![]() |
Cytuj:
|
Dlaczemu????
|
Balu Kiler napisał w swoim commencie, że nie szanuje mnie i Schnapiego :/:/:/
CO MY CI ZROBILIŚMY:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((( SD FLY PEOPLES DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
On już to ma z 2 miechy :P :))
Schnapie go sfragował wiec się obraził :D a Ty mu sie nie spodobałeś :D Wiesz jak to z ludźmi jest Aego |
Cytuj:
|
burniasty ty znasz te phoenix family z kyry? bo widze ze ty wrocław
|
Cytuj:
|
no zalfik zawiodlem sie na tobie.
|
Z powodu ktorego z moich postow na tibia.com? :>
EDIT: Ah juz znalazlem: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1629757 Otoz moj drogi przyjacielu, jesli juz piszesz, ze ktos jest taki smaki czy owaki to poprzyj to odpowiednimi faktami. Dlatego napisalem to co napisalem, iz wierze, ze miales jakis powod do tego co napisales i chcialbym to poznac. Nie traktuj tego jako obrone Kotiego bo akurat mnie ten koles ani grzeje ani ziębi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szaranczq, z zamknietych mam 19 na 20 na bank, zobaczymy jak poszla reszta :> !
|
Ah to Lenrock napisal ten temat. Wybaczcie, ze Was pomylilem :P
@Koti ;) |
Cytuj:
@ Zalfik trzymaj sie z dala od moich lootow. |
ssij szaranczku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisz równanie reakcji toluenu z kwasem azotowym (V) przy obecnosci stęzonego Kwasu siarkowego (Vl) i niestety ale lezysz :p |
SZARy NUUUUUUUUUUUUP:<
|
to nie jest matura nygasie :|
|
Cytuj:
Czekaj mam w domu arkusz z chemii zapodam cos specjalnie dla mojego bejbi jomerka. Oblicz objętość tlenu (w warunkach normalnych) wydzielonego podczas elektrolizy roztworu siarczanu (VI) sodu, jeżeli przez elektrolizer przepływał prąd o natężeniu 5A w czasie 15 minut Stała Faradaya F = 96500 C x mol^-1 Jomer gl jutro, napiszesz im wzór strukturalny tlenku glinu i dostaniesz za to 2 pkt -.- |
O chemie sie nie martwie, gorzej bedize z matma, tak czy owak, zobaczymy i juz mnie nie mecz, ide spac, cu
|
Cytuj:
|
@up;
Spieprzaj z tym haxem ok :<? |
Cytuj:
|
;p
Omg. Martwicie sie jakimis testami ;p Do zawodowki was przyjma zawsze :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL
Wiem jakie sa realia. Ale ja Chodze do Ogolniaka ;]
|
Coraz ciekawsze wydarzenia z Seleny mozna sie dowiedziec kto do jakiej szkoly chodzi lol
|
Cytuj:
@Down; LoL :\ |
Cytuj:
todey i w was ben hacked i dont know haw it hapen but im veri sory about these |
No o Tym nie pomyslalem ;)
|
Cytuj:
Bez odbioru :P |
Zobaczycie niedlugo wpadnie Ashlon i znow poleci polowa postow :-)
Co za roznica kto do jakiej szkoly chodzi? BTW: Mamy kolejna wojne na Selenie... to sie chyba modne ostatnio zrobilo :P http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1635394 @Koti Czy tym razem bedziesz walczyl do konca? ;) |
Nie
Nie będzie walczył on ucieczkę ma w krwi :) Lub
Będzie walczył gdyż walczy z lvl 60-100 wiec go nikt nie dogoni wiec to nie wpłynie na jego expienie a ze wczesnej sza wojna wpływała na exp no to sie wpylacil |
I tak padnie i tak, bo padanie ma we krwi.
|
mamy wystarczający damage zeby zabic kotiego gry ten bedzie w trapie ; O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |