Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 15-03-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2496228)
Cesc, Walcott

NIE TWIERDZE ze oni sa lepsi od Giggsa tylko ze bardziej wplywaja na gre Arsenalu niz Giggs na gre MU

Szczególnie Walcott ;> Nie chodzi mi już tu nawet o piłkarza, który ma "robić różnicę" (jak Fabregas, Giggs może mniej - !?), ale taki, przy którym inni grają zdecydowanie lepiej.

Straznik Monopolowego 15-03-2009 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2496231)
Szczególnie Walcott ;> Nie chodzi mi już tu nawet o piłkarza, który ma "robić różnicę" (jak Fabregas, Giggs może mniej - !?), ale taki, przy którym inni grają zdecydowanie lepiej.

Po powrocie Walcotta wreszcie jest ktos kto moze szarpnac prawa strona. zrobic przewage szybkoscia. Od koncowki tamtego sezonu do kontuzji w tym Theo byl motorem napedowym Arsenalu.A co do Cesca to chyba widac ze jak ma kontuzje to jest problem ze zdobywaniem bramek (chociaz tu to i brak formy napastnikow oraz kontuzje odgrywaja duza role)

Maggic 15-03-2009 17:08

a ja bym rzekł że wrócił Essien. :D

K.Jay 15-03-2009 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel
Giggs jest jednym z kilku zawodników którym według mnie należy się złota piłka za całokształt piłkarskiej kariery. Do tego grona zaliczyłbym jeszcze m.in Gerrarda, Del Piero, Raula i paru innych starych wyjadaczy, którzy są żyjącymi legendami w swoich klubach.
A żeby takiego Wilshere'a móc porównywać do Giggsa musi minąć dooobrych kilka lat.

Gerrard stanowczo za młody, Del Piero i Raul to legendy swoich klubów, ale nie na miarę Giggsa w ManU. Jeszcze 2 sezony i Ryan będzie miał za sobą 20 sezonów spędzonych na boiskach Premier League. Do tego grona zaliczyłbym również Paula Scholesa (17 sezonów w ManU), Gary'ego Neville'a (15 sezonów w ManU) i Ikera Casillasa (bo podpisał z Realem nowy kontrakt do końca sezonu 2016/2017 i ogólnie jest jak Raul jednym z symboli Realu).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot
W Arsenalu OBECNIE ciężko znaleźć zawodnika, który choć w porównywalnym stopniu tak znacząco wpływa na postawę całej drużyny.

Ostatnim takim graczem w Kanonierach był imho Tony Adams.

K.Jay

Arka_Sath_Wielki 15-03-2009 18:19

3 godziny do meczu Barcy. Coś czuje, że Eto'o spauzuje po tym meczu :)

@offtop
Witaj 400setna strono ! xD

MatiCFC 15-03-2009 18:55

Co do Giggsa. Myśle, że za ten sezon zasługuje na miano najlepszego w Anglii, rzadko nie gra, jak gra, gra świetnie, w defensywie, rozgrywaniu, ofensywie...
Ale to samo prezentuje w tym sezonie Lampard, tyle, że częściej, więc jak dla mnie to On bardziej zasługuje na tę nagrodę.

Ahaa no i oczywiście CFC 1-0 City, urra urra :).
Cieszy postawa Essiena, piłkarz meczu, w def robi to co Mikel, tylko stabilniej, a w of jeszcze więcej ;). No i cały występ okraszony nietypową bramką. (Z niebylejaką asystą Lamparda)

Articuno 15-03-2009 19:59

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...iak__1_0_.html

Marciniak > Arsenal

Lyon 0-2 Auxerre :o

Yoh Asakura 15-03-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2496351)

Imo Dennis Bergkamp.

AnonimowyPowrot 15-03-2009 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2496579)
Imo Dennis Bergkamp.

A moim zdaniem David Seaman, koniec xD

Xendriel 15-03-2009 21:06

Nie bo Henry.

K.Jay 15-03-2009 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2496579)
Imo Dennis Bergkamp.

No fakt, Bergkamp był jednym z takich piłkarzy, ale to Adams grał dłużej i jako najmłodszy gracz w historii Arsenalu założył opaskę kapitana i nie oddał jej do końca kariery, a to o czymś świadczy.

K.Jay

Pix888 15-03-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2496351)
Gerrard stanowczo za młody, Del Piero i Raul to legendy swoich klubów, ale nie na miarę Giggsa w ManU. Jeszcze 2 sezony i Ryan będzie miał za sobą 20 sezonów spędzonych na boiskach Premier League. Do tego grona zaliczyłbym również Paula Scholesa (17 sezonów w ManU), Gary'ego Neville'a (15 sezonów w ManU) i Ikera Casillasa (bo podpisał z Realem nowy kontrakt do końca sezonu 2016/2017 i ogólnie jest jak Raul jednym z symboli Realu).

K.Jay

Jak Raul nie jest bo?
14 sezonów i nie wiadomo kiedy skończy karierę.
Ale nie jest bo? bo go nie lubisz boś antyfanem Realu?

K.Jay 15-03-2009 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2496672)
Jak Raul nie jest bo?
14 sezonów i nie wiadomo kiedy skończy karierę.
Ale nie jest bo? bo go nie lubisz boś antyfanem Realu?

Nie napisałem że jestem anty fanem Los Blancos. Lubię Raula, bo to świetny napastnik mimo swego wieku (jak na piłkarza). Swoim postem miałem na myśli, że Giggs jest minimalnie lepszy od El Siete, jako legenda klubu oczywiście.

K.Jay

Fintex 15-03-2009 22:44

to co barcelona zrobiła przy tych 2 golach było niesamowite. magiczne.

Arka_Sath_Wielki 15-03-2009 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2496836)
to co barcelona zrobiła przy tych 2 golach było niesamowite. magiczne.

No właśnie. Ciągle to samo. Od początku sezonu :| Magia Magia Magia, a ja chce futbol a nie mam talent :|

Calen Futh 16-03-2009 11:48

Jak jeszcze ta pierwsza bramka było jako taka, to po zobaczeniu drugiej mnie zatkało :D

AnonimowyPowrot 16-03-2009 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2496672)
Jak Raul nie jest bo?

...bo nie umiesz czytać -.-'

@Edit

Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs

@Edit 2

Dajcie linki do tych bramek :p

@Down

Nie na rapidzie...

@Down 2

HAHA XDDD

Xevez 16-03-2009 15:05

Pierwsza i druga.

Straznik Monopolowego 16-03-2009 15:26

[quote=AnonimowyPowrot;2497109
Yoh>Pixik=Monopolowy=Haszel>Giggs
[/QUOTE]

Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"
A co to tej 2 bramki to wy chyba sobie zarty robicie.Wymienienie 3 podan w polu karnym to az taka niesamowita sprawa?

Arka_Sath_Wielki 16-03-2009 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2497219)
Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"
A co to tej 2 bramki to wy chyba sobie zarty robicie.Wymienienie 3 podan w polu karnym to az taka niesamowita sprawa?

Robienie tego w ciągłym biegu, 1 podanie piętą z klepki minięcie przez Bojana 3 rywali i piękny strzał? Pfff podwórko ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14.