Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Kurier 23-08-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jony SoLa (Post 949114)
skad wiesz ze on mnie o to prosil ?? jak ja sie z nim parwie wcale nie znam,widzisz noobie czasem sie mysli potem pisze...to po pierwsze, po 2 Rumcio spokojnie by sobie sam dal rade z takimi .....jak ty,po 3 zabronisz mi pisania postow tu, na forum -.^ ? po 4 jestes takim NoobeM ze nie napiszesz w profilu nawet swojego lvl ?? moze i w pare miechow nastukales te 30 lvl (ale chyba od 2 do 32) tak wynika z twojej wypowiedzi ^^ wiec kolo daruj sobie tego i badz zwyczajnym czlowiekiem a nie patałachem z mini lvl zazdroszczacym innym...nie wiem co Cie w tym tak jara ze zazdrosicisz mu tego lvl i wogule,nie boj sie tobie to nie grozi..

Nobem nazywaj ludzi co sepia "free items w depo".. pewnie jestes jednym z nich:baby:
Rumcio dalby sobie rade z "takimi" jak ja O.o- ale ktory ten starszy czy mlodszy?-.^
Chcialbym to zobaczyc!! Szczerze(nie kazdy tak jak wielu jest wychudlym maniakiem, ktory cale zycie siedzial przed komputerem i ma zwiotczenie miesni)B)
Moze chcecie sie ustawic?:D

mmm.. jakby to ujac.. do 100ki wlasnymi silami nie doszedlem jeszcze.. jakbym mial 2 tygodnie spokojnej gry to bym juz ja mial.. niestety nie moge tego zrobic gdyz banda "patalachow" sadzi ze beda dyktowac nam(neutralnym) co bedziemy robic. Mysla, ze beda nam dyktowac warunki a my bedziemy im uslugiwac i placic za free jak im sie tego zapragnie?-.^
NIE!
Poza tym kiedy powiedzialem ze mu lvlu zazdroszcze?-.^
Zazdroscic mu mozna szczescia ze jeszcze gra a nie ma deleta za sharing..!
Tylko tego!
P.S.Noobem to nazywaj naprawde swoich kolegow, poniewaz jak pokazales nawet nie znasz sensu tego slowa.. do szkoly malutki:baby:

Mia~ 23-08-2006 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 949166)
ehh, gdyby tylko było jakies skuteczne ograniczenie wiekowe albo test inteligencji, ale nie, wpuszcza sie takie dzieci spamujące wyzwiska zamiast posty argumentować

I kurier ma wyższy lv od rumcia, nie ma tu czego zazdroscic

poza tym

Być nie mieć

to wcale nie znaczy ze jest mądrzejszy. . .

Hahaah... teraz to cyrk zrobiliście ;) no nic.. śmiech na sali B)

Kurier 23-08-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jony SoLa (Post 949175)
oo to widze ze kolo ciota w huj jak na wyzszym lvl od rumcia a skile po 80 lol buahahahahahahahha

Sam nia jestes malutki:baby:
Do twojej informacji nie zmienialem w profilu nic od niepamietnych czasow zalozenia konta mimo iz moja postac duzo sie zmienila.. (i sa nie po 80 tylko po 80+, co moze oznaczac caly przedzial 80-89! A to oznacza ze moge miec skille po 81, ale moge takze miec po 89! Nigdy nie bedziesz wiedzial:baby: )
@Color~ nie wtracaj sie za bardzo szkoda twojego czasu;)
Poza tym i tak za duzo juz powiedziales:/ Teraz moja bajeczke o lvlu spaliles:/
Ale profilu nie updatne niech sobie 15 latek mysli ze jest gora..
My i tak wiemy co i jak!:evul:

P.S. A co wiek Colora ma tu do rzeczy malutki?-.^
Jestem od ciebie starszy o dekade wiec zwazajac na twoj tok myslenia: "Myslisz ze jak jestes 10 lat mlodszy to mozesz kozaczyc"?-.^
Naprawde nie wnosisz nic poza spammem na tym forum wiec lepiej znikaj!

Mia~ 23-08-2006 00:29

kurier~~ Piotrku pamietasz mnie ?

Mlecziii 23-08-2006 00:35

Cytuj:

oo to widze ze kolo ciota w huj jak na wyzszym lvl od rumcia a skile po 80 lol buahahahahahahahha

Ty Takich nawet niemasz wiec... A wracając do Rumcia to dlatego ponim tak wszyscy jadą bo jest jaki jest.

Zimpa 23-08-2006 00:36

Cytuj:

1. czlowieku czy ty wiesz co znaczy "+" ??
2. tu nie chodzi o wiek lecz o poziom intelektualny wypowiedzi...
3. Mia~ 100 % poparcia Colorion nie musi byc madrzejszy ;D <ja tez nie>

Mia~ 23-08-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 949234)
1. czlowieku czy ty wiesz co znaczy "+" ??
2. tu nie chodzi o wiek lecz o poziom intelektualny wypowiedzi...
3. Mia~ 100 % poparcia Colorion nie musi byc madrzejszy ;D <ja tez nie>

Zipa spoko luz..no nie każdy jest tak obdarzony takim wspaniałym darem.. no nic sam nie zawsze mam racje ;p jestem człowiekiem w końcu jak każdy z nas... Grałem swoje na galanie troche wiem troche się słyszy chciałem się podzielić :) Na pewno nikt za dobrze nie wiem kim jestem i niech tak zostanie ;) mogę powiedzieć aby ze przeżyłem czasy corenti~~ i te wszystkie inne śmieszne wojny xD a kim jestem niech będzie waszą zagadką...

Mia~ 23-08-2006 00:48

Cytuj:

"poza tym

Być nie mieć"

A Ty coś się Pejii nasłuchał ? (p.s akurat leciał ten kawałek u mnie xDDD)

„…być nie mieć odwieczny dylemat…”

heh powodzenia ;)

Kurier 23-08-2006 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mia~ (Post 949225)
kurier~~ Piotrku pamietasz mnie ?

Tu akurat nie piotrek:P

Moze pomysl dalej!
Powodzenia;)

Mia~ 23-08-2006 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 949283)
Tu akurat nie piotrek:P

Moze pomysl dalej!
Powodzenia;)

NO spoko... Będę nad tym myślał.. juz w krótce odkryje kim jesteś. . .:baby:

A Ty chociaż domyślasz się kim jestem ? Bo coś w to wątpie.. xD pozdro

sliver 23-08-2006 02:38

Jony SoLa wez chlopie daruj sobie to forum i idz z tad.. swoimi wypowiedziami obrazasz kazdego nastolatka bo ja jak mialem tyle lat to jednak pisalem madrzej a nie jak dziecko w przedszkolu ... X( przez takich jak ty ten temat tylko cierpial i cierpi

pawlon 23-08-2006 02:51

Cytuj:

poza tym

Być nie mieć

O.o

hahahahahahaha
sorry color ale nie moge przestac sie smiac, ty to mowisz? toz to lepsza propaganda niz w jakiejkolwiek wojnie na galanie :D prawie spadlem z krzesla, dobrze ze ma oparcie bo bym mogl sobie krzywde zrobic :D

a co do wojny na razie nic sie nie dzieje.... ;(
hwl rosnie w sile i tyle ;/

Colorion 23-08-2006 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 949355)
O.o

hahahahahahaha
sorry color ale nie moge przestac sie smiac, ty to mowisz? toz to lepsza propaganda niz w jakiejkolwiek wojnie na galanie :D prawie spadlem z krzesla, dobrze ze ma oparcie bo bym mogl sobie krzywde zrobic :D

a co do wojny na razie nic sie nie dzieje.... ;(
hwl rosnie w sile i tyle ;/

Kladlem sie spac wczoraj i tak se pomyslalem ze to napiszesz...
Jak chcesz to umiesz sie poznac na ludziach ale twoj problem polega na tym ze widzisz to co chcesz widziec. I masz o sobie za wysoka opinie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mia~ (Post 949207)
to wcale nie znaczy ze jest mądrzejszy. . .

Hahaah... teraz to cyrk zrobiliście ;) no nic.. śmiech na sali B)

Ja nie pisze ze jestem madrzejszy, tylko ty to stwierdzasz dziecinnym zachowaniem

thewojtek 23-08-2006 10:24

09:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rainfanger. He was killed by Tyraael Deathbringer.

Kurier 23-08-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 949496)
09:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rainfanger. He was killed by Tyraael Deathbringer.

Rainfanger-Aug 23 2006, 09:07:32 CEST Killed at Level 113 by Ratten and by Tyraael Deathbringer

Jak napisal Pawlon wczesniej - Wszyscy tutaj dowiedza sie o tym co robimy po fakcie;)

Gratulacje panowie!
The first one.. but not the last:evul:

thewojtek 23-08-2006 10:45

You recognize Destroyer'lorenzo. She was killed by Tharrin.
wielki cwaniak byl.....

pawlon 23-08-2006 11:08

color masz moze troche racji odnosnie mniemania o sobie, ale to dlatego ze glownie wiem ze gram czysto itp, i ze jestem w stanie sie poswiecic dla kumpli, a poniewaz duza wiekszosc playerow nie jest do tego zdolna, a juz zwlaszca polakow bo postacie sa duzo warte w rl, a z kasa nam sie nie przelewa to moze dla tego czasem bywam wyniosly. ale bardzo czesto to jest po prostu taki czarny humor i tyle. tak czy siak mysle ze sam przyznasz ze to co napisales wczesniej co ja cytowalem to "mala" sprzecznosc z tym co prezentowales dosc niedawno wtedy kiedy mielsimy jeszcze jakis kontakt.

tak czy siak, gratuluje udanej akcji panowie sobie i wam, szczescie sprzyja zuchwalym, prawda gran? ;)

Rumcio 23-08-2006 11:09

Pierwsza udana akcja... :S Roxsior
Ale Rainfinger sie prosil expil na d lairze od 8 rano przez cały dzien siedział tam.. bylo pewne ze wkoncu ktos wpadnie na to zeby go ubic jak 95% hwl spi....
Moze wyciągnie wniski i da mi expic z rana :P

thewojtek 23-08-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 949563)
Pierwsza udana akcja... :S Roxsior
Ale Rainfinger sie prosil expil na d lairze od 8 rano przez cały dzien siedział tam.. bylo pewne ze wkoncu ktos wpadnie na to zeby go ubic jak 95% hwl spi....
Moze wyciągnie wniski i da mi expic z rana :P

to sobie poexpisz :)
@pawlon
hahaha ja roxor :)) 4 min z rainem na d lair ;)) ale kto mi za bag f bomb odda? :( glupek nie wiedzial gdzie uciekac u uciekal gora dol przy rope place -,- a potem wpadla ekipa i padl xD

Colorion 23-08-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 949560)
color masz moze troche racji odnosnie mniemania o sobie, ale to dlatego ze glownie wiem ze gram czysto itp, i ze jestem w stanie sie poswiecic dla kumpli, a poniewaz duza wiekszosc playerow nie jest do tego zdolna, a juz zwlaszca polakow bo postacie sa duzo warte w rl, a z kasa nam sie nie przelewa to moze dla tego czasem bywam wyniosly. ale bardzo czesto to jest po prostu taki czarny humor i tyle. tak czy siak mysle ze sam przyznasz ze to co napisales wczesniej co ja cytowalem to "mala" sprzecznosc z tym co prezentowales dosc niedawno wtedy kiedy mielsimy jeszcze jakis kontakt.

tak czy siak, gratuluje udanej akcji panowie sobie i wam, szczescie sprzyja zuchwalym, prawda gran? ;)

Oceniasz posiadając CZĘŚĆ informacji, chciaż z twojego punktu widzenia moze to wygladac troche inaczej

Gz fragow, 3mac tak dalej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18.