![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogliśmy normalnie pogadać ale to juz naszczęście przeszłość.:) |
Jak nie chcesz nie musisz ze mna gadac,nie bardzo kumam czemu ale pewnie masz jakis powod,pewnie tak samo ciekawy jak to za co padl Damian ale mniejsza.Ja tam plakac nie zamierzam,kto byl moim ziomkiem to bedzie dalej,nawet jak bedzie tak ze bede z nia musial stanac po przeciwnej stronie barykady,ale teraz zauwazam ze nie wszyscy potrafia dojsc do tak banalnych wnioskow i jest schemat wiekszosc nie lubi = ja nie lubie. Hail konformizm.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fayter ! jesteśmy z tobą !
Nie słuchaj tej szmaty Zuliona... co on wogle ma do gadania? Pochodzi ze wsi gdzie mieszka 15 osób z czego 8 to gracze Tibii a pozostała 7 to ich rodzice którzy też często sharują z nimi. |
Kupie to i bede uzywal hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh
|
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. |
Cytuj:
a co do ludzi z Sf jak nie wiesz nic na dany temat to sie nie wypowiadaj i nie rozumiem po jaka cholerę wracasz do tego co było x miesięcy temu sentymentalny sie stałeś z dnia na dzień? grasz to graj a nie jakieś bzdety wypisujesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
to widać po twoim commencie na tibia.com ale na tym forum nie jestes zbyt mile widzianym gosciem uswiadom to sobie w koncu ;)) |
Cytuj:
|
nie moge telefonem edytowac
@edit A TWOJ PODPIS NIE JEST ŚMIESZNY. SZMATO. |
^^ :D twoj podpis za to mnie rozbawił do łez ..:D tak samo jak twoj post
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@tibijczyk ~~
Amorozo ?? (bynajmniej podpis w jego stylu ). Btw. PZ jest fajny... |
Cytuj:
kamsz gdzie moja kasa na serwer!!1 teraz jakis lewy jest!!1 |
fayter jest nie mile widziany? nawet gdy pierdnie jest mile widziany, chociaż często jest prowodyrem. tu wszyscy kochają bobka (ci co go znaja ofc)
gidekab@ jak ci jego 'osobiste wywody' nie pasują, to istnieje opcja ignoruj. nikt ci nie kaze tego czytac, nikt cie nie zmusza. kamsz@ jesli bobek by nie mial zielonego pojecia co sie dzialo, nie robilby z siebie posmiewiska. widocznie musial cos wiedziec :) |
nie bylem w sf,na cale szczescie,poprostu zapamietalem ze tez duzo padali,byl placz i porownalem to do swojej sytuacji jak ktos jest tym urazony to ma problem,mam na to w_je__ne
ktos tam wyzej* nie musze byc lubianym przez wszystkich,a zwlaszcza przez netowych top guy'ow |
'wyjebane' te slowo bylo ukryte! wygrałem samochód? nie? jebany prowodyr!
|
bobik czemu nie chcesz zacytowac mego pseudo!! prowodyr
|
Cytuj:
|
a dlaczego obrazasz felcia, co ci zrobil ten biedny wiejski skromny chlopaczyna
|
Cytuj:
bobik, jak to mowi madzia dzikus 'chyba dawno deda nie zarobiłeś' ehh bobek i po co wyzywasz |
Cytuj:
a jedyna osoba która ma jakiś problem jesteś ty pisząc głupie teksty i żaląc się na tym forum. to jest moje ostatnie zdanie na ten temat i nie będę się więcej wdawał w pyskówkę z tobą swoje powiedziałem a ty jak chcesz możesz to ciągnąć dalej pisząc miedzy innymi ze masz na to wyjebane przyczepiając się mojej argumentacji lub komentując każde moje słowo ewentualnie starając się wykazać ze racja jest po twojej stronie ponieważ w końcu Jaśnie Oświecony Pan F. wie lepiej |
a chcesz w morde mała psino
joke i tak cie lubie kwadrat hehehe dzółk |
Cytuj:
|
Cytuj:
bemo siedz cicho bo w*****asz a moge przypomnieć pare faktów na twoj temat, szmato |
Cytuj:
no ale przeciez wiesz lepiej co ja bede dyskutowac~ eot @bemo tego nie bylbym taki pewien |
no to moj blad sry,tak czy inaczej dla wielu "fight for better server" bylo jak hasla z kampani wyborczej
|
BOIL I CALIS DWA PEDAŁY RAZEM W DUPE SIE JEBAŁY
|
kamsz@ bywa :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
felix@ traj jur lak faker |
Zulion Sapira forum fajter kto teraz w pz?;o
Dec 09 2008, 21:21:21 CET Killed at Level 138 by Modis Thart and by Belial Assassin dobranoc |
Akcja ! ! !
|
Cytuj:
|
wczoraj padl 2x Wiglaseek a dzis Clapek gz :)
|
sad day bedzie mial niedlugo filusz i seva jak bedzie w spiczynie o,o
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |