogolnie ciekawa praca i ciekawe wykonanie :D |
skomentujcie moje dzieło
od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle B) B) B) B) B) http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg |
Cytuj:
mushe przyznac shczerze ze praca bardzo mila dla oka, mash pojecie o proporcjach :P swiatlocien bdb, w sumie to troche twarz moglaby byc bardziej wykonczona :P jakos tak mi sie wydaje troshe ma kregoslup skrzywiony :P tzn to tak wyglada ze os symetrii klatki piersiowej i oś symetrii jego nóg i dżąder nie naklada sie, a on nie wyglada na az tak wykrzywionego :D ale po za tym mushe pochwalic bo praca naprawde dobra i nawet mi sie podoba wykonanie kredkami :P (chociaz nie lubie kredek) ale i tak by lepiej wygladalo pokolorowanie na kompie :evul: pozdrawiam bryndii |
Cytuj:
|
a mnie interesuje, kiedy dostaniemy jakieś info o wynikach ;)
przekładają datę ogłoszenia wyników? już jest zwycięsca? zapomnieli o konkursie? :D jakieś info mile widziane ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
fakt mash racje nie napisalem składnie mówi sie trudno, nikt nie jest idealny. Co do korpusu to i tak mam zastrzezenia. Mowi sie trudno nie kazdy potrafi wyrazić pisemnie tego jak to widzi :P |
Cytuj:
fakt co do "przejrzystości" mojego postu to sie zgodze z wami :P. A dokladnie Blacki wyjął mi to z ust, po napisaniu postu powyzej wpadlo mi do glowy jak to wytlumaczyc :P, chodzi wlasnie o to , ze postac wyglada jak taka zabawka, ktorej mozna przekrecic korpus o 180 stopni :D |
post hakera
podoba mi sie moja praca, na nastepny konkurs poszukam jakiejs lepszej w tym samym serwisie i ja dam na forum, mzoe wygram teraz ze sciagnieta :]
--------------------------------------------------- Powyższy tekst w tym poście został napisany przez osobe, która wczoraj zhakowała mi konto. Moja praca jest wykonana przeze mnie na co mam dowody w postaci screenów z poszczególnych etapów pracy. Na szczęście wszystko sie wyjaśniło i mogłem osobiście to wyjaśnić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie... PS. Niby haker a problemy z pisownią :D |
Up..
przyznanie sie do plagiatu plx? Bo to tak brzmi >: ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |