Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Pholtus 22-06-2007 20:40

@Ladys
Normalnie gratuluje to już 593525213 citizen hat addon w Tibii ;-). Lepiej weź "zdejmij" tą fotke, bo sam siebie pogrążasz tym gównem (przeźroczyste drzewka), oraz jakaś dziwna minimapka...

@kuba1324
Też właśnie się zdziwiłem jak zobaczyłem ten skill we władaniu broniami dystansowymi... Ten pomysł z uaktualnianiem skillbarka co lvl jest naprawdę bardzo dobry ;-), dzięki niemu można śmiało porównywać osiągnięcia w skillach zdobyte wraz z następnym poziomem =].

@Pan Klocek
Ja tam się ani jednego nie doliczyłem z początku xD, dopiero potem jak się przyjrzałem to zobaczyłem sześciu zielonych "RoboCopów" a pod nimi 2 zielone woreczki, zapewne z ogromną ilością fooda, że też chciało mu się robić 6 uhmakerów na 11 lvlach (tibia 7.4~) i czaskać nimi uhacze na mc'ku ;-d.

@Skillersi
Dziwię się Wam, że chce się Wam tak skillować ;-d, co innego na mainie, bo tam efekty widać o wiele mocniej :-), dlatego serdecznie gratuluję, że jeszcze macie dobrze na umyśle (ja to bym już zfixował ;d).

kuba1324 22-06-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yallah (Post 1500991)
1. Dowody, który przedstawił kuba1234, przekonują mnie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 1503372)
@kuba1234
Czy mnie się zdaje, czy poprostu nie posiadasz knife?

Nie żebym się czepiał, lub żeby miało to jakiekolwiek znaczenie, ale czy ktoś tutaj nie dowidzi? Mój nick chyba wygląda troszkę inaczej... ;)

Jak już Evol wspomniał, póki co Aldora nie posiada tego mieczyka.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pholtus (Post 1503465)
@Pan Klocek
Ja tam się ani jednego nie doliczyłem z początku xD, dopiero potem jak się przyjrzałem to zobaczyłem sześciu zielonych "RoboCopów" a pod nimi 2 zielone woreczki, zapewne z ogromną ilością fooda, że też chciało mu się robić 6 uhmakerów na 11 lvlach (tibia 7.4~) i czaskać nimi uhacze na mc'ku ;-d.

Kolejna pomyłka... ;)
(nie czepiam się).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1503757)
Kolekcja niczego sobie ... az lza sie kreci na mysl mojej, ktora zostala wyprzedana =]

Wracając do twojej kolekcji... Udało Ci się wszystko sprzedać? I jaki miałaś zysk?

Ciufcia 25-06-2007 20:30

@Ahaj

Chyba Ci się trochę nudzi. BIG GRATZ!

MasterMapet 25-06-2007 23:34

@Ahaj

Duże Gratz , możesz być z siebie dumny :cup:
Kiedy zaczniesz poważnie expić ?:D

Xzizikur 26-06-2007 11:41

up@
Z tego co mi wiadomo, nie exp jest najważniejszy, ale każdy ma swoje zdanie.

topic@

Ahaj, zadziwiasz mnie ;o)

Xzizzbit.

Milan ognia 02-07-2007 18:39

@Robal:
To on się uśmiecha? A to ciekawe... x.X"

Mega_RobalXXL 02-07-2007 19:18

@Milan

I porozmawiałem sobie jeszcze z nim =P Mówił ze grać nie będzie ze to gra jest "suxes" (tak napisał) jak sie zapytałem o Spike Sworda podpowiedział mi
"maybe! :)". Jak szedłem obok niego poprosiłem go aby dał mi swoją broń na trade On mi dał hehe ale 1gps :-) (emotka Jarasa) Po zrobieniu fotki podziękowałem mu i poszedłem wykonać questa poczym zapytałem sie czy chce arrows i on na to "yes ' please" . Poszedłem do miasta i powiedziałem mu "bye bye and thx" i to by było na tyle...

Ps. Aby nawiązać kontakt nawet z hlvl wystrczy być miłym i nie być upierdliwym :-)

Pozdrawiam. Robal

Wiechoss 02-07-2007 23:30

aff Sunrise wielkie mi HALO , zbloczyl mnie 2x za to ze stalem i patrzylem na jego hity , ja sie odwdzieczylem i z kumplami z candii bloczylismy mu respa na mino hell ^^
Duzo expa nie zrobil ;p

kuba1324 03-07-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechoss (Post 1527555)
aff Sunrise wielkie mi HALO , zbloczyl mnie 2x za to ze stalem i patrzylem na jego hity , ja sie odwdzieczylem i z kumplami z candii bloczylismy mu respa na mino hell ^^
Duzo expa nie zrobil ;p

Nie ma się co chwalić. Zachowałeś się jak zwykły noobek.

edit:
@Milan ognia.
Aż tak z nim źle?

Milan ognia 03-07-2007 20:36

@up:
Ogień zwalcz ogniem, a nooba zwalcz noobem.
Sunrise - chyba największy PA Rookgaardu, jakiego miałem *zaszczyt* widzieć.

Andain 05-07-2007 00:53

Old Friend?

Ah ten "nasz" Sunrise:P

Zrobil to z klasa,
-Wbij 100lvl na Rookgaardzie co wymaga duzej ilosci pracy (8 lat od jego powstania acc)

-No i odszedl, ale mam nadzieje, ze He Will Come Back :)

Milan ognia 05-07-2007 07:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andain (Post 1531451)
Ah ten "nasz" Sunrise:P

Zrobil to z klasa,
-Wbij 100lvl na Rookgaardzie co wymaga duzej ilosci pracy (8 lat od jego powstania acc)

-No i odszedl, ale mam nadzieje, ze He Will Come Back :)

Broń nas Panie Boże.

Kshaq 05-07-2007 10:30

I właśnie to mnie denerwuj... Minęło ileś tam lat od stworzenia acc, ale dlaczego nie pisze kiedy postacie zostały założone ;/ Albo po prostu ja tego nie widzę xD

Andain 05-07-2007 23:58

Racja

Kshaq - Zgadzam sie z Toba,
powinno pisac bo np jezeli ktos zrobil acc zalozmy w 2003 a ma 70ek to wszyscy uwarzaja ze nie umie grac, a mogl ta postac zrobic 2 tygodnie temu (przyklad)

Xzizikur 06-07-2007 10:54

up2,1@

Poprostu niektórzy poprostu nie chcą by inni oglądali ich date(lolzor;o)).

Jeśli poszukujecie dat założenia konta Sunrisa,debouf lub innych to Pw for me =]

Xzizzbit.

Andain 06-07-2007 17:32

Konta

Kazdy kto choc troszke zna sie na Rookgaardzie, powiniem sam wiedziec date zalozenia acc Sunrise - 1999 r. lecz nie pamietam w jakim miesiacu ale chyba marzec ;)

Milan ognia 06-07-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andain (Post 1534297)
Kazdy kto choc troszke zna sie na Rookgaardzie, powiniem sam wiedziec date zalozenia acc Sunrise - 1999 r. lecz nie pamietam w jakim miesiacu ale chyba marzec ;)

Haha... a niby to czemu? A czym to niby tak się Sanrajs wyróżnia? Tym, że wbił jako 1szy 100 lvl przez przewagę jaką miał, gdy inni zaczynali? A może tym, że po części dobił poziom dzięki znajomościom. A może jeszcze i tym, że ma swój fanklub >.>

@down:
Poczytaj mojego posta z 10 razy jeszcze.

Andain 06-07-2007 23:28

W sumie to niczym, nie wiem o co Ci teraz chodzi;/
Wbil 100 ok, i nic wiecej a, ze jakies noobki 5lvl sie nim podniecaja ze im odpisze poprzez buzke ": )" to nie moja wina, jest taki sam jak kazdy inny Rooker tyle ze ma wiekszy level;]

nosane 11-07-2007 13:26

Gratz Pell jeszcze raz! Pierwsza "czterdziestka" na Xerenie! ^^

"Go, go" 50 :D.

Hail Rook Legacy! :)

@Edit:
Rookero - tak samo gratz, go, go - level 20 ^^

darushu 11-07-2007 19:40

@xzizi
Mozna wiedziec z jakiego to powodu wyladowales na mainie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.