![]() |
gz zwyciezcom :P :P
kurde ja przegralem moj 1 mecz 9-1.Zawodnicy maja kiepska forme moze ktos cos doradzi-.^ !!! |
Cytuj:
0-1 Wigberg Ewen (31) 0-2 Clive Sheffield (39) 0-3 Clive Sheffield (54) 0-4 Clive Sheffield (63) 0-5 Hansferdinand Hartl (74) Moj napastnik ma juz 8 bramek i jest narazie na pozycji krola strzelcow xD gladka wygrana chociaz liczylem na wiecej :( |
2:0 Poof!:P Kolejna wygrana komplet punktów 4 mecze wygrane:o
Za to the best napastnik czerwona kartka >.< |
ja chyba zbankrutuje po dzisiejszej wtopie 9-1 na ostatnim msc. w lidze:S
|
Wygrana 3 - 0 z FC Sarmancja , dzieki nowo kupionym zawodnikom
Ktos wie co zrobic a by niebyc na minusie ?? |
Własnie sprzedaje Zawodnika chetni kupna niech licytuj± , Wystarczy ze klkniecie na nazwe mej druzyny Magic Master Team i znajdziecie zawodnika.
Przpraszam ze jeden pod drugim , ale zle z edytowalem :) |
Kolejna przegrana, tym razem 5:1 ;/. Do połowy było 1:1 i mecz był bardzo wyrównany, a pod koniec drugiej połowy moi jakby niewytrzymali kondycyjnie. W tym sezonie już raczej żegnam się z awansem do 7 i szykuję skład na przyszły sezon.
|
Wreszcie punkty... MKS "GKS "Jastrzębie :]
|
jest ktos chetny na spara ja to 8 liga:P pucharowy u mnie;p
|
Drużyna jest niepokonana w 16 ostatnich meczach i zwycięska w 9 spotkaniach z rzędu :D
statystyki Pidrzama Rangers 4 17 - 1 12 OSTATNIA KOLEJKA Pidrzama Rang - Suwaliszki 6 - 1 no i chyba bylo by to na tyle :D 1. Damian Ju¶kiewicz Pidrzama Rangers 8 [...] 3. Michel Delamare Pidrzama Rangers 3 |
Ktos chetny na sparing ? Jak by co to nazwa druzyny to Brzoskwinki
|
Bio$@WO chetni na spara pisać!!
|
Sprzedaje 3 Dobrych zawodnikow w odpowiednich cenach Look in my club Magic Master Team
@Edit Dzi¶ mecze ligowe powodzenia :) |
3-1 w plecy
W tym sezonie moge juz zapomniec o awansie :(...ale w nastepnym jest moj ! ;P |
Fajna gierka:]
|
Dawno nie pisałem (szkoła :/). Poprzedni mecz 4-4 z wiceliderem, a dzi¶ 2-1 i utrzymałem się na 1. miejscu po najtrudniejszych meczach w tej połowie sezonu. Niestety przeciwnicy się wycfanili i mnie kontruj±, a jak wiadomo kontra to najlepsza rzecz na norwegię :/. Mimo wszystko my¶lę, że uda się awansować.
|
Dzi¶ ladna wygrana 2-0 i awans na 4 miejsce w tabeli , mam nadzieje ze awansuje po meczach rewanżowych :)
|
Wygrana 5:0 awans na 4 miejsce niestety 2 kontuzje:( Chłopaki damy rade!
Ps.Co z tym pucharkiem? |
7-0 do przodu, pozycja lidera utrzymana, awans napastnika na fotel krola strzelcow (8 goli, w tym 4 dzisiaj)
|
Przegrana 2:1. Mam 2 pytania.
Gram 3:5:2, trenuję rogrywanie jak± wybrać taktykę? oto statystyki z mojego dzisiejszego meczu( na wyjeĽdzie): KS Kalarepa Poziom formacji i ocena graczy Postawa: Normalne spotkanie Taktyka: Atak ¶rodkiem Poziom taktyki: przeciętny Pomoc: nędzny (niski) Prawa obrona: słaby (niski) ¦rodek obrony: słaby (maks.) Lewa obrona: słaby (min.) Prawy atak: kiepski (wysoki) ¦rodkowy atak: kiepski (niski) Lewy atak: nędzny (niski) Drugie pytanie: co to jest Norge? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |