![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jest to non-pvp...
a gdzie wbic ten 35? |
odpowiedzi
na skilach 60 spokojnie możecie isc na cyklopy,beholdery,dwarfy monosy itp.na solo z gsem lwl okolo 30+ skile 70+...
:D solo z dragiem lwl okolo 30 skile 65+ i to chyba wszystko :]niewarto chodzic z malym lwl naprzykald solo na draga bo lot nie zwruci nam utraty run leczacych lub potionow |
pytanko
Gdzie najlepiej mógłby expić 59 rp z eq:
-royal helmet -blue robe -blue legs -boots of haste -mastermind shield Obecnie jestem na dragonach i dragon lordach. |
@Up
bb isle, gs isle, dragi, tomby, barby, frost dragon hatchlingi, piraty, |
na 40lvl sorc, PACC?? co polecacie??
|
małpy na banucie
|
Knight lvl 73 skile 83/83
Royal Helmet,DSM,Blue Legsy,Demon Shield,BOH/Steel Boots,Cranial Basher Gdzie proponujecie expic(dajcie miejscowki tylko na pacc, bo pierwszy raz bede pacca mial) |
29 knight, skille 55. świat non-pvp, ofc facc.
knight set, medusa shield. i szukam miejsca, gdzie w krótkim czasie zarobię trochę kasy, exp może być słaby. bez robienia lootbagów, chyba że skrzynka jest na miejscu. |
@Kamilak
Barby, Małpy, Lizardy, Tomby, Czakoje, Frost Gianty, Cyclopolis, Zolwie, Scaraby, Piraty, @Valisha Cyclopy, Minosy, Guardy, Undeady pod Mnt. Sterum, |
gdzie exppic sorkiem
gdzie expic sorkiem od 13-18 lvl eqiu p-set wand of dragonbresth leateh bootsy i dark helmet m lvl 10(poskilluje:P) wszytko oprocz ghost landu
|
Knight 25 lvl FACC
skille 61/60 EQ: K set, devil helmet, vampire shield,boots,scarf,bright sword. Gdzie mam expić i czy na takim lvlu opyla mi się chodzić z b swordem i czy na 30 lvlu będą dużo większe hity wchodzic |
Cytuj:
Co do BS'a nie odpowiem Ci do końca rzetelnie, ale ja raczej jestem pesymistycznie nastawiony do takiego pomysłu, chyba za wcześnie. |
Na czym mam expić ? :P
Level : 23 Skille : 59/57 EQ : Crown Helmet, Crown Armor, Knight Legs, Leather Boots, Fire Sword, Vampire Shield... Expilem na Soldierach i Orcach ale zaczyna się robić nudno :/ Chodzi mi o miejsce gdzie nie ma zbyt dużo ludu i gdzie można zarobić (domyślam się że nie ma takiego miejsca :P) |
Cytuj:
|
31 RP,62/42 (nie pieprzyc mi ze małe skille bo wiem, podskilluje jak wyrusze na mass hunta na dragi - 35-40 lvl), eq c helmet, b robe, p legs, dragonka, wale oczywiscie z r-spearow. dzis kupie bohy
dam rade na lizardach? bedzie duze waste? albo gdzie jeszcze mógłbym wbic jak najszybciej 35 lvl? najlepiej zeby wychodziło na '0' |
Cytuj:
|
Witam!!!
Mam 30knighta skill 67/66 EQ:k arm, k legs, p ammy, bright sword, vampirka crusader I teraz pytanie expić czy skillować chciałbym expić na DC wbić mniej więcej 40-45lvl kupić pacca i iść na BARBARIANY Gdzie expić na jakim lvl do 45lvl facc potem PACC I czy dobić skille jakieś |
:(
witam jestem laska[mozecie sie smiac ze dziewczynom to trudniej sie gra]
expilam od 20 lvl do 25 lvl na beho i slimach, teraz niewiem czy moglabym expic sama na cyklopach albo gs'a jakiegos ubic, albo moze isc na elfy?a moze macie jakies pomysly?oprocz tych moich przemyslen...niewiem gdzie expic boje sie ze mnie jakis high lvl ubiije...po prostu sie boje.gdyby nie to, mozebym miala juz 30 lvl;/. tak!! DZIEWCZYNA PROSI CHłOPAKOW O RADE! moje eq-plate set, beholder shield. zalezy mi i na exp i na kasie, bo chialabym sobie jakies dobre eq kupic:( dodam że jestem sorkiem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |
|