![]() |
16 sorcerer
3.2k Cieniuskie Eq Iron helmet nooble armor dwarven shield p legs (p arm na sell):p Co kupic?? gram na isarze(Jest tam gdzies o 40% taniej) |
Nie dziwcie sie bo mialem haka i malo kasy ale mam 19 sorc 20 melv i eq p-set beho shield wand of plague leather boots i dark helmet, a wiec mam 4,7 k a z sell eq w depo 5,5k na antice, chce kupic knight legi czy lepiej zbierac na blue robe (13k) a po zrobieniu deserta kupic knight legi badz lepszy shield ?
|
20 lvl druidem
2.4k plate armor plate legs leather boots dark helmet beholder shield volcanic rod co kupić ? Bo na ten lvl to eq chyba bardzo słabe. |
Cytuj:
EDIT: Albo noble armor ale możesz poczekać na blue robe ze względu na profesje i cap. Cytuj:
|
Oplaca sie zmieniac crusader helmet na royal i p legs na k legs ? Czy moze inwestowac w cos innego? Knight 22lvl
|
23 palladyn
9 mlvl skile 61/43 Eq :Knight armor, Plate Legs ,Devil Helmet, Leather Boots, Crossbow/Bow, Bolts/Arrows, Beholder Shield do skilowania (na cyklopach) |
Poziom:20
Skille/Mlv:45/45 2 Mlvl Posiadany Eq:Crown Arm,K- Legs,Guardian Shield,Leather Boots,Bright Sword,Stell Helmet Il. dostępnej kasy:4k Co chcemy kupić:Helm Albo Tarcze Co Lepiej Draggy Shield Czy Warrior helmet Cena przedmiotu który chcemy kupić:4k Co lepiej Kupic? Nie długo dobije skille 50/50 |
Myśle że za 4k to już kup warrior helmet. Choć drag shield też może być ale ja bym kupił w.h
|
@Xaviour
Eeee, ile masz kasy bo nie widze:p Jak masz kase to b-robe kupuj, jak nie, to crown helmet Devils ma tyle samo arma ale 2x więcej waży więc looz:) Pzdro |
Cześć mam słabe qe(plate set,dark helmet.bochy,guardian shield.
|
Poziom: 15
Skille/Mlv: xx./ 11 Posiadany Eq: Plate Set, Guardian Shield, Wand Of Dragonbreath, Dark Helmet, Leather Boots Il. dostępnej kasy: 1.8 K chcialbym coś kupić ale nie wiem co, doradzcie ;] Pzdr. |
Co Kupić??
Jestem knightem mam 13 level mlvl 2 i skille 56/56.Mam do wydania okolo 20-25k i nie wiem co wybrać.Z góry THX
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam dylemta ;( co do eq sorca niewiem co zostawic i co dokupic pierwszy raz gram sorcem zawsze kina :] i 35 lvl i trzeba eq zainwestowac zmienic etc wiec doradzcie co mam zmienic to co mam w bp i na sobie moge sellnac moge do kupic mam ~450k do dyspozycji wiec czekam na propozycje tutaj ss z eq
http://img77.imageshack.us/img77/904/eqgc7.png |
Jestem knightem mam 18lvl
Eq: noble armor, plate legs, crown helmet, tower shield, dwarven axe Mam 6k |
Jestem knightem mam 18lvl
Eq: noble armor, plate legs, crown helmet, tower shield, dwarven axe Mam 6k Co kupic? |
Najlepsze Eq dla Sorca to : Crown Helmet,Blue Robe,Plate Legs,Dragon Shield,Boh,I Ruzdzka Lub Bursty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |