Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Mag-Iron 30-12-2005 01:24

IlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllI

najlepsze co znalazłem to 5 k w skrzynce najwyrażniej jakiś koles łudził sie że nikt mu nie zakosi gdy będzi przerzucał na niższe piętra... :p

Barzyk de'Costa 30-12-2005 07:57

Na Rooku widzialem walkę 5 graczy ze Spearmanem, a jak to w ich naturze wywalają zawartość, a potem tam biegną i zabierają... tym razem nie zdążyli bo wywalili mi pod nogi :p
Na mainie może nie był to cenny przedmiot, ale w takiej okoliczności, że nie mgę. w Kaazordoomie chodziłem po zaułkach z dwarfami szukając fooda i w jednym martwym znalazłem dwarfen ring.

KiLLeR1906 30-12-2005 10:01

ja mam szczescie do orc berserkera:D wczoraj weszlem sobie jak zwykle na mury kolo ab:D i tam sobie wedrowal berserker:D weszlem w korytaz a za mna stanal jakis ziomek i mnie bloknal:/:/ z przodu byl berserkek:D i mnie lal ja 56 hp ale zabilem:D - halabarda:D a dzisiaj znowu berserker na wiezy on czerwone hp pod nim stoi 4(!!) knightow na zoltym<lol> wchodze do gory dobijam berserkera patrze ziomek dedniety:D otwieram i w backpacku fire sword!!:D:D i jeszcze jakies tam rzeczy:D zdazylem wziac tylko fire sword:D

Walsuś Kiepski 30-12-2005 10:31

A ja znalazlem Golden Legsy, Giant Sword i bp hmm w parcelu na skrzynce.. koles zle zaadresowal i nie wyslal i ja t onoob charem przechwycilem :)

mateuszek brzuszek 30-12-2005 12:57

Ja znalazłem cały bp hatchet i dark shield. :cup:

Marczyk19 30-12-2005 13:04

Ja znalezłem club ringa :p

Majin 30-12-2005 13:14

Jeszcze starym charem (Lucera) spotkałem jakiegoś 20+ knighta na soldierach który właśnie szedł na guardy, jako że byłem drutem to od czasu do czasu schodziłem by zabić jednego. Okazało się, że ten knight padł na 2 guardach, dobiłem je i zabrałem 2x p-legi i bright sword (+ ok 70gp i line)

Zalgadis 30-12-2005 13:20

moj brat sobie idzie po ank na dragach i se lazi
lezy tam sobie jakis bag a ja mowie zoba co tam ejst a on nie ja muwie zobacz kurde
on patrzy a tam ROYAL HELMET
buhaha sellnol zyda sobie i byl RICH(rich=bogaty)
dziekowal mi tak ze mi kupil za to bp uh dla mojego knighta xD

Sent 06-01-2006 13:17

przedwczoraj patrze wchodzi koles pod schody a za nim kilku noobow on staje przy depo a oni za nim .. nagle patrze leci creystal ring i lezy na ziemi zwinolem i jestem 2k+ xD

Slait 06-01-2006 13:27

Koles Przestawal grac w Tibie to kiedy dal mi B-Robe Koleaznacu Skull Ataffa i Koledze Ozdobki do Domu 35++ms Po UPDATE:DD
Szedlem an guaeradch i ktos padl a w kolesiu FS ^^

Cool 06-01-2006 13:35

hrhr crystal ring... po 1 to nikt ci go nie kupi a po 2 on nie kosztuje 2k

Tibijska*Dziewczyna 06-01-2006 18:05

Ja znalazlam w DP w Carlin BP of FF i Bag Of UH
I gdyies w miescie Scale Armor i C+Mace
I na rooku to chzba Brass shield i Viking Helmet :p

GM Fire Phoenix 06-01-2006 18:09

Ja zas mam ogromne szczescie raz w parcelu znalazlem tower shied a fire sworda :cup: odzielnie ,znalazlem parce pelny scale armor i takie tam kilkanasie bp hmm i napewno duzo duzo wiencej ale niepamietam tyle tego bylo :D :D :D ale to szczegóły :D :D :D :D :D :D :D :D :D ale jaja przed sekunda znalalmem iron hammer dziwne te szczescie ^^

Xmdestruktor 06-01-2006 21:45

Moze mi nieuwierzycie ale ja znalazlem lezacy crown armor 8o :cup: :evul: :D

paliusz 07-01-2006 00:28

Kiedyś w katedrze chodziłem jeszcze starym knightem.
Chodze z koleżanką na slimach.
Patrzymy ded. Patrze do niego, bright sword, k-armor ^^ i troche GP.
Kiedyś w katedrze gonił mnie dark monk. Patrze po dedach, po chyba kogoś zabił. U gościa znalazłem k-armor.

MATI9630 07-01-2006 07:23

No cóż.. to nie byl łut szczęścia, ale troche noobowskie zagranie;p No trudno, przynajmniej koleś się nauczy, żeby nie afkować w niebezpiecznych miejscach.
Wiec...
Trenuje sobie na dwarfie i rocie.. a obok mnie stoi 14lvlowy druid. Po chwili "zuzylem" moje potworki.. i wpadłem na pewien pomysl.. piszę do gościa "hi".. nie odpowiada... jupi, afker^^. Więc idę sobie zlurować roty + dwarfy.(balęm się nie wpaść na guardy) Po kazdej takiej brawurowej akcji wychodziłem na gore, aż w końcu z 6 potworków atakowało naszego znajomego. Dedł oczywiscie xDD. Patrze co tam ma.. rune HMM, Fire Fielda, i Fire Wave.. tyle z run. 100 gp, scarf i... *wiwat* WARHAMMER 8o . Scarfa mi babka zakosiła, a reszte ja wziąłem... myślę sobie "o_O druid z WH?! Genialnie." Niby używam club'ów, ale wole 1handed.. wiec.. patrzę na nick goscia.. ONLINE.. Msg do niego
-I have got your warhammer
-Buy
-For?
-Buy warhammer
-But for?
-Buy warhammer 1k 200 gp
-Ok,(no w końcu to jego xP) where are you?
-Carlin
-Hmm.. can you travel to Thais..?
-br?
-No.. can.. you.. travel.. to.. Thais?!
-No carlin!
-OK;/
Idę sobie idę.. a koleś do mnie po chwili wyskakuje z textami typu "BUY WARHAMMER" i "BR?"... O lol^^
Można powiedzieć, ze pobawiłem się w afk killera na świecie non-PvP... Przy czym miałem niezly ubaw xD.. Wiem, wiem, że troche noobowskie, ale mi to wisi, to było w październiku;]

Edit: Reasumując, można powiedzieć, ze znalazłem 1.3k + parę run;p

Paciorek_Paladyn 07-01-2006 08:10

a ja

A ja zakryty minotaurami bp of uhs :)

Lestis Zorn 07-01-2006 10:04

C-armor

A to ja sie pochwale :p bo ja znalazłem w depo na najniżzym poziomie w thais crown armora(!) ,leżał sobie i nikt go nie widział :D :D :p

neek 07-01-2006 21:11

:0 omfg ..

Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..

neek 07-01-2006 21:12

omfg ..

Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19.