![]() |
olisadebe
;D |
Prosze o zachowanie kultury w tym temacie - chyba, ze chcecie dostac warning za wulgaryzmy, ew. bana jak pan k~. Bylbym wdzieczny za reportowanie postow, w ktorych 2 osoby kloca sie poprzez bluzgi - zareaguje ja lub jakis inny moderator. Have fun! :)
|
Ostatnio dużo osób zaczeło wracać na Furorze :>. W sumie to dobrze, bo nie ma dużo ciekawych osobistości na Furorze moim zdaniem. W każdym razie, może będzie sie coś działo, dzięki temu.
Pozdro, Vib. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obiecalem podac loota z Demono, a wiec slowa dotrzymam ;)Have Fun
12:18 You see a magic plate armor (Arm:17). It weighs 85.00 oz. An enchanted gem glows on the plate armor. ;) edit:13:52 You see a mastermind shield (Def:37). It weighs 57.00 oz. It's an enchanted shield. ;) Do tego jeszcze 4 x f axe,gs, 2 x demonka,2 x p ammu i smieci... Zostalo jeszcze 12 bp sd :D a wiec mam nadzieje ze jakies g legi albo cus poleci =) Link do filmu podam po huncie :p |
Cytuj:
GZ :P kto ci blokuje ?:P |
Zullos lucyferos :d
Omg..next demonka :D |
Cytuj:
wish me luck xD |
No i po demon huncie :D
Loocik: MPA,2 x MMS,3 x Demon Shield,6 x F axe,2 x P ammu,GS i tam rozne smieci jeszcze ;) http://dl30cg.rapidshare.de/files/34...120/UO0071.jpg Film zaraz zarzuce dla mojego miska hellsira :p Tylko go uploadnac musze :d |
Gratz loota Fall ^^
btw. Sasho~ wracasz do gry xD? ~Blachera |
Gdyby ktoś nie zauważył, Ima(?) załozył nowy temat o naszym servie w dziale zdjęcia (kolejny, miejmy nadzieje ze tym razem nie upadnie po 5 dniach, choc narazie jest tam wiecej komentarzy niz zdjec :P). czyli ogolnie wbijac sie tam ;]
|
Cytuj:
@Ponio Ta mam taki zamiar, bedziesz dzis na amfi ?:D |
siema, macie moze namiary na jakiegos tutora from furora :>? bo na ctrl+r nie odpowiadaja, do taifuna nawet szkoda pisac bo pewnie nic nie odpisze..
|
Nie wiem czemu mowisz, ze taifun nie odpisze. Jak ja mam jakas sprawe i napisze to zawsze dostaje odpowiedz :p Po prostu napisz odrazu o co chodzi, a nie napiszesz "siema" i czekasz. A na furce jerst wielu tutorow np. Barles Karste, Charonsi etc.
Signed, Rodri :D |
Cytuj:
|
Ktoś wie za co Laaco miał delete konta?Czy komuś jeszcze 100 lvl + też cipy skasowały konto?
@Khazul Ciekawe jak mu to udowodnili? Co on wszystkim mówił, że sprzedaje konto? |
Cytuj:
|
wielkie czyszczenie w duskach, ostalo sie tylko kilka osob. imo: dobry ruch, bo powoli sie zaczynal burdel straszny robic. ci, ktorzy zostali wykopani, dolaczyl do gildi aberratio.
ciekawosc ma wzbudza rowiez nowy opis duskow: "The Dark Side has begun." ;p |
Sprawa
Siemka
Szukam ekipy do pekowania 20+ Sorce/Druty ;) moj nick w grze to Aphydion Server FURORA Piszcie osoby chetne w grze albo na prv ;) Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |