![]() |
Nie orientuje się w sprawach Kyry.Mooth~~ why Xolorian z Slayer~~?? cie ubili:confused:
|
Mam pytanie czy ten Moothonost ktory wypowiada sie tutaj na forum to ten mooth z kyry?bo ktos mi mowil ze to nie on.I ze sie tylko podszywa.
|
Cytuj:
|
Mam pytanie czy nie wie ktos kiedy dokladnie wyjda nowe servy?
bo chetnie bym sie przeniosl na kyrze jest zbyt duzo pa etc :confused: :confused: :confused: |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja wiem , za 500k sprzedam ta informacje |
a mozna sie targowac?
a tak naprawde to wiem z pewnego zrodla ze nowe servy wyjda w poniedzialek 13 o godzinie 13;13 btw szymiel here B) |
Wiem ze Szymiel :D xD
Nie nie mozesz sie targowac !! 500k to i tak malo |
zegnam server ciot ktorzy nic nie umieja zrobic w sprawie pa
|
@up
Poprostu to bylo Zajebiste hahahhaha xD "server ciotow" pisze sie server Ciot ;] |
z nerwow sie missclick zrobil
|
ok wyloozuj a co sie stało??^^
|
Cytuj:
BTW i tak wiem ze oddelejtujesz chara :P |
Cytuj:
Moja sytuacja byla podobna, tylko ja PA nigdy nie robilem. P.S. GL na new serwie |
Do Nonixa:
Sorry za moje posty na forum w których Cię obrażałem i mam nadzieje że szybko zapomnimy o tym co się tu wydażyło. //Azeris |
defroy co ja sie bede z Toba klucil przeciez wszyscy na tym forum i wogule wiedza ze jestes najmadrzejszy.
nigdy pa nie stosowalem, jesli zabijalem to tylko w akcjiach z gildia ktore byly wczesniej czyms spowodowane lub z wlasnego powodu. moze niektorzy maja racjie ze oddelejtuje postac, narazie niech bedzie jak jest zobaczymy co sie stanie co sie stalo? zostalem zabity przez nonixa... reason? "za caloksztalt" |
i dobze ci tak :)
|
ehehe azeris ale z ciebie pała :D pamietam te twoje posty "koncze z tibia", "spadam z kyry wkur.wiaja mnie te PA" :D tak kazdego krytykowales "nie bales juz sie", bo wkoncu skonczyles z kyrą, a teraz płacisz i wracasz do gry jak ostatnia ciota.
ps; zjedz mnie za to ;) |
Bo miałem niegrać ale przez niefart skręciłem kolano na meczu w rl i mam noge w gipsie na miesiąc więc skusiłem się na powrót. Żeczywiście wróciłem jak ciota. Mogłem zacząć od 1 lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |