![]() |
Sonda powinna zostac zresetowana bo tylko zamydla obraz. Obecnie ponad polowa osob tworzy sorca, 1/3 druida a pozostale 15% wybiera knighta lub pala.
|
ja niewiem czemu ale gram sorciem
|
Cytuj:
|
w wielu teamatach tak juz bylo ze palladynow jest najmniej.. ale ja sie tu niezgodze bo widac ze palladyi sa na 3 lokacie fakt z 4 podstawowych profesji (nielicze z premiumem) ale sorcowie i palladyni to sa bardzo wyruwnane profesjie gdzy palkow jest o kilka, no moze kilkanascie mniej tylko a jeszce po znikjacych spearach duzo ludzi wybiera palka naprzyklad ja :P pozucilem sorca 35lvl :P dla palak :) bo ja nieumialem i nielubilem grac sorcem a palkiem trzy razy szybciej sie expi dlamnie temat godny swego znaczenia bo rozswieyli ludziom ze palkow jest najmniej bo naserio to jest druidow :)
PS. jezeli cos takiego bylo to sorcki ale nieczytalem 51 stron z postami niechcialo mi sie PS2. sorki za literowki i ortografie |
Ludzie tylko nie popełnijcie tego błędu i nie wybierzcie knighta:D
|
Cytuj:
|
Sonda ,tak jak juz ktos napisal powinna byc zresetowana...ja gram rpkiem ,wiem ze teraz ms jest lepszy ,ale co mam grac od nowa jak mam juz 103 lvl?:confused: jeszcze 3-4 update temu WSZYSTKIE profesje byly rowne..a teraz?...mimo wszystko nie zamnienilbym pallka za msa,bo lubie nim grac i tyle:)
|
Cytuj:
@Top Ja nigdy nie patrzę i nie porównuję, a kto leprzy, kto szybciej expi. Gram tym, kim lubię i w tym cała tajemnica. Teraz sorc i drut ma łatwy początek co przyciąga wielu i się porobiło. Ludzie idą na łatwiznę, tak było, jest i będzie. |
A ja wbrew wszystkim którzy mi odradzali właśnie wyszedłem na main knigtem walczącym clubami :p
|
Cytuj:
|
Ja zaglosowalem na druida gram tym harem alez oczywiscie mam tez kilka innych harow ale tym mi sie gra najlepiej. Duzo kasy sie zarabia na runkach i dobre rozdzki ma a najlepsza tempest rod a potem volcanic rod:)
knightem czy palkiem trzeba duzo skilwoac bo bez tego to ciezko sie gra a drutem i sorciem nie trzeba chodz m lvl trzeba ale to przyjemnosc bo jeszce kase sie zarabia jak oczywiscie robisz jakies runy :D:D:D:D |
Ja aktualnie jestem SOCKIEM :) ale zamierzam założyc PALLKA :)) 8o
|
ja gram obecnie rycerzem i dlatego zagłosowalem na niego
|
Grałem wszystkimi profesjami, ale najlepiej zawsze gra się dla mnie Druidem, więc na niego zagłosowałem. Moja pierwsza postać była Druidem :D
|
Ja jestem Drutem ;)
I mam takie pytanie (możliwe, że banalne ale ja tego nie rozmumiem) Dlaczego nie mogę zakładać tematów na forum ?????????????????;( |
Ja obecnie sobie Knighta robie; )
|
jestem knightem ; O
|
A ja jestem knightem
JA jestem knightem ze skillami 60/60 i 22 lvl i knight to bardzo dobra profesja! :cup:
|
Jestem knightem ... Jeśli o to chodzi ... rycerzem z pewnościa łatwiej expić, mozna dłużej huncić, uzbierać sporo itemów, w końcu cap pozwalam lecz w walce pvp knight przeciwko sdkom jest po prostu bezradny.
Ponadto gdy jakiś team idzie na cokolwiek knight zawsze musi mieć największy lvl :/ |
Cytuj:
Topic: master sorc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |