![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
m±ka i woda i masz makaron xD |
Albo weĽ jakies stare adidasy, i tylko sznurówki powyci±gaj :P
|
Witam :P
Ladnie sie dzieje na Arcanii, szkoda, ze pol roku temu chara sprzedalem ;/ teraz zapewnie bym wspomogl polska strone, no coz - GL ! |
Cytuj:
|
|
Nooby sie Leja za Polske :)
Haill Noob team :) Taki edit :) 16:25 Zbakany Drut [16]: jeszcze polska nie zginela kiedy my zyjemy co man hiszpanie zabrali ue odbierzemy 16:24 Hell'Mullerek [11]: Jeszcze Polska nie zginela kiedy my zyjemy co nam obca przemoc wiela szabla odbierzemy. Marsz marsz dombrowski z ziemi wloskiej do polski za twoim przewodem zlaczym sie z narodem. [...] |
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Beach.gif Beach frags: Lindlay Jan 10 2007, 22:02:53 CET Killed at Level 118 by Makea Stoneheart Aata Arhari Jan 10 2007, 22:03:02 CET Killed at Level 215 by Fosfik Ares dragoon Jan 10 2007, 22:03:39 CET Killed at Level 138 by Fosfik and by Lya Ly Bedurion Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher and by Elanor Simil http://static.tibia.com/images/guild...er_Turtles.gif DPFT frags: Ron al ninio Jan 13 2007, 02:46:12 CET Killed at Level 100 by Tiuso and by Cador Mawr Healer The Druid Jan 13 2007, 18:51:41 CET Killed at Level 89 by Medivh Shady Stan wojny: DPFT vs. Beach (2:4) ps. panowie zarty zartami ale esp jak zauwazylem i inny pewnie tez sa mocno zdeterminowani, wiec pomagajmy sobie jak tylko mozemy.... ;) |
No takie posty to profesjonalnie wygl±daj±.
A dzi¶ mnie noob chary beach chciały ubić...chamstwo =/ |
najs alz'q ! B)
|
co ty sie wyswietlasz z tymi fragami juz kazdy to wie pozatym healer nie jest w beach jakbys nie wiedzial
|
Ucek morda. Bardzo dobrze ze to zrobil bo przynajmniej wiele osob nie bedzie juz pisalo postow typu "jakie staty wojny" itp. A healer moze nie jest na wojnie ale jest bardzo zwiazany z beach...RL paru membersow
good alz'q =] |
Liczenie healera ktory jest poza war to jakby policzyc zina ktory padl w trapie...totalny bezsens...wezcie jeszcze policzcie fragi na tych noob charach co ubily damoona rofl
|
zin i heller się nie licz± we fregach , zreszt± to ja mam głęboko w ..... fragi , fragi to nie wszystko , liczy się kto zostanie po wojnie. I kto będzie dominował na wojnie ( nie tylko fragami ).
|
Hehe no wła¶nie tego jako¶ nie policzyli¶cie:p (!).
Thesik'a też w takim razie policzcie jako frag dla Beach:D . |
rezerwa nie badz taki kozak bo do mielca mam niedaleko
|
o widzisz
serdecznie zapraszam=] |
To jak juz liczycie wszystkie fragi to moze policzycie tez [CHAR]Dreazy[/CHAR]? :P
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |