![]() |
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich tibijczyków.
|
Gratz dla was chlopaki !! Pobawcie sie teraz w piaskownicy nowymi prezencikami :D:D:D:D
Joanna & Komi ! Naprawde zaslugujecie <333 no i Gz dla Ancienta, SeQ zrobisz nastepnym razem ;> ~~~WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKUUUU:***~~~ |
Merry Xmas =))
|
hehehe.. nono.. a jak mikołaj?:>
|
Seq
Dec 26 2006, 20:21:46 CET Killed at Level 142 by Morita De'Vrie Czasem ludzie mysla ze posiadaja wladze ktorej tak naprawde nigdy nie mieli. Topic na Tibia.com z wyjasnieniami od Mority : http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1494554 Ehh musialo byc goraco :P |
lul gdybym gral na titani to proste ze by sie ich wywalilo ;f ohh ta titania ;f
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tutaj widać mentalność waszą, waszego team'u, już zaczeło sie od lockharta jak chłopak odszedł zaczeliscie na siebie wrzucac, składać falszywe oszkarżenia. jednak tutaj możemy zobaczyć jak zachowuje sie ktos, kto stosuje PA i ginie od PA xd smiać mi się chce... ale to musiało prędzej czy pozniej przyjsc... a jeśli seq, uważasz, że nie jesteś PA, to przypomnij se, jak zbierałeś brown clothes... |
Taki ch**owy prezent na swieta :<
Nie no SEQ bedzie okokoko ;] |
Zasluzyles na to :>
|
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A od Yapana wali ^^ |
Cytuj:
I wypraszam sobie bo ja jestem big PA !!! NIE WIDZIECIE MOICH TALENTOW <FOCH> Nie no zarciki .....powinno byc all dobrze ale sie okaze:(:):evul: |
najprawdopodobniej dzisiaj przywitamy, kolejne dwie osoby z S7, które osiągnęły 100 lv - Genkotsu i Master Vilum. Gratulacje beda pozniej xD
|
Cytuj:
xDDDD |
21:13 Genkotsu [100]: 21:12 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz Genk i Vilum! |
Gratulacje tym 2 panom :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |