![]() |
Dobra to my stawiamy warunek: nie będzie zdjęć, nie będzie komentarzy! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A screeny moglibyscie wklejac, fajnie sie oglada. |
Bez pracy nie ma kołaczy.
Dajcie screeny to beda komenty :> Btw. ładne ssy... |
screeny oglądam jak mi się nudzi ale w tym topicu przejechałem wszyskie strony naraz ;] fajne zdjęcia, wrzucajcie więcej ;]
|
Cytuj:
|
Bysiu, skoro tak bardzo zalezy Ci na komentach - bede komentowac od tej pory. To, ze nie komentuje(my), nie znaczy, ze nie ogladamy i ze sie nam zdjecia nie podobaja. W koncu jak moga sie nie podobac zdjecia od 149lvla?:))
Pozdro, namow reszte DA do zamieszczania zdjec |
Bysiek i Reszta Death Assasin zdjecia plx ;) Zawsze z ciekawoscia zagladalem do waszego tematu.
Pozdrawiam |
Trzeba wziąść się znowu do pracy.
http://i53.photobucket.com/albums/g5...ces/20mlvl.jpg http://i53.photobucket.com/albums/g5...vances/103.jpg |
Cytuj:
|
Grats :)
btw. Taki mlvl mam na 10lvlu :D |
@Up WOW ona jest Pallem xd
@Tifejo SS sie nie cytuje. @Harrina Graty lvl, kiedy anni ? ; ) @Bysiu masz juz dużoo komentów może pare ss ? : > |
ROTLF!
Łaski bez ... Jezeli masz zamiar wstawiac ssy tylko po to aby usłyszec "GRATZ!ONE" to po co wogole sie trudzic? Nigdy nie wrzucałeś ssow dla własnej satysfakcji? To ze komentow jest zalozmy 100 a obejrzen tematu 100 000 to myslisz ze to są slepe statsy ?oWn3d. JA np jak widze ssy super mega 70 czy 80 lvli to woogole nie pisze nic. (Bo ilez mozna pisac "gratz")).(Nie mam do was nic h llve :*)) @Topic Swietnie, swietnie szkoda tylko ze tylko pare osob wstawia ssy a inni wyzyskuja comenty.. -.-. @offtop to chwyt reklamowy ? napisalem posta o.O |
|
Bysiu a kiedy ty farta nie miałes :D?
|
Fajny zielony arm z czerwonego gada (:
|
Cytuj:
Nie no gratz, ile razy ty bedziesz zmienial chara ?:p bo ja teraz na refugi xD |
lol jak ma wene to niech pisze -.-
|
Cytuj:
|
Niom niom ***ebsite Foto i ***ebsite postacie;)
i tak dalej;) Pozdro:*** |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |