![]() |
|
Pallek 65 lvl, skille 79/51 FACC. Nie wiem gdzie mam expic i z czym, royal spearami cyz zwyklymi spearami? Palkiem prawie ze nei gralem :P Lepiej leczyc sie potami czy jakims czarem i kupowac poty na mane?
|
Cytuj:
Co do expa to poh , venore dragi , of , deep fibula Cytuj:
|
Cytuj:
Edit.Nie zauważyłem, że Michnik of Celesta też to zaproponował :P |
dzięki za odpowiedzi, ale za expem na tombach nie przepadam.
załóżmy, że na cyclopolis dobije do 35lvl i skila 66 (mam taki zamiar) to czy uda mi się pokonać te stworki: Necro - od 35lvl, chciałbym wychodzić na +, da rade? Nightstalker - od 35lvl, chciałbym wychodzić na +, da rade? może jakieś dragi proponujecie? i czy warto expić dalej na cyclopolis? - przyznam, że tamten exp mnie już na maxa nudzi. może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje? |
Paladin, 16lv, PACC, 45/34.
Gram na serwerze, na którym nie mam żadnej wysokopoziomowej postaci, więc kasy na trening - brak. Gdzie expić? Propozycje inne niż roty i larvy. |
Knight , 39 lvl ,Facc 56/50 (wiem ze slabe ;p)
eq:royal helmet,c armo,zao shoes,K legi ,MMS,Bs Gdzie expic ? Tylko nie mowcie DC i Cyclopy bo to wiecznie oblegane jest. |
Druid
26lvl 21mlvl Eq: Crown Helmet Blue Robe Vampire Shield Terra Rod, Northwind Rod Plate Legs Leather Boots Scarf Gdzie szybko dobić do 33lvl? Mino Mount już mi się znudziło. Chcę dobić do 33lvl, żeby kupić lodówą różdżkę i wrócić na guardy w Kazzo. |
Cytuj:
Najlepiej gdybys walił z arrow/bolt, ale skoro nie masz kasy to możesz też porobić taski na crocodylki. Palkiem sam zbytnio nie grałem więc więcej propozycji nie mam/ Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dragi, Guardy, Minotaury obok Kazzo. < jak byś wbił min. 65 skilla. Cytuj:
@topic: 248 EK, skille 103/100, full eq. Gdzie mogę porządnie sobie po expić? Kasy na waste mam sporo :) Znudziły mnie już: DL (PoI, Darashia), Frosty (Okolnir), Kopalnie, Hellspawny. Warto zajrzeć na ZAO? Jeśli tak to gdzie konkretnie? :) |
@up
Jako że takiej postaci nie miałem to się nie znam, ale mogę zasugerować demki 6666 |
Diablo91
Może Medusy? Serpent Spawny? Powinien być przyzwoity exp. |
Zmiana zapytania. Poskillowałem trochę.
Gdzie expić 19lv paladin, pacc. 60/50, b. dobre eq. Dam radę w cult cave w Liberty Bay? |
Cytuj:
Na tym levelu możesz expić też na cyklopolis [edron], albo na dzielnicy uchodźców (1sza dzielnica Yalahar) :P |
knigh 82 lvl skille 83/82
eq: magic sword/ave, blue legs, draken boots, dsm, mms, royal helmet Gdzie moge expić na faccu? Wiem, że duzo miejsc wyczerpujących nie ma ale obecnie expie na orc fortress, d lair venore, mintwalin, mount sternum, DC i guardy. Jest może jeszcze jakas w maire dobre expowisko na faccu gdzie troche sie dorobie i wbije lvl?:D I lepiej latac z ave czy magic sword + mms? Bo dotychczas caly czas latam z magic swordem :) |
36 knight skille : 58/55 ( wiem, że słabe ) PACC
EQ : knight set, crown shield, bright sword, scarf , dark helmet ( na dniach zrobię crusa ) Gdzie mogę expić aby dosyć szybko bić lvl ? Gram na świecie Hardcore PvP . |
@Diab
Poważnie hunciłeś hellspawny? Trochę słaby exp tam jest. Zao jak najbardziej, Drakeny wszekiej maści, najlepiej z druidem, bierzesz na siebie ile możesz i wykańczas z e grana, nie dość, że exp niczego sobie to nawet nie powinieneś mieć waste. Jak ktoś się nie zna, to niech się nie wypowiada. Oczywiście możesz zrobić task na 6666 demców, ale exp dobry nie będzie, a waste potężne. Polecam zacząć na 300+. Poza tym moje ulubione Vengoth, 3 i 4 wieża. Ja tam robie 550k/h, Ty powinieneś wyciągnąć ponad 750- czy to Ci starczy, nie wiem. Grimy Yala z e grana, ale w tym wypadku nie wiem ile max dasz rade wziąć na klate bez druida, 3 spokojnie, lecz 3 to trochę mało. Ogólnie jest jeszcze dużo spawnów, ale najpierw wypróbuj te. ~A/ |
exp i lot
Witam. Jestem na facc narazie za jakis czas kupie pacca gdzie w tym momencie mam expic bym zbieral jak najwiecej kasy. posiadam 133knighta zaraz 134. Skile 87/85. Dsm, boh, dem sh, royal axe, i 40 cc wiec moge cos dokupic. Postac dostalem i mailem Mpa, mms zoan leg i helm softy i zostalem hackniety wiec chce sie odkuc. Swiat harmonia zapraszam do wspolnego expa:)
Jak kupie Pacca to ile kasy/h i gdzie bede zarabial? |
Cytuj:
|
130 lv. pall pacc, dobre skille i eq.
|
@up
Frosty/DL, Nightmary, Wyrmy?? |
Knight. 35 lv, facc, 60/60.
RH, DSM, K Legs, Zao Shoes, P-ammy, Demon Shield, Epee. Gdzie expić? Zależy mi na dobrym expie, może być lekkie waste. |
Gdzie expic 23 lVL /22mlvl PACC ? Eq; b robe , crus helm, plat ammy, boh , p legs, meduse shield
tylko nie mowcie mi o tombach bo mi sie juz nie chce na nich seidziec ; )... |
Gdzie expic
Ek 78 EQ: -dsm -g legi -rh, -demon shield, -mystic blade (avanger) skile 74/70, zeby nie bylo waste bo nie mam za duzo kasy PACC |
LvL : 68
Voc : RP skille : 83/62 Gdzie mogę expić takim lvlem i skillami na Pacc Arenie. Chodzi mi o exp 70k/h+ moze być tak by wyszlo na 0 bez profitu. |
witam.
dzis dostalem propozycje od kolegi zebym z nim zagral wiec niewiem gdzie expic 199 ek skille 97/95 pacc eq zao helmet dsm zao legi bohy justice mms prosze sie niesmiac ostatni raz gralem w 2008 roku |
gdzie expić palkiem ze skilem 82+ (niedługo kupie pall arm), eq p set, ale bede zbierał.
gdzie expić by dużo wyexpić? gdzie dużo zarabiać? PACC |
SIemka sorki ze przeszkadzam pozniewaz nie gralem z rok i nie wiem co teraz sie dzieje na tibi jakie expy dobre sa;D
Chcialbym sie dowiedziec gdzie expic na 92 RP 90/75 dyst eq: yalahar legi pall armor zoan helmet softy bohy mms assassinki z gory dziekuje ;D |
Gdzie expić 35 rp z 62+2 dista ?
Eq: crown helm paladin armor k legi bohy dragonka platinum amulet i royal spirki mam pacc |
Siemaa doradzcie mi cos gdzie expic dobrze
53 RP 89/75 paladin armor, blue legs, vampire shield, crus helmet |
63 royal pall i 56 ek gdzie mozemy isc razem na hunta?
|
Royal Palladyn 25 lvl skille 72 PACC gdzie najszybciej expić?
|
@tych kilku nade mną
Gracie rp i nie wiecie gdzie expić ? Omg. |
Nie grałem od 2 lat i pisze bo może są jakieś nowe respy, a to bardzo prawdopodobne bo jak wiesz doszło bardzo wiele nowych terenów. Łbie trzmielu jeden.:wasabi:
|
Cytuj:
|
Zaczne ciupać w DSJ 2 chyba znowu to mnie pół roku nie ma. Albo węża na 3310.
Na małpach na takim levelu palem? hm. Obb - Nova. |
Cytuj:
Nie widzę problemu w expieniu na tym lvlu na banucie na powierzchni. Chyba się pojedynczych merlkinów nie boisz ? |
No to lajcik. Mówisz, że banuta na tym lvl ale z waste czy bez i ile k\h mniej wiecej myślisz?
|
Witam
Gdzie expic 42 knightem ze skillami 75/75 z Pacc. Eq to crusader helmet, c armor, k legs, bs i medusa shield Bylem na scarabach ale troche za niski exp bo ok 22k/h Na małpach bylo troche lepiej ale uciekaja i zazwyczaj wbiegne wtedy w kilkanascie malp i waste jest. |
Cytuj:
Ile expa wyciagniesz to trudno powiedzieć, idź sprawdź , tylko po drodze nie wpierdol się na carniphile ;] |
jaa nie moge kazdy sie pyta gdzie expic a nikt nie odpowiada bez sensu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |
|