![]() |
@up
On nie był w wojnie jeszcze ;] Teraz możliwe że dojdzie. |
mmmmmmm i love aurea
szuka ktos z RoM-u Uhmakera bo chyba zaczne tam grac .. |
Cytuj:
|
.... Po wypowiedzeniu ROMowi wojny przez BArbariansów sporo osób odeszło z guildi (Czyżby przestraszyli się wielkiego ROMu?) Sir~ napewno nie myślał, że ludzie się spękają i odejdą... I teraz może mieć wieeelki problem :D (Z poważaniem dla Sajgona, ale nie lubie tej guildi -.-)
Nie było mnie parę dni, ale oprócz normalnych "Wydarzeń ze świata Aurea" zaczęliście zaśmiecać ten temat... (kilka wiadomości o śmierci 5 i Maćka + pare osób z FORu) przybyło mi 7 nieczytanych stron w ciągu pare dni. Przystopujcie, bo większość postów to wrzuty na siebie nawzajem itp... Looz baby ;] |
Fast'keff Oct 16 2006, 14:35:34 CEST Killed at Level 68 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii
_./ ROM! |
Cytuj:
|
Cytuj:
ech... tylko widac, ze FOR nie boi sie expic..a nie _./ ROM! to samo by bylo jakby ROM expic a FOR by robil mass logi... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zastanów się co piszesz. A przynajmniej nie kupuj postaci. /Kosher Pig |
Zevs:
Oct 16 2006, 17:23:00 CEST Killed at Level 142 by Mastro Scue and by Thalvion Dracozius: Oct 16 2006, 16:58:17 CEST Killed at Level 101 by Lukcik Almighty and by Qwenball Toots Zekiv: Oct 16 2006, 17:02:49 CEST Killed at Level 120 by Soulcrasher and by Butibof Justys Druidka: Oct 16 2006, 17:30:12 CEST Killed at Level 83 by Piaty Jezdziec Apokalipsy no i RoMowi nadzieja znow pozostana snake attacki ;p |
Doneq dlaczego po tej akcji nie napiszesz _./ ROM?
_./ FOR |
A Ty byś napisał, jakby twoja guildia w dupe dostała ?? :D
|
Cytuj:
polacy robia wiekszy power abusing jak ROM i wszystkie inne slynne szwedzkie gildie razem wziete :) |
Cytuj:
Ogólnie rozwaliłeś mnie "non stop handluja charami i kasa z tibi za real sianko" xD! /Jojo |
Idiotów, PAersów i cheaterów masz po obu stronach. Ale w RoM i FoR znalazłby się ktoś normalny...
Nie skomentuje "pl is bad swe in no bad" bo to było już wiele razy przerabiane... /Kosher Pig |
zevs pr0'gamer _/
widzialem na rl jak pada....zal.pl w najczystszej postaci. strapowany wsród krzaczków przez bande 20~lvli _./ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokładnie, trap nie do spieprzenia np. między mostem Dwarfów a drogą przez ten śmieszny kanionik, ropają Cie i leżysz, jedyny ratunek Ue i ban ^^ Wiem, bo sam sie tak wpieprzyłem, a ja sie łatwo upierdolić nie daje ...
/Jojo |
[CHAR]Josk[/CHAR] Hak3d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |