![]() |
Jezu Chrystus --Thoria
Leszcz już delete chara,i dobrze bo bym go zabił xD |
Zaczynamy:D
Furora: Nie wiedziałem jak sie nazwać Na h*j mi ten kaktus Szybki jak mineta( to jest the best) Adam Brat hawrysia( z 22lvl wyszedl na maina poczym zostal zrokowany) Karmazynowa zupa pomidorowa nie wiem czy istnieje jeszcze Candia: Napleta mam ściętego Kyra Loloololololllo chyba tak sie pisze ale nie jestem pewien 8o |
Cytuj:
Pozatym ty też nie jesteś lepszy z tym swoim "urzywać", "tibi", "niemożna". |
czarnyjestzly - Candia
|
heeh
Nie ma wolnych imion lub niemawolnychimion - Balera (nie wiem który prawidłowy)B)
|
No, to jadziem:
Askara(main): Dupolas, Abdul Wisimilacha, Plucikson (mnie to śmieszy). |
a mnie nie -.-
na jakimś świecie widziałem nick Krowi Placek na Securze: Rozpackana Watroba (czy jakoś tak) na Balerze: Zgwalcilam Misia -.- |
Szalony Zboczeniec-Harmonia
|
:p
Ja widzialem
-Pyta Dragona [Candia] -Nie Ma Gdzie Expic {JA}[Candia] -Ruch*j Dupe Puki Czas [Aurea] (Chyba) -Jem Dupe [Candia] |
ja widzialem
trzy kilo kartofli-nebula (usunela postac) lodowka pelna zarcia-saphira frodo dagins-wladca bryloczka-saphira |
Na Valorii była kiedyś postać o nicku "Krulewna Piz***ona"
|
21:18 You see Paulinq of Azura (Level 1). She has no vocation. Postac na Berylii
|
21:34 You see Czekoladowa Prezerwatywa (Level 5). He has no vocation.
|
Ja widziałem gościa "Robin chudl bo nie jadl"
|
Moje nicki:
Pogromca Daktyli Pogromca Bananaow Hongba <- moja pierwsza postać w tibii Zajebany Burak Straszny **** Qmpel: General Olszyk <- sir Olszyk to miejscowa pijaczynka :) (bez obrazy dla nikogo oczywiście, taki już los, a wy i tak nie wiecie kto to jest) Na xanterze, dawno, dawno temu widziałem nick: Prze Huj Na Plaskie Dachy, ale już deleted ;/, widziałem jakąś ziomalke o nicku Mleko Mamy, tylko nie wiem czy chodzi o posiadanie mleka przez kilka osób, czy mleko matki... widziałem nick Wsadz mi w dupe, Obciagnij mi prosze itp. niektórzy mają poprostu żałosne nicki, a nie śmieszne |
Franek zjedz ogorka <depo qmpla>
Zenek zakladaj kapcie <moje depo> bx PoZdRo xd |
Mnie rozśmieszyły:
Kocham Dunaj(Harmonia) Misiu bez Nogi(elysia) Powiem Mamie!!!(nebula) Czekoladowy Cukiereczek( na niepamietam na jakim) Ja osoboscie widziałem tylko Kocham Dunaj a reszte u kumpla,bo ja gram na Harmoni i Menerze |
@Adolphus Elbragol
(1 strona) wszystkich wyzywasz...i nad pisaniem wyrazów popracuj... @topic zabij syfa umyj mi nogi <brat zioma o niku zmień mi skarpetki> Tajny agent skupu trzody ..nie chce mi sie wymieniac :) |
Zajebe Cie - Titania
Maly Samochodzik - Titania Pajac The Lawe - Titania Uciekl Mi Autobus - Inferna |
A to moje:
-No hak me blz -Bojowka Hesbollahu -Rydzyk Radio Maryja -Hakli mnie plax itamz -On the of de at chimera All chimera ;> |
Moje chery
Ja mam takie Charakterki nawet śmieszne 1.Serek Zabijaka (Shivera) 2.Serek ze Śmietaną (Fortera) 3.Ksionc Maciek (Fortera lub Shivera nie pamiętam) 4.Tragarsus (k**** też żem zapomnial)
|
22:28 You see Pieprzone Guwno (Level 1). She has no vocation.
Antica n/c |
Nick
Ja widziałem gościa na Rooku a potem na mainie o nicku "Nie bij mnie" xD:p
|
Nicki moich depo charów:
* Lubie Kielbaski Wegierskie * Lubie Rozowe Rajtuzki * Fortuna Sie Toczy Kwadratem * Kaloryfer Niebytu Dzięki takim nickom pamiętam, że w Lubie Kielbaski Wegierskie trzymam jedzenie, a Lubie Rozowe Rajtuzki części eq na sprzedaż :P |
Wdlug mnie...
Ja mialem nick "Sprite Wypij Mnie"... Jednakże dostalem bana za kryptoreklame ;).
Ale jak zaczelem grac na titani (ok 7lat temu) spotkalem goscia z nickiem "Ruchaj Barbi az sie zgarbi" (doslownie) lecz chyba juz go usuneli. Tak propo co do zalożyciela tego tematu ""LUBIE ROLNIKÓW" :) :cup: |
Mój piękny nick...
Hardcorowy Dozorca
----l l---- Kardiochirurg ----l l---- Szeregowy ----l l---- Hydraulik All to moje postacie, zrobiłem je na 6 grudnia żeby posępić coś od Santa Clausa:) :) Czyżby Teddy Bar??8o 8o |
Ja pamiętam takie nicki, ale nie pamiętam z jakich swiatów i to dawno było, czyli moga juz nie istniec ;)
-Obi sam se robi -Odbytex -Lukasz okrutnie dobry -Bojowy Tukan |
You see Frytek Podpalacz (Level 1). He has no vocation.
|
Nieczytaj Nick
krzywa nied****** |
Calmera
Na calmerze byl koles o nicku - Stefan pizdzisko szosty ;)
|
Hehe na Samerze kiedys byl kolo co mial nick Zapach klopa o poranku ale nie sadze zeby jeszcze istnial ;p
|
Krzysztof Kononowicz of Isara
|
A widzieliście tych typków :P
-Dziecko Cioty -Kupie Buty -Mine plz |
ja widziałem
obi wiertarka <celesta> stefan wentylator <celesta> dziadek kleofas <celesta> pazdzioch debl <celesta > 8o 8o 8o |
Odp.
Krzysztof Kononowicz
|
Najguszy nick to
kupa antylopy B) 8o :cup: jajko anny kupie of piurka:p |
Lord Dupa of The Druid
Wladek pogromca orszabali |
Moja postac to :
Proszek wizir :D |
Może się wcześniej powtórzyły, ale nie chciało mi się czytać :p :
"Cos mi tu kotletem jedzie" z thorii (ten nick już nie istnieje :p ). "Zle sie czuje" z aldory. "Szalony kotleciarz" z aldory. Tylko tyle pamiętam, ale było ich więcej :D :D edit: Ooo przypomniało mi się "Prosze nie bij" z aldory. :p :p :p |
Stefan Wentylator :) To mój kumpel ze sql zrobił sobie taką postac ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |