![]() |
Dostosowujemy sie do zasad gry, które wy ustaliliście. Skoro wy gracie niehonorowo, to dlaczego od nas wymagacie tego :confused:
|
Cytuj:
Oct 05 2006, 19:30:17 CEST Killed at Level 99 by Xees and by Camuh a teraz porownaj daty smirci? kto zaczal pierwszy? xalade nie byla u nas, nie miala kasy, nie zamierzala dojsc, zginela za nic. kto mieczem wojuje od miecza ginie. nie podoba mi sie zgon boltana, i pewnie bym kazal go splacic gdyby nei nastawienie jego "przyjaciol" teraz nie zamierzam nawet kiwnac palcem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz dziewcze do szkoly lepiej... A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...! Kto mieczem~, ten~!:baby: |
Cytuj:
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc... |
Cytuj:
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje. |
Cytuj:
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie |
Cytuj:
ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad.. |
Cytuj:
Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje.. Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum? P.S. akurat ty mojej meskosci oceniac nie bedziesz... Nie stac cie na fachowa ocene :p P.S. 2.18:19 Duo Da Jah [75]: 18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik Masz maciusia.. wraca do swoich sztuczek;] |
Cytuj:
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel? co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje;) |
Cytuj:
Hmm ja miesiac temu opuscialam Galane.. wszyscy chyba wiedza dlaczego.. i nie wnikalam w to co sie tu przez ten czas dzialo, wiec Mackowi nic na ten teamt nie mowilam bo co mnie to.... slyszlam ze hmmm wojna sie skonczyla itd.. a to ze znowu macie wasza sprawa.. chodziaz hmmm nie jest mi smutno z powodu smierci kondy:P |
Cytuj:
hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach:) |
Cytuj:
|
Aylitha huntuje mojego rl frienda,powiedział mi o tym wczoraj w szkole(rl friend) za friko to czemu ja nie mogę jego kolegów lać??A tak w ogóle podstawą wygranej wojny jest zniszczenie zaplecza przeciwnika czyli w przypadku tibi runmakerów,przyszłych członków strony przeciwnej.
|
Cytuj:
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket :confused: |
Popieram Azenusa bye bye ;)
|
Cytuj:
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz Cytuj:
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment *niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl :) |
Cytuj:
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego. You advanced from Level 44 to Level 45. kto chce sd providera? 6k per bp |
Cytuj:
ucze sie.. :) |
Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony
|
22:21 You advanced in distance fighting.[70]
Jeszcze parę skilli i trzeba zacząć expić ;) |
Ej mam pytanie co musze muwic na edron do tego kolesia zeby miec ten outfit z mf na pasnie??:> plx fast!!
|
22:47 Trio Da Jah [102]: Demiphant on Galana has been excluded.
tyle... P.S. pewnie hi addon badz hi lottery nie wiem nie probowalem:> |
Cytuj:
a jesli to cos zmieni to zrobie change w profilu |
Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów? |
Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna
|
Cytuj:
ehh poznales mnie z tej lepszej strony :) |
Cytuj:
Pozdro i poćwicz - - Doggie |
Cytuj:
|
23:26 You advanced in shielding.
jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:> |
Cytuj:
|
Cytuj:
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D pozdro |
Cytuj:
@rumcio to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!) |
Cytuj:
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa.. * "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina . *.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy * eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty |
Cytuj:
Bylbym zadowolony gdyby w Polsce bylo "35 *C" i zeby wszystkie panie chodzily "bez golfów" Zdjecia masz do asslickingu i tyle :] |
@Agnieszka21
Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : / Doggie |
>.<
czy jest sens prowadzenia tej rozmowy dalej? wiadomo ze podczas kazdej wojny h-lvli gina ludzie ktorzy nie sa bezporednio w nia zamieszani, a to ze Ater~ bilo kumpla relictus nie swiadczy ze Relictus musi postepowac tak samo (wiem, wiem zniszczyc zaplecze wroga:p ) ale czy kazda osoba ktora jest przyjacielem wroga odrazu zanczy ze mu pomaga <niesadze> wiec kazda ze stron powinna pokazac ze ma troche honoru i szacunku do siebie i niehuntowac ludzi ktorzy tak naprawde niemaja/ nmiechca miec nic wspolnego z ta wojna. |
HWL ubijało moje drugie postacie na war i nie było co skamlać,Maciek nadal ma dostęp do BOltana.
|
@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)[/quote] a moze i widzialem... Wez juz niesciemniaj ze go blokowalem bo on nawet na mostek nie wszedl.. A co do widoków nie są złe...:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |