Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Kowa_l 19-09-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rotherdamie (Post 1658237)
Thiefy ,nooby ,angielski polaków, lagi, kicki, grafika,brak klimatu MORPG ogolem wszystko co w tej grze zle

@Nieugiety

Co do PACCA to sie zgodze ale ty kazales nam wyp******ac na otsa jak sie niepodoba a samemu ci sie nie podoba expienie a nawet ludzie,w zwiazku z czym twoje wypier****ć na otsa wlasciwe sie tez ciebie sie tyczy.
Zreszta Cipy powinni robic jak im sie podoba? A jak ja place za PACC to nie mam prawa wymagac? Oni moga upa nie robic ,a moja rola w tej grze to kupic pacca (bo bez tego trudno grac) , siedziec cicho i grac wciaz na tych samych terenach wykonawszy prawie wszystkie questy tak?
Ciesze sie ze na tibia.com jest zalozony temat ,,propozycje do zmian'' w grze ,który bardzo polecam CipSoftowi dlatego ,iż dowiedzieli by sie czego klient wymaga i co mozna by w grze dodac aby gre urozmaicic (dla kont platnych).
Facc moze nic nie dostac ,bo z jakiej racji jezeli ja place to mam miec to samo co Facc? Rownie dobrze bym mogl pykac w tibie za darmo a wtedy inni pewnie to samo by zrobili i Cipy by w ogole nie zarabiali. Jedyne co według mnie mogli by miec udostepieone to mozliwosc wykonywania questow na podstawowe addony (te dla FACC typu citizen,knight,mage itp.) i dosc.
JEDNAK NAJBARDZIEJ CHCIALBYM ABY W TIBI ISTNIAL DZWIEK!

jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat :) mnie wkurzaja update ! co nowy tym gra staje sie latwiejsza np hotkeye...
A najbardziej bym chcial zeby czasy tibia 7.5 wrocily :)

Dagins 19-09-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowa_l (Post 1658290)
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat ...

Jak może stracić skoro go nawet nie ma? Ja bym zaczął znów grać gdyby coś cipy (lol) wymyśliły z huntowaniem w grupie, jakieś profity.

Buszman 19-09-2007 20:30

@Up
Tibia ma klimat, że tak powiem, do czasu.
@Topic
Co mnie wkurza. Po 1 nooby, co chyba każdy tu napisał. Po 2 bezsensowne Pk'ownie. Rozumiem, że jest to również zabawa. Ale co to za satysfakcja kiedy zabijasz 8lvl, który właśnie wyszedł na mainland? Po 3 kradzież... szkoda mi ludzi, którzy sami nie potrafią zarobić albo się im nie chce i ludzi, którzy się dają nabrać...

Erhion 19-09-2007 20:52

Boty
Nooby
Złodzieje
Dzieci Neo
Dzieci
Polacy
Brazylijczycy
Expienie - za długo i za nudno
Ortografia polaków
Angielski polaków
Brak rozumu polaków
Pisanie po angielko-polsko. Mianowicie Thiefy(nie ma takiego słowa) plx (nie ma takiego słowa) plz (nie ma takiego słowa) halp (nie ma takiego słowa)
Ludzie z facciem przekonani, że pacc to zło
Ludzie z facciem przekonani, że powinni dostawać tyle samo co paccowie
Teksty w stylu "Ktoś wbił mi się na expa". Przykro mi, ale chyba nie wiecie co mówicie.
Slang tibijski
Polacy co kradną, oszukują, blokują depo, klną, spamują, nie używają głowy itp.

Oraz najważniejsze. Ludzie, którzy narzekają na to i tamto, a sami tak robią.

Pozdro.

raul18 20-09-2007 15:41

Mnie najbardzie wkurzają ludzie, którzy bez przerwy podchodzą do innych i mówią: Pliz free items,ci ktorzy oszukają inny i ludzie, którzy grają tylko dla kasy.

Rotherdamie 20-09-2007 22:19

@Kowa
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat :)

Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy.Co do twojego cytuj mogłes skrocic mojego posta do zdania ,z którym sie nie zgadzasz.Pamietaj o tym nastepnym razem.

Daniel1203 21-09-2007 19:16

mnie najbardziej wkurzaja hackerzy stracilem 58 rp i 60 ek

Peere91 21-09-2007 20:18

Offtop.
Ludzie szczerze wam powiem
To ze dostaliscie hacka to wylacznie wasza wina.
Wystarczy posiadac Firefoxa i np. Nod32.
Ja jade na takiej konfiguracji juz 2 lata i 0 hackow.

Ontop.
To ze teraz grajac w Tibie nie trzeba posiadac skilla. Kiedys trzeba bylo umiec sie uhac, wycelowac z runy... i mimo to ze grafika byla o wiele gorsza to tibia posiadala klimat RPG, a teraz... bezmyslne mlocenie mobow i to wszystko.

Rysiek_90 22-09-2007 00:26

złodzieje, botterzy, i jeśli gram Rookstayerem to Ci którzy próbują mnie zaprowadzić do Orcale i tłumaczą co mam mówic :baby:

Kowa_l 23-09-2007 17:26

@Rotherdamie
"Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy."
coz moze dlatego ze gram w ta gre od 5 lat i pamietam stare swietne czasy tibi , i nalezy od tych graczy ktorzy by chcieli zeby wrocila stara tibia :)

Szlaja 23-09-2007 17:40

Hmm co mnie wkurza?
NOOBY NA KAZDYM KROKU I PACCE KTORE MYSLA ZE SA LEPSZE! THIEFY I HAKERZY! NOOB PROBUJACY UDOWODNIC ZE MA RACJE!

X3r3mon 23-09-2007 18:29

Polacy.

+

GM który mi dał niesprawiedliwie bana...

Erhion 23-09-2007 18:41

UP: Jak się przyznałeś do używania bota to twój problem.

Kosciotrup 27-09-2007 11:48

A mi sie najbardziej nie podoba jak ktoś mi się wciska na expowisko, wymusza jakieś itemki gada że jest po haku a nie jest... i tak mógłbym pisać przez 5 dni ale najbardziej nie lubię jak ktoś mi się ciśnie na moje expowisko i takich 10- latków co szpanuja jak napiszą "fuck" czy "noob" B)

KrEmAs KAc 27-09-2007 18:47

Ludzie którzy mówią ,że WoW śmierdzi ;(
97% Polaków udających najmądrzejszych i najlepszych we wszystkim a padają od 2x słabszego prawdziwego ziomala z mniejszymi skillami ;(

Xirgan 29-09-2007 21:57

Noobki i czasami ludzie, ktorzy nie znaja angielskiego a graja w mmorpg.

Spenceror 29-09-2007 22:50

PACC, mysla ze jak ktos niema pacca to h**ek dzisiaj sobie ide przez miasto, jakis pacc idzie kolo mnie napisal: Noob wlaczyl utani hur i se pobiegl....

i brazylijczycy z tym BR? BR? BR?
zimno im?:o

OgnioWodnoKamienny 29-09-2007 23:04

Nerwy

1.Mnie denerwują i to jak Brazylijczycy myślą że wszyscy to br i 70% nie umie mówić po Angielsku

2.Denerwuje mnie zaludnienie nie da sie expić trzeba czekać w kolejce do zalogowania się

3.I do tego pacc nie dam 80 zł za 3 miechy nie stać mnie na takie wydatki
A tak bardzo bym chciał mieć pacca ;(

Misza 29-09-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spenceror (Post 1673500)
i brazylijczycy z tym BR? BR? BR?
zimno im?:o

A Polacy próbują pluć. PL-y, PL-y.

babcia666 30-09-2007 09:18

Boty, polacy i brazole z tymi swoimi br,br i pl,pl:D(szwedzi jako tako nie pytają się o narodowość), boty, hackerzy, boty, ludzie wpieprzający się na resp, boty, thiefy lootów, boty, random pk.... hmmm co jeszcze? A, już wiem - boty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42.