Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Tragicall 07-10-2006 16:53

Dostosowujemy sie do zasad gry, które wy ustaliliście. Skoro wy gracie niehonorowo, to dlaczego od nas wymagacie tego :confused:

pawlon 07-10-2006 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021007)
Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana

Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkachX(
mniej niz zero tyle powiem

Xalade Shielyna
Oct 05 2006, 19:30:17 CEST Killed at Level 99 by Xees
and by Camuh

a teraz porownaj daty smirci? kto zaczal pierwszy? xalade nie byla u nas, nie miala kasy, nie zamierzala dojsc, zginela za nic. kto mieczem wojuje od miecza ginie.

nie podoba mi sie zgon boltana, i pewnie bym kazal go splacic gdyby nei nastawienie jego "przyjaciol" teraz nie zamierzam nawet kiwnac palcem.

Agnieszka21 07-10-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1021058)
Byla taka piosenka nawet.. Mniej niz zeroooo, mniej niz zerooooo oooooo:D

Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany..

Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial.....
Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan..
Nic dodac nic ujac..

Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny..

Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat

pawlon 07-10-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021111)
Wy tzn kto?? Ja.. czy boltan .. czy kto???

wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya ;)

Kurier 07-10-2006 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021127)
Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat

Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!

Kto mieczem~, ten~!:baby:

Agnieszka21 07-10-2006 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1021128)
wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya ;)

wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...

pawlon 07-10-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021161)
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...

nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.

Agnieszka21 07-10-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1021156)
Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!

Kto mieczem~, ten~!:baby:

jesli chodzi o szkole... o to sie nie martw.. ty ne posiadasz 20% mojej wiedzy
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie

Agnieszka21 07-10-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1021173)
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.

zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...

ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..

Kurier 07-10-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021178)
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie

Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc:( Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!

Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..

Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?
P.S. akurat ty mojej meskosci oceniac nie bedziesz... Nie stac cie na fachowa ocene :p
P.S. 2.18:19 Duo Da Jah [75]: 18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
Masz maciusia.. wraca do swoich sztuczek;]

pawlon 07-10-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021198)
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...

ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..

18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik

to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?

co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje;)

Agnieszka21 07-10-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1021208)
Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc:( Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!

Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..

Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?

No ok.. nie wnikam juz w Twoja wiedze..
Hmm ja miesiac temu opuscialam Galane.. wszyscy chyba wiedza dlaczego.. i nie wnikalam w to co sie tu przez ten czas dzialo, wiec
Mackowi nic na ten teamt nie mowilam bo co mnie to.... slyszlam ze hmmm wojna sie skonczyla itd.. a to ze znowu macie wasza sprawa.. chodziaz hmmm nie jest mi smutno z powodu smierci kondy:P

Agnieszka21 07-10-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1021212)
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik

to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?

co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje;)

Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke

hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach:)

Kurier 07-10-2006 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021227)
Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke

hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach:)

Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]

Demiphant 07-10-2006 18:56

Aylitha huntuje mojego rl frienda,powiedział mi o tym wczoraj w szkole(rl friend) za friko to czemu ja nie mogę jego kolegów lać??A tak w ogóle podstawą wygranej wojny jest zniszczenie zaplecza przeciwnika czyli w przypadku tibi runmakerów,przyszłych członków strony przeciwnej.

Azenus 07-10-2006 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021227)

Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket :confused:

Yuge 07-10-2006 20:03

Popieram Azenusa bye bye ;)

Agnieszka21 07-10-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1021282)
Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket :confused:

Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1021232)
Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]

*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji

Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl :)

Colorion 07-10-2006 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021429)
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz

*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji

Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl :)

No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp

Agnieszka21 07-10-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1021496)
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp

ucze sie.. :)

Satan666 07-10-2006 22:06

Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony

Heelto 07-10-2006 22:28

22:21 You advanced in distance fighting.[70]

Jeszcze parę skilli i trzeba zacząć expić ;)

Dymas16 07-10-2006 22:59

Ej mam pytanie co musze muwic na edron do tego kolesia zeby miec ten outfit z mf na pasnie??:> plx fast!!

Kurier 07-10-2006 23:04

22:47 Trio Da Jah [102]: Demiphant on Galana has been excluded.

tyle...

P.S. pewnie hi
addon
badz hi
lottery
nie wiem nie probowalem:>

Agnieszka21 07-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satan666 (Post 1021659)
Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony

naucz sie czytac!!!.. a garc moge na 10 servach jesli bede miala ochote.. i pisac na kazdym forum
a jesli to cos zmieni to zrobie change w profilu

Rumcio 07-10-2006 23:12

Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów?

Satan666 07-10-2006 23:22

Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna

Agnieszka21 07-10-2006 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satan666 (Post 1021767)
Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna

ehh poznales mnie z tej lepszej strony :)

Doggie 07-10-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021178)

Lol to, że jesteś dziewczyną tzn. że masz jakieś większe prawa czy jak, inne przywileje? Nie wolno Cię dotykać bo od razu "typowy mężczyzna", a co prawdziwy dżentelmen by Cie nie dotknął... lmao - - i najlepiej tłumaczyć, nie moc w odegraniu się słowami, śmierc w Tibi...
Pozdro i poćwicz - -

Doggie

pawlon 07-10-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1021754)
Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów?

nie dajemy rady? ja sobie dzisiaj siedzialem outside pz tyle ile chcialem, bylem tez sporo afk w dp, jakos nikt z "hwl" nie odwazyl sie nawet wyjsc na hunta. a co do twojego pytania, wszsytko jest mozliwe jesli aylitha zacznie zabijac ludzi ktorzy znaja kogos w relictus na randomie jak o mnie chodzi mi zadnych wrogow nie potrzeba, no moze paru bo by bylo nudno ;) ale jedno sie ze mna zmienilo, juz nie bede mowil nie wazne jak oni graja wazne zebym ja byl fair, jesli oni zagraja w ten sopsob, odplace tym samym i mozecie byc pewni ze z % - inaczej sie z wami nie da.

Kurier 08-10-2006 00:07

23:26 You advanced in shielding.

jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:>

Agnieszka21 08-10-2006 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1021779)
Lol to, że jesteś dziewczyną tzn. że masz jakieś większe prawa czy jak, inne przywileje? Nie wolno Cię dotykać bo od razu "typowy mężczyzna", a co prawdziwy dżentelmen by Cie nie dotknął... lmao - - i najlepiej tłumaczyć, nie moc w odegraniu się słowami, śmierc w Tibi...
Pozdro i poćwicz - -

Doggie

Wyrywasz jeden wyraz z kontekstu i piszesz na ten temat historie.. wrzuc na looss.. czy ja pisalam cos o tym ze.. ze wzgledu na to ze jestem dziewczyna itp. ..

Azenus 08-10-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021828)
Wyrywasz jeden wyraz z kontekstu i piszesz na ten temat historie.. wrzuc na looss.. czy ja pisalam cos o tym ze.. ze wzgledu na to ze jestem dziewczyna itp. ..

loooossss, taaaa 8o //wyrafinowane slownictwo
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol

panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D
pozdro

thewojtek 08-10-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1021826)
23:26 You advanced in shielding.

jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:>

Gratki;*

@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)

Agnieszka21 08-10-2006 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1021832)
loooossss, taaaa 8o
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol

panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D
pozdro

lol ty lepiej idz do kosciolka..
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa..
* "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina .
*.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy
* eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty

Azenus 08-10-2006 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1021837)
lol ty lepiej idz do kosciolka..
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa..
* "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina .
*.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy
* eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty

o kurde, ale mi dokopalas, odnosze wrazenie ze rozmawiam z kims o poziomie intelektualnym mniejszym niz ten odpowiedni do wieku (?) przedstawionego w nicku.
Bylbym zadowolony gdyby w Polsce bylo "35 *C" i zeby wszystkie panie chodzily "bez golfów"
Zdjecia masz do asslickingu i tyle :]

Doggie 08-10-2006 00:43

@Agnieszka21

Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : /

Doggie

Dragon86 08-10-2006 01:33

>.<
czy jest sens prowadzenia tej rozmowy dalej? wiadomo ze podczas kazdej wojny h-lvli gina ludzie ktorzy nie sa bezporednio w nia zamieszani, a to ze Ater~ bilo kumpla relictus nie swiadczy ze Relictus musi postepowac tak samo (wiem, wiem zniszczyc zaplecze wroga:p ) ale czy kazda osoba ktora jest przyjacielem wroga odrazu zanczy ze mu pomaga <niesadze> wiec kazda ze stron powinna pokazac ze ma troche honoru i szacunku do siebie i niehuntowac ludzi ktorzy tak naprawde niemaja/ nmiechca miec nic wspolnego z ta wojna.

Demiphant 08-10-2006 08:11

HWL ubijało moje drugie postacie na war i nie było co skamlać,Maciek nadal ma dostęp do BOltana.

Rumcio 08-10-2006 10:18

@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)[/quote]

a moze i widzialem... Wez juz niesciemniaj ze go blokowalem bo on nawet na mostek nie wszedl..
A co do widoków nie są złe...:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.