![]() |
:D Maturalna klasa, kiepskie oceny mialem sellnolem go na allegro w pazdzierniku na 91....lvl ;/ ale teraz koelzka zwatpil i dla mi pasy to probuje cos zadzialac w przygotowaniu do war:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
SKullita own3d
|
Gz dla polaków, kolejne bardzo mądre posuniecie.
Dzis ustawiam noobchary żeby porobić runki dla pl na wojnę czekając na manę wchodzę na foum tibia.pl po chwili lookam na tibie a moje oba chary martwe jak zapytałem za co to powiedziano mi że tak pl zbierają hajs na war to juz jest przegięcie najpierw na forum chcą żeby im runki dawać a jak już ktoś chce zrobić im te parę bpów to go noobcharami zabijająX( Chętnie tez polootował bym trochę swoim nowym pallem żeby dać wam pare bp sd ale jeszcze przed war bylem hunted by xazez and hampish8o po za tym nie wiem co jeszcze polakom do łba strzeli i boję sie z dp wychodzić bo mnie jeszcze pl ubiją Wiem wiem od czasu wojny jeszcze ani razu sobie pz na swe nie zrobiłem ale chce wam tylko przypomnieć ze zabijanie osób którzy wam pomagają to nie jest droga do zwycięstwa:( Gz za Skullita:cup: |
No i Xazez wbił rs'a i został mu chyba jeden unjust do bana :P Hail our noobchars _/
|
Ktos nagrywal?
|
Axel Xerenous
Apr 21 2007, 21:05:56 CEST Killed at Level 135 by Xazez ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja z niego nie skomentuje...
Dla mnie on nie jest polakiem... |
a Samek dla ciebie jest polakiem? Albo Marco Josef
|
Samka nienawidze..
A Marco poprostu nie lubie ;p |
To całe noob pk to miala byc zabawa w carlin. na poczatku bylo tam z 5 osob. wycieczka skonczyla sie w thais a ekipa z 5 osob zrobila sie w 20 +/-
|
wszyscy porównują tą wojnę z wojną na Furorze a nikt nie powiedział żeby nie zapomnieć o tym że runki paralize bywają przydatne;)
|
Cytuj:
|
Dzisiaj dostalem niezwykle dziwna propozycje od Zulina:O
chcial ze mna duela!? Myslalem ze to joke...^^ |
Kumpel tak sie cieszyl wczoraj na tą wojne...
Cytuj:
|
Mam kolejny bp m wall pisać kto potrzbuje :D
|
ehhh zarabiacie w ten sposób na wojnę że zabijacie polaków którzy mogli by się przydać, nie wiem czy to ma sens bo taki np. Dymm Dagers mógłby wam pewnie coś dać albo sd porobić a wy go jeszcze szwedem nazywacie, pewnie wiedzieliście że on jest pl bo o tym ze demon ahmet jest pl to musieliście wiedzieć a i tak go zabiliście
|
Mefisto mi mozesz podeslac do Venore
Co do tych martwych polakow przeczytaj poprzednie moje posty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |