![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja bym rzekł że wrócił Essien. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
K.Jay |
3 godziny do meczu Barcy. Coś czuje, że Eto'o spauzuje po tym meczu :)
@offtop Witaj 400setna strono ! xD |
Co do Giggsa. Myśle, że za ten sezon zasługuje na miano najlepszego w Anglii, rzadko nie gra, jak gra, gra świetnie, w defensywie, rozgrywaniu, ofensywie...
Ale to samo prezentuje w tym sezonie Lampard, tyle, że częściej, więc jak dla mnie to On bardziej zasługuje na tę nagrodę. Ahaa no i oczywiście CFC 1-0 City, urra urra :). Cieszy postawa Essiena, piłkarz meczu, w def robi to co Mikel, tylko stabilniej, a w of jeszcze więcej ;). No i cały występ okraszony nietypową bramką. (Z niebylejaką asystą Lamparda) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie bo Henry.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
14 sezonów i nie wiadomo kiedy skończy karierę. Ale nie jest bo? bo go nie lubisz boś antyfanem Realu? |
Cytuj:
K.Jay |
to co barcelona zrobiła przy tych 2 golach było niesamowite. magiczne.
|
Cytuj:
|
Jak jeszcze ta pierwsza bramka było jako taka, to po zobaczeniu drugiej mnie zatkało :D
|
Cytuj:
@Edit Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs @Edit 2 Dajcie linki do tych bramek :p @Down Nie na rapidzie... @Down 2 HAHA XDDD |
|
[quote=AnonimowyPowrot;2497109
Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs [/QUOTE] Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa" A co to tej 2 bramki to wy chyba sobie zarty robicie.Wymienienie 3 podan w polu karnym to az taka niesamowita sprawa? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |
|